Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti IV

Tėvas klausia Petriuko:
-Na kaip tavo naujoji mokytoja?
-Nu labai graži, blondinė. tik yra viena bėda...
-Kokia,sūnau?
-Mūsų metų skirtumas labai didelis.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Idealus vyras yra 90/60/40..
90 metu..60 mln.banke ir 40 laipsniu temperatura biggrin.gif
Atsakyti
Ryte prie kompiuterio sėdi labai liūdnas programuotojas.
Jo klausia: ko toks liūdnas?
Tas atsako:
- Vakar alų gėrėm ir pramogavom - slaptažodžius kaitaliojom...
Papildyta:
Vakar skaičiau konstituciją. Po to ilgai juokiausi...
Atsakyti
Nusipirko žmogus mašiną ir kad niekas nepavogtu paliko raštelį:
"Nevok, Schvarcnegeris".
Ryte mašinos vietoj rado kitą raštelį:
"Pagauk, Schumacheris".
Papildyta:
- Vakar grįžtu iš komandiruotės anksčiau laiko ir iškart lendu į spintą. Neapsigavau – ten tupi žmonos meilužis.
- Ir ką?
- Aš jam sakau: “Kvaily, kiek tau galima kartoti? Aš išsiskyriau ir ji seniai išsikraustė”.
Atsakyti
Tėvas prieš išeinant Petriukui į mokykla sako:
-Eik per gatvę tik kai mašina pravažiuos.
Pareina Petriukas iš mokyklos tėvas jo ir klausia:
-Kaip sekėsi mokykloje?
-Aš nebuvau mokykloje.
-Kodėl?
-Nes mašina nepravažiavo.
Atsakyti
SKELBIMAS "Ieškau vyro "...

Koks jis turi būti?

• Man nereikia, kad jo išvaizda būtų kuo nors ypatinga. Tegul tik jo būna sportiška figūra ir pilna piniginė.

• Jis turi būti linksmas, kai aš juokauju ir juokauti, kai pareinu vėlai namo.

• Manęs visai nedomina gyvenamasis plotas. Svarbiausia, kad jo butas būtų pakankamai didelis ir erdvus.

• Manęs nedomina ir jo uždarbis, kad tik jis būtų ne mažesnis už manajį. O ir išlaidos vestuvėms po lygiai... vieną dalį įneša jis, kita - jo tėvai.

• Aš esu tikra - kai mes susituoksime, surasime ir bendrų interesų. Jeigu jis, pavyzdžiui, nenorės eiti su manimi žiūrėti serialo, tai mes liksime namuose ir per televizorių žiūrėsime laidą apie madą.

• Aš rūpinsiuos jo sveikata, kad jam nepatektu į rankas nei spiritas, nei tabakas, nei miltiniai gaminiai, nei tai, kas saldu - aš visa tai pasiaukojančiai naikinsiu pati viena.

• Man nesvarbu, kaip jis gamins maista, kad tik būtų skanu. Ir nebūtinai tai turi būti tradiciška lietuviška virtuvė. Čia jam suteiksiu visišką laisvę... šiandien, pavyzdžiui, gruzinų virtuvė, o rytoj - iš ryto vengrų, vakare-kiniečių. O jei kada tingės gaminti, aš neprieštarausiu jei nueisime papietauti į restoraną.

• Aš nereikalauju, kad jis skalbtų ir lygintų baltinius pats, galės nusiperkti baltinių kiekvienai dienai.

• Aš neversiu jo padėti man tvarkyti butą, jeigu jis geras šeimininkas, tai padarys pats. Jeigu pavargęs, tai tegu tvarko jo mama. Kai ji pavargs tvarkyti butą, aš leisiu jai truputį paplauti indus.

• O į parduotuves mes vaiksčiosime kartu... aš galėsiu pati viską sudėti į krepšį, o kad neliktų nuskriaustas, galės eiti prie kasos vienas.

• Aš išklausysiu ir atsižvelgsiu į jo nuomonę, jeigu ji sutaps su manaja.

• Žinoma, man bus brangi jo gyvybė, ir kad jo nenuviliotų gatvėje, nė už ką neleisiu jo iš namų su draugais ir su pinigais.

• Nereikalausiu, kad jis man tik vienai priklausytų. Tegu tik įvykdo visus mano norus.
Atsakyti
Vyras, laukdamas šeimos pagausėjimo, su draugais kaip reikiant išgėrė, paskui nuėjo aplankyti žmonos į gimdymo namus, o tenai, kaip prisėdo, taip ir užmigo. Vidury nakties jį pažadina seselė:
– Pone, jums gimė dvynukai!
– Man? Du iš karto? O žmonai kiek?

Jaunavedžių pora pietauja, abiejų telefonai ant stalo. Staiga supypsi vyro telefonas. Tam net nespėjus sureaguoti, pavydi žmona griebia aparatą, pažiūri į ekraną, trenkia vyrui antausį ir šaukia :
– Kokia čia dar tau „Senka Baterija“ skambina ?!
Atsakyti
Meno akademijos bendrabutis. Pro pagrindines duris įeina smulkus vaikinukas (V), toks užsisvajojęs, laimingas, tvarkingai apsirengęs, smuikelis po pažastim, pakiliu žvilgsniu

Bendrabučio foje sėdi budėtoja (cool.gif. Stora, netvarkinga, ant stalo kepta višta, valgo su rankom kulšį, rankos taukuotos, plaukai susivėlę, čepsi ir laižosi pirštus.

V: Laba diena, ar yra Lina iš 310 kambario
B: (čepsėdama) A... kas ji tokia?
V: Nu tokia smulkutė, šviesiais plaukais, su kasyte vaikšto ji mokosi balerinų grupėje
B: Ne. nėra.
V: O Jūratė iš 205 kambario yra?
B: (čepsėdama) A... Kas ji tokia?
V: Nu tokia tamsiais plaukais, smulkutė, vaikšto su sijonėliu...ji mokosi balerinų grupėje
B: Ne. Nėra.
V: O Kotryna iš 311 kambario? Ji irgi mokosi balerinų grupėje
B: Jos irgi nėra
V: (nusiminęs) Tai ką man dabar dayti?
B: (čepsėdama) Nežinau. Balerinų grupė išvažiavo į gastroles... dulkink chorą.

Atsakyti
- Mama, aš einu į lauką.
- Su draugais?
- Ne, su teroristais žinok!
Atsakyti
- Brangioji, tau kavos į lovą?
- Ne, geriau į puodelį.
Atsakyti
Žmona vyrui:
- Brangusis, tu prisimeni tą sceną iš filmo "Esminis instinktas", kur
Sharon Stone perkelia koją ant kojos?
- Žinoma, kad prisimenu!
- Tai tu prisimeni, niekše! O kad šiandien tavo žmonos gimimo diena, pamiršai!?

```````````````````````````````````````````````````

Moteris ateina pas akių gydytoją. Jis ją nuodugniai ištiria ir klausia:
- Nuo kada žvairuojate?
- Nuo tada, kai mano dvynukai pradėjo bėgioti.

````````````````````````````````````````````````````

Atsakyti
Jaunatviskumo paslaptis - beveik kasdien uzsiimti seksu! Beveik pirmadieni, beveik antradieni, beveik treciadieni....
Atsakyti