Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(GZA @ 2012 09 06, 15:33)
O kokioje klinikoje dave? Idomu, jus pries operacija pirkot ir matavotes? Po operacijos jauciu nelabai pasimatuosi...

Northway. Iš karto po op užvyniojo tokį paprastą, o kai išėmė siūlus, tada šitą gražųjį apsirengiau smile.gif Operavęs chirurgas parinko dydį, juk jie mato, kokio dydžio reikia. Bet pasimatuoti irgi be problemų. Man tokio pačio dydžio būtų reikėję ir prieš op. Bet kokiu atveju manau, kad pirkti reikia po op, nes jei bus ne tik odos sutvarkymas, bet ir riebalų nusiurbimas, tada korsetas tikrai gali būti per didelis, nes juk jis turi spausti.

QUOTE(Elvita @ 2012 09 06, 16:51)
P.s. ka tik is seimos gydytojos, visi tyrimai normos ribose thumbup.gif Tad pirmadieni 11val startuosiu  smile.gif

Laukiam rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 06, 16:51)
GZA, man irgi duos klinikoje. Tai, jei tau tiks ir nesibodesi, kad devetas, galesiu atiduoti smile.gif

P.s. ka tik is seimos gydytojos, visi tyrimai normos ribose thumbup.gif Tad pirmadieni 11val startuosiu  smile.gif

Sekmes!!!
Kaip smagu kai jau data paskirta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 09 06, 08:46)
O gal kartais prisimenate istaigos pavadinima ar telefona?

Informacija apie įmonę
MEDICINOS STRATEGIJA, UAB
Olimpiečių g. 5 -5, LT-09200 VILNIUS, LIETUVA Tel:(5) 2107467
Įmonės kodas: 300053447
PVM kodas: 100001387718
El. paštas: info@medstrategija.com
Svetainės adresas internete: http://www.medstrategija.com
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Noriu ir as jungtis i jusu buri, jei priimsite...
Po dvieju leliu is pilvo ir krutines ne kazi kas liko, apie bikini tik pasvajot - na jums visa tai suprantama. Taigi nors ir bijau - visgi rimta operacija - pasiyzau.
Planuoju operuotis Vilniuje lapkricio men., pas R. Vaiciuna. Buvau pas ji konsultacijoje, tai ikvepe pasitikejimo, ir siek tiek drasiau.
Labai noreciau prisijungti prie jusu albumelio, bet turbut neileisite dar, turesiu daugiau pabendrauti 4u.gif
O siaip perskaiciau bent keias ankstesnes temas, tai tik viena supratau, nepaisant visu pooperaciniu baisybiu, operacijai ryztis verta ir ne viena nesigaili. Tai smarkiai guodzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 09 06, 16:31)

Laukiam rezultatų  bigsmile.gif

Na, matysim, kokie cia tie rezultatai bus smile.gif

QUOTE(Montera @ 2012 09 06, 18:18)
Sekmes!!!
Kaip smagu kai jau data paskirta smile.gif

Aciu mirksiukas.gif

QUOTE(kgrey @ 2012 09 07, 10:45)
Sveikos, merginos  4u.gif

Sveika, prisijungus smile.gif
Atsakyti
Mergičkos, sakykit ar sąžiningai nešiojot korsetus visus du mėnesius? Aš jau pusantro mėnesio atnešiojau ir jau nebenoriu schmoll.gif . Šiandien jau ir atsilenkimus pradėjau daryti, nors irgi tik po dviejų mėnesių rekomenduoja. Vaikus ant rankų jau irgi tampau. Tai gal jau tie mano raumenukai be korseto nenuglebs kur nors g.gif ? Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 09 07, 13:04)
Mergičkos, sakykit ar sąžiningai nešiojot korsetus visus du mėnesius? Aš jau pusantro mėnesio atnešiojau ir jau nebenoriu  schmoll.gif  . Šiandien jau ir atsilenkimus pradėjau daryti, nors irgi tik po dviejų mėnesių rekomenduoja. Vaikus ant rankų jau irgi tampau. Tai gal jau tie mano raumenukai be korseto nenuglebs kur nors  g.gif  ? Kaip manot?

aš nešiojau 6 sav kasdien, likusias jei nebūdavo labai karšta, naktį nebesidėjau
Atsakyti
Ritavi, devde, idekit vaizdu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 09 07, 14:53)
Ritavi, devde, idekit vaizdu ax.gif

Nepagaunu, kad kas nufotkintų. Kai pati fotografuoju, blogai gaunasi. Pasistengsiu įdėti.
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 09 07, 13:04)
Aš jau pusantro mėnesio atnešiojau ir jau nebenoriu  schmoll.gif  .

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 09 07, 13:48)
aš nešiojau 6 sav kasdien, likusias jei nebūdavo labai karšta, naktį nebesidėjau

Kaip nusprendet, kad jau uztenka juos deveti?
Pradzioje, kaip suprantu ir diena, ir nakti su juo. O kada jau nakti nebereikia detis?
Atsakyti
Elvita, rezultatai bus nerealūs, sėkmės 4u.gif

QUOTE(devde @ 2012 09 07, 14:04)
Mergičkos, sakykit ar sąžiningai nešiojot korsetus visus du mėnesius?

Atnešiojau sąžiningai, nes man labai patiko smile.gif Paskui net trūko kaip antros odos. Oficialiai užtenka ir 6-ių sav., tai gal ir nieko.
Vaikus tampyti irgi pradėjau gana anksti, bet iš pradžių atsargiai, lazdos neperlenkdama. Jei jauti, kad gali treniruotis, gal ir nieko blogo, bet persistengti gal ankstoka...
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 09 07, 15:36)
Elvita, rezultatai bus nerealūs, sėkmės  4u.gif

Juna, kad is tavo lupu K i rankas biggrin.gif Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti