Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 09 12, 06:33)
rezultatu esu nerealiai patenkinta, geriausias sprendimas gyvenime laugh.gif
galėtų randas būti pora cm žemiau, ne visas kelnaites galiu ramiai mautis, bet nebuvo daug odos, tai yra kaip yra  smile.gif

Pinavija, bet kokiu atveju, tai vis tiek geriau nei buvo, baika tos kelnaites. Randas isbluks ir bus liuks smile.gif.

QUOTE(GZA @ 2012 09 12, 08:02)
Apsispresti, zinoma, tik man paciai..

Kai pateksi i albumeli, apsispresi. Siaip, tiek mergaites, tiek kaikaris pasakojo, kad jo praktikoje nebuvo moters, kuri butu gailejusis, kad ryzosi pilvo plastikai.

[quote=kgrey,2012 09 12, 08:44]
gal ir man ras ką pasiurbti, nors per konsultaciją buvo konstatuota, kad neturiu viršsvorio, na bet tai nereiškia, kad neturiu lašinukų smile.gif[\qoute]
Virssvorio ir as neturiu, bet vis tiek rado ka pasiurbti rolleyes.gif
Atsakyti
Elvita, sveikinu 4u.gif Kaip smagu be pilvo thumbup.gif O kai atsigausi, dar didesni malonumai laukia - kaip pradesi siaubt parduotuves, kad tik pinigine atlaikytu biggrin.gif
Kgrey, jei dar truksta TAIP - duodu 4u.gif Gal neskubek su tuo gydytoju, juk galima padaryti idealu pilva g.gif Juk su vertikaliu randu vis tiek kompleksuosi, as taip manau. Neskubek 4u.gif
Montera jau turi slapuka? Jei ne, duodu Taip (mazai laiko, tai truputi nesuseku kas ir kaip, atsiprasau:geda2: )
Taip pat ir EXTRAA taip 4u.gif
Man negaila priejimo prie albumo, matau kaip mergaites metosi ir jaudinasi, gal joms pades apsispresti 4u.gif
Ai, kgrey klausei, ar yra tokiu, kam nera ko siurbt. Man gydytojas sake, kad neturi ko siurbt, nesiurbe, bet labai gailiuosi dabar doh.gif Uz tuos pacius pinigus, kaip ir Elvita, siurbciau visur biggrin.gif Tiesiog pabijojau, kad kartu su papais bus per didelis kruvis. Manau liemuo graziau isriskeja pasiurbus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 12 rugsėjo 2012 - 12:04
kgrey ir Montera slapuką gavo, Extraai sakau taip 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu, kad priimat smile.gif

Gal galesit pakomentuoti pilva manaji, ar galima ka nors gero is jo padaryt, gal kuriai panasi situacija buvo? Labai jau nesinoretu tureti dvi bambas, gal uztektu nutempt iki apacios, ar aplamai man tik raumenis susiutu, o daugiau nieko nedarytu? g.gif Zinau, kad cia tik gydytojas pasakys tiksliai, bet noreciau zinoti,ko galiu tiketis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 12, 13:34)
Oi kaip smagu, kad priimat  smile.gif 

Gal galesit pakomentuoti pilva manaji, ar galima ka nors gero is jo padaryt, gal kuriai panasi situacija buvo? Labai jau nesinoretu tureti dvi bambas, gal uztektu nutempt iki apacios, ar aplamai man tik raumenis susiutu, o daugiau nieko nedarytu? g.gif Zinau, kad cia tik gydytojas pasakys tiksliai, bet noreciau zinoti,ko galiu tiketis 4u.gif

tu bent pas Bagdoną nueik konsulacijon. mano galva, įmanoma pilna, bet iš nuotraukos sunku pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 09 12, 04:33)
negavau  unsure.gif
EXTRAA įkėliau.
kgrey sakau TAIP, man rodos jau 3  g.gif
Papildyta:
atsinaujinau savo foto.
rezultatu esu nerealiai patenkinta, geriausias sprendimas gyvenime laugh.gif
galėtų randas būti pora cm žemiau, ne visas kelnaites galiu ramiai mautis, bet nebuvo daug odos, tai yra kaip yra  smile.gif

Issiunciau dar karteli nuotraukas. gal si kart gausi g.gif
Atsakyti
dabar gavau, vakare įkelsiu 4u.gif
Atsakyti
Jei kuriai iš kandidačių trūksta taip, tai duodu 4u.gif

QUOTE(kgrey @ 2012 09 11, 16:23)
Merginos, dar turiu klausimą, kažkaip per konsultaciją nepaklausiau.
Ar į pilvo plastiką įeina ir siurbimas? Nu ta prasme, jei jau operuoja, tai ir pasiurbia? Ar būna, kad nėra ko siurbti?

Man nebuvo ko siurbti, net nesiūlė.

QUOTE(Smaguma @ 2012 09 11, 22:25)
Nusipirkau dar vieną atskirą VS maudomą ir jau nenustygstu vietoj, laukiu, kol galėsiu jį užsitempti po poros savaičių Ispanijoj vacation4.gif

thumbup.gif O jau galima tuos randus saulei rodyt?

Extraa, yra ką pjauti ir ką siūti smile.gif Bet oda kokia lygi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juna08: 12 rugsėjo 2012 - 14:26
QUOTE(Juna08 @ 2012 09 12, 15:25)
Jei kuriai iš kandidačių trūksta taip, tai duodu  4u.gif
Man nebuvo ko siurbti, net nesiūlė.
thumbup.gif  O jau galima tuos randus saulei rodyt?

Extraa, yra ką pjauti ir ką siūti smile.gif Bet oda kokia lygi  thumbup.gif

Ta prasme, kad Jums panasiai buvo? Uztektu zemam randui padaryti?
Siuti tai tikrai matau, kad yra ka verysad.gif Tokius rubuilius teko isnesiot doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 09 12, 12:06)
kgrey ir Montera slapuką gavo, Extraai sakau taip  4u.gif

Gal galima ir man butu albumeli pasiziureti?
Atsakyti
Merginos, o kiek TAIP reikia surinkti iki slapuko?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 12, 15:36)
Ta prasme, kad Jums panasiai buvo? Uztektu zemam randui padaryti?
Siuti tai tikrai matau, kad yra ka verysad.gif Tokius rubuilius teko isnesiot doh.gif

Tikrai panašiai buvo.
Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 12, 15:58)
Merginos, o kiek TAIP reikia surinkti iki slapuko?

Atrodo, kad keturių g.gif
Atsakyti