Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(liomi @ 2012 09 11, 15:54)
Extra zinok ir as taip maniau ir Smaguma taip mane-kad gal net neiseitu pataisyt-netiesa! aisku iseitu,o tavo svoris jau toks,koki noretum tureti? nes pries op,maximaliam rezultatui geriau pamesti viska ko nereikia  4u.gif

[b]na merginos,musu laida jau issioperavo  biggrin.gif  laikas naujoms mamytukams ateiti ! plepekit,planuokit,senbuves patars.

extra siusk foto.as sakau tau taip ir surinkusi uzeisi pasiziuret kaip ir kas  4u.gif

Na svoris mano visa gyvenima yra pastovus ir ikaltas, 50 ir plius minus 1 kg.

O kokio amziaus vaikiukai, Liomi? Mazeliui mano tik ka metukai sukako, sunkokai cia su jo prieziura bus. Dar salutiniu problemyciu yra su sveikata. Baisoka tos operacijos, man po dvieju cezariu jau taip nesinori vel pjaustytis, bet ...Zodziu, brestu, tik reiketu pasirysti i konsultacija nulekt pirma. O del nuotraukos tai siusti reikia Pinavijai? Ir ta nuotrauka slidus reikalas, vienas vaizdas ryte tik atsikelus (visai nieko) ir kitas vakare, kokiu kampu, arba kai pvz guzas (zarnokai) i gubri susoka, arba dar kitaip-kai itrauki pilva ir skyle pasidaro doh.gif
Atsakyti
Mergaites, neseniai apturejau fantastiska pedu masaza, masaziste wub.gif
Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 11, 20:52)
Na svoris mano visa gyvenima yra pastovus ir ikaltas, 50 ir plius minus 1 kg.

thumbup.gif , kaip pavyksta toki islaikyti? Greita medziagu apykaita ar labai prisiziuri ka valgai?
Atsakyti
QUOTE(kgrey @ 2012 09 11, 14:38)
Merginos, o paprotinkite mane, kurie gydytojai teikia pirminę konsultaciją el. paštu, nusiuntus nuotrauką? Gal pradžiai, kad nevažinėti, bandyčiau susirašyti...

Aš siunčiau M. foto prieš operaciją, tai prašė jis atvažiuoti. Tikriausiai sunku jiems įvertinti iš nuotraukos situaciją.

QUOTE(kgrey @ 2012 09 11, 17:23)
Merginos, dar turiu klausimą, kažkaip per konsultaciją nepaklausiau.
Ar į pilvo plastiką įeina ir siurbimas? Nu ta prasme, jei jau operuoja, tai ir pasiurbia? Ar būna, kad nėra ko siurbti? Ir čia bendrai kaina skaičiuojama, su viskuo, ar siurbimas papildomai kainuoja?
Atsiprašau, jei kvaili klausimai, ar jei buvo diskutuota. Stengiausi kuo daugiau ankstesnių temų perskaityti, bet neaiškumų vistiek liko  4u.gif

Man su viskuo pasakė maksimalią kainą, bet aš siurbti nenorėjau, todėl nuleido 500 Lt.

Aš duodu jums TAIP, nes matau, kad pasimetusi esat. Būtinai gerai apgalvokit savo pasirinkimą. Kad ir finansuoja močiutė.. Aš siūlyčiau nerizikuoti. Nes kas iš to, jei paskui bambą ir randus teks slėpti po ištisiniu..

Nebėra jau beveik čia senbuvių, bet vis kažkaip grįžtu pasižiūrėt į temą kaip kam sekasi. Visoms, kurios nepasiryžta - iki šiol negaliu atsidžiaugti operacija, ji pakeitė mano gyvenimą kardinaliai.
Nusipirkau dar vieną atskirą VS maudomą ir jau nenustygstu vietoj, laukiu, kol galėsiu jį užsitempti po poros savaičių Ispanijoj vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 09 11, 21:25)

Nusipirkau dar vieną atskirą VS maudomą ir jau nenustygstu vietoj, laukiu, kol galėsiu jį užsitempti po poros savaičių Ispanijoj vacation4.gif

thumbup.gif imesk i az koki nusipirkai. As ir laukiu atostogu madeiroje, jau vien del to, kad busiu be pilvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 11, 22:09)
Mergaites, neseniai apturejau fantastiska pedu masaza, masaziste wub.gif
Papildyta:

thumbup.gif , kaip pavyksta toki islaikyti? Greita medziagu apykaita ar labai prisiziuri ka valgai?

Greita ta apykaita, aisku, megstu sporta, pirti, aktyvu laisvalaiki. Valgio niekada gyvenima neziurejau, lasiakai vakarais ir pan. Dabar, deja, tenka kazkiek ziuret ka valgau del priesdebetines bukles.
Padariau kelias fotkes, nu nepatinka man tas pilvas. Nusiusiu Pinavijai i az, gal uzmesit aki ir patarsit, ar kas gero gautusi 4u.gif
Atsakyti
Issiunciau keleta nuotrauku Pinavijai kad ikeltu. Noreciau, kad pasakytum ka galvojat apie toki 'kurini' po keliu cp. verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Montera @ 2012 09 11, 21:14)
Apziurejau albumeli. Biskuti tas randas toks raudonas is pradziu tai gazdina ... Bet ziuriu daznai tenka koreguot ir tas pjuvis toks netiesus daznai gaunas. Kazin nuo ko cia priklauso?
Bet siaip kai randas uzsidengia pilvai tobuli, grazus ploksti  wub.gif

Nuo pilvo dydžio ir svarbiausia nuo strijų kiekio ir jų gylio ir nuo poodžio paslankumo. Mano randas labai žemai, bet vienas šonas aukščiau šiek tiek, tačiau po žemom kelnaitėm nesimato. O pats randas po poros metų išbluks ir neatrodys taip baisiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 11, 23:36)
thumbup.gif imesk i az koki nusipirkai. As ir laukiu atostogu madeiroje, jau vien del to, kad busiu be pilvo  biggrin.gif

Įmečiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercedes B @ 2012 09 11, 22:59)
Issiunciau keleta nuotrauku Pinavijai kad ikeltu. Noreciau, kad pasakytum ka galvojat apie toki 'kurini' po keliu cp.  verysad.gif

As irgi issiunciau, irgi po dvieju cp ir noreciau sulaukti komentaru, ar uztenka odos tempimui, kad randas apacioj zemai butu, kaip dabar cp.
Papildyta:
Merginos, o randas po pilvo plastikos yra kitoks nei po cp? Ta prasme, ilgesnis tai taip, bet ar jis kazkoks storesnis buna, kad keleta metu turi praeit, kad isbaltu?
Atsakyti
QUOTE(Mercedes B @ 2012 09 11, 21:59)
Issiunciau keleta nuotrauku Pinavijai kad ikeltu. Noreciau, kad pasakytum ka galvojat apie toki 'kurini' po keliu cp.  verysad.gif

negavau unsure.gif
EXTRAA įkėliau.
kgrey sakau TAIP, man rodos jau 3 g.gif
Papildyta:
atsinaujinau savo foto.
rezultatu esu nerealiai patenkinta, geriausias sprendimas gyvenime laugh.gif
galėtų randas būti pora cm žemiau, ne visas kelnaites galiu ramiai mautis, bet nebuvo daug odos, tai yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 12 rugsėjo 2012 - 06:25
O kaip i jusu albumeli patekti? Kol kas n nuotrauku perziurejau internete pries ir po. Rezultatai labai skirtingi... Situacija pas mane ta pati... ryte pilvas visai nieko, o nors truputi kazka suvalgius apie pietus jau 5-6 menuo.. Pasiziuriu i veidrodi ir pasiryzimas operuotis sustipreja.. Drabuzius prisirinkti labai nepaprasta, pries vyra ir aplinkinius kompleksuoju, ejimas i baseina ar papludimi kosmaras. Juo labiau, kad ir operacijos data jau paskirta spalio 26. O as metausi dvejonese. Dar vieno vaikelio lyg ir noreciau, bet del sveikatos artimiausiu metu tai labai nerekomenduojama (vartoju vaistus). Siuo metu tureciau galimybe ramiai sugyti po operacijos ir kompleksu atsikratyti. Pasimeciau... Apsispresti, zinoma, tik man paciai..
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 09 11, 14:59)
Keistai kaip  g.gif  Aš irgi neturėjau daug odos, bet randas vienas.

Aš labai tikiuosi, kad ir pas mane gausis vienas...šitą klausimą pasižadu labai tiksliai išsiaiškinti, nes randas vidury pilvo tikrai nesižiūri sad.gif

QUOTE(Elvita @ 2012 09 11, 16:41)
Uz op mokejau 6500lt, i kaina iejo pilvo, sonu, nugaros siurbimas, vidiniu slaunu  ir riebalu nusiurbima po sedmenimis dovanojo. Zodziu suformavo ne tik talija, bet ir apatine kuno dali. Sake, dabar jau kaip statula galesiu stoveti biggrin.gif

Aišku, ačiū už info smile.gif gal ir man ras ką pasiurbti, nors per konsultaciją buvo konstatuota, kad neturiu viršsvorio, na bet tai nereiškia, kad neturiu lašinukų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smaguma @ 2012 09 11, 22:25)
Aš siunčiau M. foto prieš operaciją, tai prašė jis atvažiuoti. Tikriausiai sunku jiems įvertinti iš nuotraukos situaciją.
Man su viskuo pasakė maksimalią kainą, bet aš siurbti nenorėjau, todėl nuleido 500 Lt.

Aš duodu jums TAIP, nes matau, kad pasimetusi esat. Būtinai gerai apgalvokit savo pasirinkimą. Kad ir finansuoja močiutė.. Aš siūlyčiau nerizikuoti. Nes kas iš to, jei paskui bambą ir randus teks slėpti po ištisiniu..

Ačiū už informaciją, ir už TAIP, man jo tikrai reikia - norisi pasižiūrėti mergaičių pilvukus, gal tai padės apsispręsti dėl gydytojo. Ir ačiū, mergaitės, kad taip nuoširdžiai patariat...čia gi tikrai rimtas reikalas...

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 09 12, 07:33)
kgrey sakau TAIP, man rodos jau 3  g.gif

Ačiū 4u.gif

Beje, šiandien klausiau savo šeimos gydytojo, ar yra vilties gauti nedarbingumą po operacijos, tai labai maloniai man paaiškino, kad reikalingas išrašas iš operavusio gydytojo, ir vienintelis dalykas, kad jame turi būti tinkamai suformuluotas tekstas, nu pvz. išvaržos šalinimas, arba pilvo raumenų plastika (siuvimas), dar labai gerai parašyti ką nors apie paciento kenčiamus skausmus ar nepatogumus dėl esančių defektų..nu kažkaip panašiai...taip kad aš planuoju susiveikti nedarbingųmą po op, kad nereiktų gadinti atostogų...
Atsakyti