Penktadienio vakarą pas vyrą pasibeldė labai graži neseniai išsiskyrusi kaimynė:
- Aš taip noriu sekso, jog daugiau nebegaliu. Aš noriu kur nors išeiti, nusigerti ir būti pamylėta. Ar tu šiąnakt laisvas?
Vyras su entuziazmu atsakė:
- Taip!
Kaimynė:
- Nuostabu. Ar gali šiąnakt prižiūrėti mano vaikus?
- Kokia tavo profesija?
- Kraštovaizdžio dizaineris.
- Geras! O ką tai reiškia?
- Su buldozeriu dirbu
- Kraštovaizdžio dizaineris.
- Geras! O ką tai reiškia?
- Su buldozeriu dirbu
Trys merginos, (netekėjusi, susižadėjusi ir ištekėjusi) apsirengė odiniais apatiniais, pasidarė vakarinį makiažą ir taip pasipuošusios pasitiko namuose savo vyrus. Kitą dieną susitiko, kad pasidalintų įspūdžiais.
Netekėjusi kai atidariau duris, mano draugas suktelėjo sužavėtas ir pamylėjo mane 3 kartus tiesiog ant grindų.
Susižadėjusi- grįžęs namo sužadėtinis maloniai nustebo, pabučiavo ir miegamajame pamylėjo mane 2 kartus.
Ištekėjusi - mano vyras nuėjo tiesiai į svetainę, išsidrėbė priešais televizorių, pasiėmė pultelį ir atsisukęs į mane tarė:
- Klausyk, Betmene, kas šiandien vakarienei?
Netekėjusi kai atidariau duris, mano draugas suktelėjo sužavėtas ir pamylėjo mane 3 kartus tiesiog ant grindų.
Susižadėjusi- grįžęs namo sužadėtinis maloniai nustebo, pabučiavo ir miegamajame pamylėjo mane 2 kartus.
Ištekėjusi - mano vyras nuėjo tiesiai į svetainę, išsidrėbė priešais televizorių, pasiėmė pultelį ir atsisukęs į mane tarė:
- Klausyk, Betmene, kas šiandien vakarienei?
Petriukas su tėvais atvažiavo į gamtą. Mama paruošė stalą, Petriukas malasi aplink..
Tėvas užmetė meškerę - p**t ištraukia auksinę žuvelę. Ta jam ir sako:
- Paleisk išpildysiu tris norus.
Staiga iš krūmų išbėga Petriukas rėkdamas:
-Ežiuko,ežiuko!!!
Tėvas:
-Py***n tą ežiuką, durniau tu!
Motina:
-Ištraukit Ištraukit!!!
Tėvas užmetė meškerę - p**t ištraukia auksinę žuvelę. Ta jam ir sako:
- Paleisk išpildysiu tris norus.
Staiga iš krūmų išbėga Petriukas rėkdamas:
-Ežiuko,ežiuko!!!
Tėvas:
-Py***n tą ežiuką, durniau tu!
Motina:
-Ištraukit Ištraukit!!!
Trys naujieji rusai kalbasi, kokie puikūs jų vaikai:
- Štai mano sūnus šaunuolis: nekilnojamajį turtą pardavinėja, gerai sekasi ir gyvenime nesismulkina - neseniai draugui butą Paryžiuje padavonojo.
- Mano taip pat šaunuolis. Automobilių saloną atidarė, biznis klesti. Pats plačiai gyvena - draugui neseniai "Ferrari" padavonojo.
- Ir mano šaunuolis. Banke dirba, neseniai draugui neprocentinį kreditą 30 metų skyrė. Prieina ketvirtas draugelis.
- Apie ką kalbates?
- Apie vaikus.
- Oi, o mano sūnus - homikas. Bet jo butas Paryžiuje , važinėja "Ferrari", o neseniai neprocentinį kreditą 30 metų paėmė. Ir kaip jam tai pavyksta...?
- Štai mano sūnus šaunuolis: nekilnojamajį turtą pardavinėja, gerai sekasi ir gyvenime nesismulkina - neseniai draugui butą Paryžiuje padavonojo.
- Mano taip pat šaunuolis. Automobilių saloną atidarė, biznis klesti. Pats plačiai gyvena - draugui neseniai "Ferrari" padavonojo.
- Ir mano šaunuolis. Banke dirba, neseniai draugui neprocentinį kreditą 30 metų skyrė. Prieina ketvirtas draugelis.
- Apie ką kalbates?
- Apie vaikus.
- Oi, o mano sūnus - homikas. Bet jo butas Paryžiuje , važinėja "Ferrari", o neseniai neprocentinį kreditą 30 metų paėmė. Ir kaip jam tai pavyksta...?
- На меня вчера напал маньяк.
- Сексуальный?
- Очень
- Сексуальный?
- Очень
QUOTE(TaGre @ 2012 08 24, 16:44)

Isvaziavo zmona porai savaiciu atostogu. Guli prie juros sau, gauna is vyro zinute: "Brangioji, kur tu padejai saukstus?" Zmona atraso: "Miegok namie". Vyras nieko nesupranta. Po keliu dienu zmona vel gauna ta pacia zinute is vyro ir vel atraso: "Miegok namie."
Grizta zmona namo, vyras klausia: -Bet rimtai, po velniu, kur tu padejai saukstus?! Zmona nieko neatsako, tyledama nueina i miegamaji, atkloja anklode, o ten.. tvarkingai isrikiuoti saukstai.
XXI amžius. Dialogas šeimoje:
- Sūneli, nubėk į parduotuvę.
- O magiškas žodis?
- Internetą atjungsiu!!!
- Jau einu...
- Sūneli, nubėk į parduotuvę.
- O magiškas žodis?
- Internetą atjungsiu!!!
- Jau einu...
Valgykloje prie dėstytojo prisėda studentas. Dėstytojas piktinasi:
- Ereliai su kiaulėm prie vieno stalo nepietauja.
Studentas:
- Gerai, tai aš jau skrisiu.
- Ereliai su kiaulėm prie vieno stalo nepietauja.
Studentas:
- Gerai, tai aš jau skrisiu.
Atsibunda vyras po gero pachmielo ir šaukia šunį:
- Reksai! Ateik čia.
Šuo pribėga prie šeimininko lovos. Šeimininkas papučia tiesiai šuniui į nasrus ir sako:
- Reksai, ieškok!
- Reksai! Ateik čia.
Šuo pribėga prie šeimininko lovos. Šeimininkas papučia tiesiai šuniui į nasrus ir sako:
- Reksai, ieškok!
- Mama, mama! - šaukia vaikas.
Mama klausia:
- Kas atsitiko?
- Koją susitrenkiau!
- Nieko, iki vestuvių užgis.
- Aaaaaa!
- Kas dabar?
- Ji niekada neužgis.
- Kodėl?
- Aš noriu tapti kunigu.
Mama klausia: