Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(**Leila** @ 2012 09 11, 13:59)
O kur ji skundžiasi?

man geda del savo skustis pasidare smile.gif kai pamaciau kaip ziauriai buna...
as vis nervuojuos kad perdidele pasidare po nestumo.. vis sakau kad iki A sumazinsiu is dabartinio E...
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 09 11, 14:10)
man geda del savo skustis pasidare smile.gif kai pamaciau kaip ziauriai buna...
as vis nervuojuos kad perdidele pasidare po nestumo.. vis sakau kad iki A sumazinsiu is dabartinio E...

aaaa biggrin.gif Nereikia žiūrėt kaip pas kitus. Jei pati jauti diskomfortą su E. Nes krūvis stuburui didžiulis, jau nekalbant apie drabužius. Pas mane D ir tai ne visus drabužius galiu nešiot. Norėčiau C, bet vyras neleidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 09 11, 14:12)
aaaa biggrin.gif  Nereikia žiūrėt kaip pas kitus. Jei pati jauti diskomfortą su E. Nes krūvis stuburui didžiulis, jau nekalbant apie drabužius. Pas mane D ir tai ne visus drabužius galiu nešiot. Norėčiau C, bet vyras neleidžia biggrin.gif

vava su vyru didziausi karai del to. Pilva operuokis prasom bet del krutines tai nenori jau maximaliai leistu toki C+
Aisku pagal dabartine situacija tai butu rojus ir C
Nes jau pavargau su rubais. Kai pastoviai per krutine nesueina.. o jei tinka tai per liemeni viskas kaba ir turiu pastoviai pas siuveja vilkti kad taisytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kgrey @ 2012 09 11, 11:56)
Aš gal ne taip išsireiškiau..pas mane per mažai odos, kad nutemptų iki apatinio rando tą vietą, kur dabar bamba. Todėl toj vietoj, kur išpjaus senąją bambą, liks skylė. Ją susiuvus, liks dar vienas vertikalus randas. Atrodys kažkaip panašiai taip:

Keistai kaip g.gif Aš irgi neturėjau daug odos, bet randas vienas.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 09 11, 13:12)
Norėčiau C, bet vyras neleidžia biggrin.gif

QUOTE(Montera @ 2012 09 11, 13:42)
vava su vyru didziausi karai del to.

Na ir savanaudziai unsure.gif

O dabar apie pilva. Pagaliau grizau is perrisimo, nerealu, kai nera pilvo. Bamba is tiesu gili, randas labai zemai. Gydytojas sake, kad pavyko graziai iliemenuoti. Kadangi siurbe ir vidines slaunu puses, tai vaikstau su graziu kombinezonu. Tiesa, jau praktiskai issitiesiau smile.gif
P. s. klausiau del vidiniu raumenu siuvimo, tai sake, kad raumenis vis tiek sueme, kad graziau isiliemenuotu. Beje, sumazejo turis, kiek mazai maisto telpa thumbup.gif Juokemes, kad gal netycia ir skrandi sumazino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 11 rugsėjo 2012 - 14:19
Kaip smagu skaityti tokias zinutes, Elvita thumbup.gif
Pasvajoju, kad ir as kada pasirysiu. Kol kas tiek daug klausimu, gal cia net fantazuot nera ko, gal net neimanoma kazka pataisyt dar daugiau nesugadinant.

O nejauti, kad labai skaudetu siutus raumenukus?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 11, 15:13)
Na ir savanaudziai unsure.gif

O dabar apie pilva. Pagaliau grizau is perrisimo, nerealu, kai nera pilvo. Bamba is tiesu gili, randas labai zemai. Gydytojas sake, kad pavyko graziai iliemenuoti. Kadangi siurbe ir vidines slaunu puses, tai vaikstau su graziu kombinezonu. Tiesa, jau praktiskai issitiesiau smile.gif
P. s. klausiau del vidiniu raumenu siuvimo, tai sake, kad raumenis vis tiek sueme, kad graziau isiliemenuotu. Beje, sumazejo turis, kiek mazai maisto telpa  thumbup.gif Juokemes, kad gal netycia ir skrandi sumazino  biggrin.gif

nu rimtai zaliuoju is pavydo kad jau visa esi grazi ir patenkinta op thumbup.gif dabar trigubai labiau noriu smile.gif dabar reikia tik islaukt kol vyras suvazines si menesi i komandiruotes ir varyt konsultacijai. bigsmile.gif
Atsakyti
Extra zinok ir as taip maniau ir Smaguma taip mane-kad gal net neiseitu pataisyt-netiesa! aisku iseitu,o tavo svoris jau toks,koki noretum tureti? nes pries op,maximaliam rezultatui geriau pamesti viska ko nereikia 4u.gif

na merginos,musu laida jau issioperavo biggrin.gif laikas naujoms mamytukams ateiti ! plepekit,planuokit,senbuves patars.

extra siusk foto.as sakau tau taip ir surinkusi uzeisi pasiziuret kaip ir kas 4u.gif

Elvita - dziaugiuosi! as irgi pavydziu,to laimes dziaugsmo,to adrenalino thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, dar turiu klausimą, kažkaip per konsultaciją nepaklausiau.
Ar į pilvo plastiką įeina ir siurbimas? Nu ta prasme, jei jau operuoja, tai ir pasiurbia? Ar būna, kad nėra ko siurbti? Ir čia bendrai kaina skaičiuojama, su viskuo, ar siurbimas papildomai kainuoja?
Atsiprašau, jei kvaili klausimai, ar jei buvo diskutuota. Stengiausi kuo daugiau ankstesnių temų perskaityti, bet neaiškumų vistiek liko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 11, 14:43)
O nejauti, kad labai skaudetu siutus raumenukus?

Raumenyno visai neskauda, skauda nusiurbtas vietas, nzn, gal veliau skaudes. Vienaip ar kitap, dar nuskausminamuosius leidzia:)

QUOTE(Montera @ 2012 09 11, 14:51)
nu rimtai zaliuoju is pavydo kad jau visa esi grazi ir patenkinta op  thumbup.gif  dabar trigubai labiau noriu smile.gif dabar reikia tik islaukt kol vyras suvazines si menesi i komandiruotes ir varyt konsultacijai. bigsmile.gif

Montera, nei nepastebesi ir busi grazi. As ir uzsimaniau gal koki vasari, o dabar jau bepilve biggrin.gif

QUOTE(liomi @ 2012 09 11, 14:54)
na merginos,musu laida jau issioperavo  biggrin.gif  laikas naujoms mamytukams ateiti ! plepekit,planuokit,senbuves patars.
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

[b]Elvita
- dziaugiuosi! as irgi pavydziu,to laimes dziaugsmo,to adrenalino  thumbup.gif

Liomi, is tiesu, tas pirmas vaizdas ir jausmas, kai nueme tvarscius, net nemoku nusakyti, kokius jausmus sukele. Ir verkti norejosi ir kaikari isbuciuoti uz jo auksiniu ranku darba ir didele zmogaus sirdi, ir be galo nuostabia sesute. Zodziu, jausmas nenusakomas. Kolektyvas superinis, labai dziaugiuosi, kad susidraugavau su jumis, mergaites, gavau daug patarimu ir teisingai pasirinkau.
Liomi, jau tau vis tiek geriau, siuo metu nei man mirksiukas.gif

QUOTE(kgrey @ 2012 09 11, 15:23)
Ar į pilvo plastiką įeina ir siurbimas?

Uz op mokejau 6500lt, i kaina iejo pilvo, sonu, nugaros siurbimas, vidiniu slaunu ir riebalu nusiurbima po sedmenimis dovanojo. Zodziu suformavo ne tik talija, bet ir apatine kuno dali. Sake, dabar jau kaip statula galesiu stoveti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 11 rugsėjo 2012 - 16:00
Apziurejau albumeli. Biskuti tas randas toks raudonas is pradziu tai gazdina ... Bet ziuriu daznai tenka koreguot ir tas pjuvis toks netiesus daznai gaunas. Kazin nuo ko cia priklauso?
Bet siaip kai randas uzsidengia pilvai tobuli, grazus ploksti wub.gif
Atsakyti
Sveikutes. esu naujoke siame forume ir noreciau ikelti savo 'pilvuko' nuotrauka i jusu albuma. Kaip tai padaryti? zinau, kad negausiu priejimo prie albumo, bet labai noreciau isgirsti jusu nuomone ir komentarus. Didelis aciukas. mirksiukas.gif
Atsakyti