Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti IV

Penktadienio vakarą pas vyrą pasibeldė labai graži neseniai išsiskyrusi kaimynė:
- Aš taip noriu sekso, jog daugiau nebegaliu. Aš noriu kur nors išeiti, nusigerti ir būti pamylėta. Ar tu šiąnakt laisvas?
Vyras su entuziazmu atsakė:
- Taip!
Kaimynė:
- Nuostabu. Ar gali šiąnakt prižiūrėti mano vaikus?
Atsakyti
- Kokia tavo profesija?
- Kraštovaizdžio dizaineris.
- Geras! O ką tai reiškia?
- Su buldozeriu dirbu…
Atsakyti
Trys merginos, (netekėjusi, susižadėjusi ir ištekėjusi) apsirengė odiniais apatiniais, pasidarė vakarinį makiažą ir taip pasipuošusios pasitiko namuose savo vyrus. Kitą dieną susitiko, kad pasidalintų įspūdžiais.
Netekėjusi – kai atidariau duris, mano draugas suktelėjo sužavėtas ir pamylėjo mane 3 kartus tiesiog ant grindų.
Susižadėjusi- grįžęs namo sužadėtinis maloniai nustebo, pabučiavo ir miegamajame pamylėjo mane 2 kartus.
Ištekėjusi - mano vyras nuėjo tiesiai į svetainę, išsidrėbė priešais televizorių, pasiėmė pultelį ir atsisukęs į mane tarė:
- Klausyk, Betmene, kas šiandien vakarienei?
Atsakyti
Petriukas su tėvais atvažiavo į gamtą. Mama paruošė stalą, Petriukas malasi aplink..
Tėvas užmetė meškerę - p**t ištraukia auksinę žuvelę. Ta jam ir sako:
- Paleisk išpildysiu tris norus.
Staiga iš krūmų išbėga Petriukas rėkdamas:
-Ežiuko,ežiuko!!!
Tėvas:
-Py***n tą ežiuką, durniau tu!
Motina:
-Ištraukit Ištraukit!!!
Atsakyti
Trys naujieji rusai kalbasi, kokie puikūs jų vaikai:
- Štai mano sūnus šaunuolis: nekilnojamajį turtą pardavinėja, gerai sekasi ir gyvenime nesismulkina - neseniai draugui butą Paryžiuje padavonojo.
- Mano taip pat šaunuolis. Automobilių saloną atidarė, biznis klesti. Pats plačiai gyvena - draugui neseniai "Ferrari" padavonojo.
- Ir mano šaunuolis. Banke dirba, neseniai draugui neprocentinį kreditą 30 metų skyrė. Prieina ketvirtas draugelis.
- Apie ką kalbates?
- Apie vaikus.
- Oi, o mano sūnus - homikas. Bet jo butas Paryžiuje , važinėja "Ferrari", o neseniai neprocentinį kreditą 30 metų paėmė. Ir kaip jam tai pavyksta...?
Atsakyti
- На меня вчера напал маньяк.
- Сексуальный?
- Очень
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 08 24, 16:44)
- На меня вчера напал маньяк.
- Сексуальный?
- Очень

thumbup.gif lotuliukas.gif

Isvaziavo zmona porai savaiciu atostogu. Guli prie juros sau, gauna is vyro zinute: "Brangioji, kur tu padejai saukstus?" Zmona atraso: "Miegok namie". Vyras nieko nesupranta. Po keliu dienu zmona vel gauna ta pacia zinute is vyro ir vel atraso: "Miegok namie."
Grizta zmona namo, vyras klausia: -Bet rimtai, po velniu, kur tu padejai saukstus?! Zmona nieko neatsako, tyledama nueina i miegamaji, atkloja anklode, o ten.. tvarkingai isrikiuoti saukstai.
Atsakyti
Dūmas - Davai Davai
Atsakyti
XXI amžius. Dialogas šeimoje:
- Sūneli, nubėk į parduotuvę.
- O magiškas žodis?
- Internetą atjungsiu!!!
- Jau einu...
Atsakyti
Valgykloje prie dėstytojo prisėda studentas. Dėstytojas piktinasi:
- Ereliai su kiaulėm prie vieno stalo nepietauja.
Studentas:
- Gerai, tai aš jau skrisiu.
Atsakyti
Atsibunda vyras po gero pachmielo ir šaukia šunį:
- Reksai! Ateik čia.
Šuo pribėga prie šeimininko lovos. Šeimininkas papučia tiesiai šuniui į nasrus ir sako:
- Reksai, ieškok!
Atsakyti
- Mama, mama! - šaukia vaikas.
Mama klausia:
- Kas atsitiko?
- Koją susitrenkiau!
- Nieko, iki vestuvių užgis.
- Aaaaaa!
- Kas dabar?
- Ji niekada neužgis.
- Kodėl?
- Aš noriu tapti kunigu.