Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti IV

Skambutis telefonu:
- Čia masažo salonas?
- Taip.
- Ar būtų galima užsakyti pora mergiočių į pirtį?
- Taip galima. Blondinių ar brunečių?
- Ai jokio skirtumo. Tik dar tegu jos paima po dėžę alaus, kiekviena.
- Jokių problemų. Dar ko nors?
- Jooo, o turit bernų?
- Taip turim. Jums kokių – aktyvių ar pasyvių?..
- Ai jokio skirtumo, mes čia planuojam pasipirtint, pagert, pasidulkint ir kokiems nors pederastams į snukį duot.
Atsakyti
Vyras grįžta iš medžioklės ir sako:
-Brangioji,mes visą mėnesį nepirksim mėsos.
-Tu nušovei briedi???
-Ne,pinigus pragėriau.
Atsakyti
Gyveno alkoholikas, nutarė mest gert.
Pakeitė draugus, gyvenamą vietą.
Darbą naują susirado…Gerą darbą alaus gamykloj!.
Na ir nesėkmė darbe įvyksta …Perdegė lemputė reikėjo pakeist. Niekur kopėčių nemato, žiūri, alaus bačka neuždengta stovi.
Vargais negalais prisistūmė jis ta bačką, uždėjo lentą per vidurį ,kad neįgriūtų, bet neišlaikė, įkrito į bačką ir paskendo.
Ateina direktorius pas žmona pareikšt užuojautos:
-Šiandien darbe įvyko nelaimingas atsitikimas. Jūsų vyras įkrito į alaus bačka ir joje paskendo.
-O Viešpatie, kokia staigi ir netikėta mirtis!!!
-Tai, kad vyrai, kurie matė ši įvykį, sakė, kad netokia staigi ji ir buvo, jis dar 3 kart buvo išlipęs nusimyžt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 08 spalio 2012 - 14:07
Amerikos forumas: Tu paklausi - tau visi atsako ir bando padėti.
Žydų forumas: Tu paklausi - tavęs irgi pradeda klausinėti.
Lietuviškas forumas: Tu paklausi - visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas.
Atsakyti
- Brangusis, ką man pasiimti prie jūros, kad visi tiesiog išsižiotų mane pamatę?
- Rogutes bl*t...

- Už pareigūno įžeidimą jums bauda - 500 litų. Ar norite dar ką nors pasakyti?
- Taip, tikrai norėčiau dar kai ką pasakyti, bet kai tokios kainos...

Prancūzijoje esančio sąmojų mėgėjo klubo nariai nutarė surengti konkursą: “Kokia vieta yra pati įdomiausia Prancūzijoje?”.
Klubo nariai siūlė įvairiausias vietas, bet konkursą laimėjo vyrukas, pareiškęs, kad įdomiausia Prancūzijos vieta yra jo žmonos tarpukojis.
Baigę konkursą, klubo nariai ta proga nutarė surengti didelį banketą, į kurį pakvietė ir to vyruko žmoną. Žmona, kažką buvo girdėjusi apie konkursą, bet nežinojo jo pabaigos, tad vyrukas jai paaiškino, kad jis pasiūlė į geriausias vietas Eifelio bokštą.
Ir štai, ateina banketas. Vyruko žmonai tenka pasisakyti.
Ji atsistoja ir sako:
- Žinote, nežinau, kodėl jis pasirinko tokią vietą, kurioje pats yra buvęs vos porą kartų. Tiesa, ten vaikšto pusė Paryžiaus ir visi užsienio turistai, bet niekada negalvojau, kad jam tai gali būti įdomu…

Prostitutė teisme. Teisėjas klausia:
- Jūsų pavardė?
- Petrova.
- Vardas?
- Anžela.
- Gyvenamoji vieta?
- Vilnius.
- Amžius?
- 26 metai.
- Užsiėmimas?
- Juozuk, gal jau baikime apsimetinėti?!
Atsakyti
Ateina pas seksopatologą vyriškis ir skundžiasi, kad žmona jau 7 mėnesiai, kaip su juo nesimyli. Seksopatologas pakalba su vyriškiu ir paprašo, kad jis atsiųstų pas jį savo žmoną. Ta ateina ir pasakoja:
- Na, supraskit daktare: jau 7 mėnesiai, kaip mes patiriame finansinius sunkumus, aš nuolat neišsimiegu, o į darbą tenka važiuoti taksi. Kai taksistas mane atveža, jis klausia: "Na, tai mokėsite, ar kaip?". Kadangi aš neturiu pinigų, tenka pasirinkti "ar kaip". Paskui, kai pavėlavusi ateinu į darbą, mane išsikviečia šefas ir klausia "Tai įskaitysim pavėlavimą, ar kaip?". Ir man vėl tenka pasirinkti "ar kaip". Kai važiuoju namo, taksistas vėl manęs klausia, ar aš mokėsiu, ir man vėl tenka pasirinkti "ar kaip"... Tai pagalvokite, ar man po tokios dienos gali kilti noras pasimylėti su vyru?
Gydytojas susimąsto o paskui paklausia:
- Na, tai dabar aptarsime šį reikalą su jūsų vyru, ar kaip?
Atsakyti
Sutuoktinių pora atvažiavo į ligoninę gimdymui. Gydytojas ir sako:
- Aš sukūriau tokį aparatą, kuris dalį sąrėmių skausmų perduoda kūdikio tėvui. Gal norėtumėte išbandyti?
Abudu sutuoktiniai buvo sužavėti ir patikino gydytoją, kad nori išbandyti. Gydytojas užstatė skalę ant 10% pradedantiesiems ir paaiškino:
- Net šie 10% skausmų bus daug daugiau, nei kūdikio tėvas kada buvo patyręs per savo visą gyvenimą.
Bet prasidėjus sąrėmiams gimdyvės sutuoktinis jautėsi kuo puikiausiai ir gydytojas pasiūlė pereiti prie aukštesnės pakopos. Padidino skalę iki 20%. Sutuoktinis ir toliau jautėsi kuo puikiausiai. Gydytojas patikrino vyriškio pulsą bei kraujospūdį ir buvo nustebęs, kaip jis gerai
jaučiasi. Todėl nusprendė pereiti iki 50%. Sutuoktinis jautėsi puikiai. Kadangi jo žmonai tai pastebimai padėjo, nusprendė gydytojas VISUS skausmus perkelti ant kūdikio tėvo. Moteris pagimdė visiškai sveiką kūdikį be jokių skausmų. Ji ir jos vyras buvo sužavėti. Kai jie grįžo namo, rado prie durų mirusį paštininką.
Atsakyti
‎- Kodel Jus pavelavote?
- Per velai isejau is namu.
- O anksciau negalima buvo iseiti?
- Per velu jau buvo anksciau iseidineti!

Atsakyti
Užrašas ant kailinių parduotuvės vitrinos:
"Gerbiamos moterys, prašome taip giliai nedūsauti. Labai rasoja langai."
Atsakyti
Petriukas ateina į svečius pas klasės draugą:
- Klausyk, kas ten per skuduras prie durų guli?
- Tai ne skuduras - tai labai piktas mano šuo!
- Piktas šuo? Tai kad aš ką tik į jį batus nusivaliau.
Atsakyti
Akcija!
Neik į darbą savaitę ir laimėk kelionę į visas keturias puses su kelionių agentūra "Pašol VON"!
Atsakyti
Vakar žiūrėdamas televizorių susigundžiau reklama ir užsisakiau prietaisą, didinantį vyrišką pasididžiavimą tik už 50 eurų! Tai tie padlos atsiuntė man padidinimo stiklą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 11 spalio 2012 - 07:37