Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(Magnifique @ 2012 09 13, 12:10)
Elvita-siurbe

Supratau. Nu tai nusisiurbsi dar mirksiukas.gif

QUOTE(dija @ 2012 09 13, 12:12)
o kodel negalima sekancia diena po op? nors kai pagalvojus, esi gi irengta i kombinzona. man gi slaunis, kumpoius ir kelienus siurbs, tai jauciu pasitepti prieimo neturesiu.

Del pjuviu ko gero. Ir siaip, kombezas, ne toks, kaip tik po pilvo plastikos, bet toks su neriniuotom klesnem biggrin.gif iki puses blauzdu. Tai ji dar nusirengti reikia, po to vel uzsitempti. Vienzo palauksiu, kol nors truputi skausmas siurbimo nurims.
I koki tave irengs, gali paziureti albumelyje, idani juo aprengta buvo.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 12:17)
Juna, tau pati randa skaudejo? Man tai kol kas nelabai skauda randa, matyt nusiurbtos vietos visus kitus skausmus uzgozia  unsure.gif

Rando neskaudėjo, juk ten visi nervai nukirsti, nieko nesijautė. Man siuvo raumenis apie 20 cm, tai va juos labiau skaudėjo. Kadangi didelis plotas, tai prie pilvo iš viso nenorėjau liestis, be to, odos trūko, kai prisimenu, brrr...
Atsakyti
Juna08, o kiek laiko skaudejo susiutus raumenukus? Ir kokio lygio skausmas, ilgai reikejo nuskausminamuju? Ir is kur atsiranda paskui ta trukstama oda, issitampo esama ar kaip, nelabai suprantu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 13 rugsėjo 2012 - 13:51
Sveikos merginos. Gal galetumet paziuret i mano foto (turetu but jau ikeltos) ir pasakyt savo nuomones. Nezinau net ko galiu tiketis is op, kaip gali man ta pilva patvarkyti. Op be kitu metu liepos menesio nedarysiu, bet info noreciau kuo daugiau susirinkti. Aciu, aciu, aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 09 13, 13:32)
Rando neskaudėjo, juk ten visi nervai nukirsti, nieko nesijautė. Man siuvo raumenis apie 20 cm, tai va juos labiau skaudėjo. Kadangi didelis plotas, tai prie pilvo iš viso nenorėjau liestis, be to, odos trūko, kai prisimenu, brrr...

Girdejau, kad skausmas nerealus toms, kuriu tiek daug susiuti raumenys. Mano tai siuti tik tiek, kiek reikejo graziam iliemenavimui, tai ju as praktiskai nejauciu. Skauda man dabar labiausiai nugara nuo susilenkimo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mercedes B @ 2012 09 13, 13:53)
Gal galetumet paziuret i mano foto (turetu but jau ikeltos) ir pasakyt savo nuomones.

Arba as nematau, arba ju nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 13, 14:50)
Juna08, o kiek laiko skaudejo susiutus raumenukus? Ir kokio lygio skausmas, ilgai reikejo nuskausminamuju? Ir is kur atsiranda paskui ta trukstama oda, issitampo esama ar kaip, nelabai suprantu? blush2.gif

Labai skaudėjo kelias dienas, tiek ir gėriau nuskausminamuosius, viso lapelio nesugėriau, nors nebuvo jausmo, kad jie man labai padėtų. Po to skaudėjo, bet pakenčiamai. Apie gerą savaitę gal g.gif Vėliau nugarą labiau pradėjo skaudėt, nes ilgokai negalėjau išsitiest.
Odos man trūko nuo pat pradžių, nes riebalinio sluoksnio buvo 0, nereikalingą nupjovė, tai tempimas buvo nemalonus labai. Sakė, vos vos užteko odos, prieš op net buvom aptarę papildomą variantą - antrą mažą vertikalų pjūvį prie to ilgojo. Bet neprireikė.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 11:58)
Girdejau, kad skausmas nerealus toms, kuriu tiek daug susiuti raumenys. Mano tai siuti tik tiek, kiek reikejo graziam iliemenavimui, tai ju as praktiskai nejauciu. Skauda man dabar labiausiai nugara nuo susilenkimo  doh.gif
Papildyta:
Arba as nematau, arba ju nera  g.gif

Pinavija man sakiusi, kad jas gavo ir zadejo kaip vakar ikelti. Turbut dar neikele unsure.gif
Atsakyti
Man susiūtus raumenis tai gal apie porą sav. skaudėjo, bet šiaip dar ir dabar juoktis, o tuo labiau čiaudėti skausminga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 14:58)
Skauda man dabar labiausiai nugara nuo susilenkimo  doh.gif
Papildyta:
Arba as nematau, arba ju nera  g.gif

drinks_cheers.gif Ir taip nervino mane ta nugara, atrodė, kad niekada neišsitiesiu doh.gif

Turbūt dar nėra.
Atsakyti
Jau, kad iejau i albumeli, tai dar karta perziurejau foto. Vis tik kokios mes dauguma strijuotos. Gerokai suplese pilvo oda, tos musu atzaleles. Man irgi liko striju. Pries op buvo virs bambos, dabar po bamba.
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 09 13, 15:01)
Man susiūtus raumenis tai gal apie porą sav. skaudėjo, bet šiaip dar ir dabar juoktis, o tuo labiau čiaudėti skausminga doh.gif

Ypač iš pradžių kosėti ir čiaudėti buvo žiauru, atrodydavo kiekvieną kartą, kad ten plyšta viskas. Bet man po kokių 3-4 sav. tas baigėsi.
Atsakyti
Tai mano lygiai tokia pati situacija, riebalonio sluoksnio 0, odos nedaug, matyt, irgi siulys toki varianta unsure.gif

O dabar koks vaizdas, nepersimato per oda tie susiuti raumenys, ta prasme kazkoks nelygumas tarp ju, gumbas koks, siule ir pan? Kaip pilvuka savo vertinate?
Atsakyti