Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

Kiek susirinkau info, musu operacija ne tokia jau ir paprasta, kazin, ar po jos spa noresis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 09 09, 19:43)
Kiek susirinkau info, musu operacija ne tokia jau ir paprasta, kazin, ar po jos spa noresis ax.gif

Zinoma, kad nepaprasta, niekas nesigincyja. Bet vistiek malonu, kai grazi aplinka ir besirupinantys zmones salia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 09, 15:04)
Klausimelis, kurios operavosi Grozio chirurgijoje. Viena diena isoperuoja, sekancia paleidzia namo?

Sėkmės Jums operacijose.Aš vis tyliai stebėjau jūsų temą,rinkausi info.apie gydytojus,tik pradžiai šiek tiek dėl kito dalyko (rando šalinimo,su odos ir poodžio atidalinimu nuo raumenų),bet svajonėse turiu pilvo plastiką/riebalų nusiurbimą,nes man Dievas tiesiog nedavė gero pilvo.Aš šian vakare pas Kaikarį operuojuosi rolleyes.gif
Atsakyti
O po kiek laiko po operacijos realu tiketis iseiti i darba? Kiek laiko truko nedarbingumas?
Atsakyti
norejau del kainu paklaust ar tikrai toks skirtumas tarp Kaikario ir Bagdono?
pas Kaikari raso:
Visos pilvo sienos plastika (abdominoplastika)
5500-6500 Lt
Pas bagdona raso:
Pilvo sienos korekcija (abdominoplastika) 6500-9500

Man reikes raumenis susiuti isvarza ir patempti oda gal dar kazkiek riebalu pasalinti. Kazin apie kokia suma reik galvoti?
Atsakyti
Labas rytas,

Prašiau Pinavijos nuostabiosios įkelti į albumėlį mano pilvą. Labai laukčiau senbuvių komentarų, kadangi prisijungimo prie albumėlio dar kurį laiką neturėsiu...gal kurios buvo panaši situacija, ar esate patenkintos rezultatu po operacijos?

Visoms iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 09 10, 09:34)
norejau del kainu paklaust ar tikrai toks skirtumas tarp Kaikario ir Bagdono?
pas Kaikari raso:
Visos pilvo sienos plastika (abdominoplastika)
5500-6500 Lt
Pas bagdona raso:
Pilvo sienos korekcija (abdominoplastika) 6500-9500

Man reikes raumenis susiuti isvarza ir patempti oda gal dar kazkiek riebalu pasalinti. Kazin apie kokia suma reik galvoti?

Pas B kaina priklauso nuo pilvo dydžio, be to į kainą visada įeina siurbimas nuo šonų ir apie skrandį. Ligoninėje laiko mažiausiai 3 paras, kas manau yra didelis pliusas. Tad nenuėjus į konsultaciją neverta net spėlioti, kiek kainuotų tavo op smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 10, 06:18)
Sėkmės Jums operacijose.Aš vis tyliai stebėjau jūsų temą,rinkausi info.apie gydytojus,tik pradžiai šiek tiek dėl kito dalyko (rando šalinimo,su odos ir poodžio atidalinimu nuo raumenų),bet svajonėse turiu pilvo plastiką/riebalų nusiurbimą,nes man Dievas tiesiog nedavė gero pilvo.Aš šian vakare pas Kaikarį operuojuosi  rolleyes.gif

Sėkmės, lauksim įspūdžių smile.gif Pasidaryk foto rieš op 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 09 10, 09:28)
O po kiek laiko po operacijos realu tiketis iseiti i darba? Kiek laiko truko nedarbingumas?

Merginos, klausimas dar į tą pačią temą: ar kuri prašėte šeimos gydytojo nedarbingumo, ir ar pavyko susitarti? Nes aš atostogų jau nelabai turiu, galėčiau dirbti iš namų, bet manau, kad ne koks tas darbas pirmomis dienomis...Būtų faina ramiai sau gydytis...
Atsakyti
QUOTE(kgrey @ 2012 09 10, 08:59)
Labas rytas,

Prašiau Pinavijos nuostabiosios įkelti į albumėlį mano pilvą. Labai laukčiau senbuvių komentarų, kadangi prisijungimo prie albumėlio dar kurį laiką neturėsiu...gal kurios buvo panaši situacija, ar esate patenkintos rezultatu po operacijos?

Visoms iš anksto ačiū  4u.gif

tuoj sukelsiu
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 09 10, 13:02)
tuoj sukelsiu

Ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kgrey @ 2012 09 10, 12:05)

jau. ką galiu pasakyt - po plastikos būsi manekenė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 09 10, 13:28)
jau. ką galiu pasakyt - po plastikos būsi manekenė  smile.gif

Jetus, ačiū biggrin.gif Aš labai tikiuosi gero rezultato...Mat aš tokia sportuojanti, šokanti, Pilates mano geriausias draugas, tai labai tikiuosi, kad pašalinus tą sudribusią odą, pilvukas turėtų atrodyti super...bet kaip ir visos iš pradžių bijau ir pilna visokių abejonių, nors noras operuotis ir gražiai atrodyti didesnis už baimę..
Atsakyti