Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti IV

Ateina žmogus su stiklainiu į barą. Stiklainyje aštunkojis. Priėjo prie barmeno ir sako:
-Kuris suras instrumentą, kuriuo aštunkojis nemokės groti, tam duosiu šimtą litų, o jei ne statot man išgert.
Vienas žmogelis atnešė gitarą. Aštunkojis grojo.
Kitas davė smuiką. Aštunkojis taip pat grojo.
Tada barmenas ištraukė iš po stalo seną dūdmaišį. Aštunkojis jį pradėjo čiupinėti. Čiupinėjo, čiupinėjo. Jo šeimininkas neiškentęs:
-Grok!
-Groti? Kaip groti? Aš dulkintis ruošiuosi!
Atsakyti
Po baliaus pabunda vilkas. Uch kaip mineralinio norisi. Šaukia pagranduką: - Pagranduk, mielasis, atnešk mineralinio. -Aha, kai mineralinio - tai pagranduk, mielasis. O vakar kas? Subine su ausim????

lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateina Petriukas pas mamą ir sako:
- Mama, aš kiekvieną naktį prabundu nuo triukšmo iš jūsų miegamojo. Siandien aš pamačiau kaip tu šokinėjai ant tėčio aukštyn ir žemyn.
- Taip … Na … Žinai, tėčio labai storas pilvas, tai aš noriu, kad jis būtų plonesnis, ir taip spaudžiu jį atgal…
- Nieko tau neišeis.
- Kodėl?
- Nes kiekvieną rytą, kai tu išeini į darbą, ateina mūsų kaimynė, ir vėl jį pripučia!
Atsakyti
Kasininkas skanuoja merginos prekes: 1 pakelis pieno, 1 dantu sepetelis, 1 bandele.. Pakelia akis:
- Panele, o jus turbut viena gyvenate?
Mergina droviai:
- Na taip.. O is ko sprendziat?
- Nu nes pzdc kokia tu baisi!
Atsakyti
Kalbasi du draugai:
- Klausyk, tavo žmona labiau riktelėja kai įkiši ar kai ištrauki?
- Ką žinau... gal... kai įkiši, o tavo?
- O mano labiausiai rėkia, kai jau į užuolaidą šluostausi...
Atsakyti
Vyras su žmona keliauja ir sustoja viešbutyje. Pernakvoja. Ryte reik atsiskaityti. Administratorius sako: - 350 Vyras: - Ko taip daug? - Matote, mūsų viešbutis yra aukštos klasės, turim sauną, baseiną, treniruoklių salę – dėl to ir kaina didesnė. - Tai kad mes tik pernakvojom ir toliau važiuojam. Niekuo daugiau nepasinaudojom. - Bet jūs turėjote galimybę jais pasinaudoti. Vyras jau skuba ir išrašo čekį. Administratorius ima čekį: - Tai, kad čia tik 100! - Aš jums išskaičiavau 250 už tai, kad permiegojote su mano žmona. - Tai, kad aš nepermiegojau. - O galimybę tai turėjote….
Atsakyti
‎- Brangusis, man atrodo, kad man auga pilvukas. Turbūt aš nėščia smile.gif
- Aha, o aš netgi žinau, kas yra tėvas...
- Kaip tai? Na, kas?
- Kepykla už kampo!!!
Atsakyti
Kodėl vegetarės orgazmo metu nešaukia?
- Jos negali pripažinti, kad gabalėlis mėsos suteikia tokį džiaugsmą!
Atsakyti
Vytukas niekaip negali suprasti, ką bando kalbėti jo dvimetis broliukas. Prieina prie mamos ir klausia:
- Mama, o jis tikrai lietuviškai kalba?
Atsakyti
Save gerbianti moteris niekada nepasakys „Aš suklydau.“. Ji pasakys „Bet tai žiūrėk, kaip įdomiai čia gavosi…“ biggrin.gif
Papildyta:

Susitinka kalėjimo kameroje zoofilas, pedofilas, nekrofilas ir ekstremalas. Zoofilas sako:
- Būtų čia kačiukas...
Pedofilas:
- Mažas...
Nekrofilas:
- Miręs...
Ekstremalas:
- Miau... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
- Klausyk, mielasis, jeigu aš ištekėsiu - prarasiu darbą.
- Tuomet laikysime mūsų santuoką paslaptyje.
- O jeigu gims vaikas?
- Na, vaikui, žinoma, mes turėsime pasirodyti.
Atsakyti
Šiandien nusipirkau liekninančios arbatos, nu belenkaip eina su tortu lotuliukas.gif
Atsakyti