Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(dija @ 2012 09 12, 19:42)
o koks siurbimo skausmas? mes apie pilva kalbam, o tos nusiurbtos vietos ziauriai skauda?
sveikos smile.gif

Man nusiurbtas vietas labiausiai ir skauda unsure.gif O siurbimo skausmo nenusakysi, nes narkoze juk, nieko nejauti.

QUOTE(GZA @ 2012 09 12, 19:59)
Gal kam teko pas D. Jauniski operuotis? As uzrasyta spalio 26d... bijau.gif

Kelios merginos operavosi pas Jauniski. Berods anila ir dar kazkas.

QUOTE(Magnifique @ 2012 09 12, 21:17)
man tai matyt labiausiai skauda kur siurbe,labiau negu ten,kur pjove.Ir patinimas nemazas ir melynes,raudonumai visokie nuo siurbimo.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Magnifique @ 2012 09 12, 21:53)
Aš jau mysliju,kad visai norėčiau riebaliukus pavasarį ar vasarą kitą pasisiurbt pas K.

Tai tau dabar nesiurbe?

QUOTE(anila:) @ 2012 09 13, 08:37)

as visada tokio svorio, tai nei sportuoju, nei maista ziuriu, grynai nuo gimimo viskas wink.gif

As iki pirmo gimdymo sveriau 43kg, po pirmo 48kg, po antro 50kg, o i op isvaziavau 58kg. Valgau mazai, sportuoju, bet svoris iki 50kg niekaip nekrenta doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 09 12, 12:00)
Elvita, sveikinu 4u.gif Kaip smagu be pilvo thumbup.gif O kai atsigausi, dar didesni malonumai laukia - kaip pradesi siaubt parduotuves, kad tik pinigine atlaikytu  biggrin.gif

Uz tuos pacius pinigus, kaip ir Elvita, siurbciau visur biggrin.gif

Katrix, aciukas smile.gif Kazkaip klinikoje jauciausi geriau, nei grizus namo unsure.gif Jau noriu, kad greiciau nebeskaudetu doh.gif
Ojjjj, laukia manes parduotuves lotuliukas.gif

Del siurbimo pritariu. As ir prasiau, kad siurbtu nuo manes visus nereikalingus riebalus. Bet uz tai kaip skauda dabar verysad.gif

Mergaites, kas kiek laiko persirisinejot namuose? Vakar pamirsau paklaust. Ir kur pirkot tuos ilgus pleistrus? Man dave eliems kartams pleistru, bet itariu bus mazai, kol vaziuosiu traukti siulu.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 11:26)

As iki pirmo gimdymo sveriau 43kg, po pirmo 48kg, po antro 50kg, o i op isvaziavau 58kg. Valgau mazai, sportuoju, bet svoris iki 50kg niekaip nekrenta  doh.gif

blink.gif coliuke thumbup.gif ar gal jus neauksta? As universitete 55 sveriau su 174 tai tokia plonybe buvau. Taip grazu man tas foto ziuret.... pries nestuma nuo hormoniniu priaugo nuo 59 iki 63... pries gimdant sveriau 95kg (tikiuos tokiu skaiciu niekada gyvenime nebepamatyt ) doh.gif lotuliukas.gif trecia diena po gimdymo 78kg o paskui va per ta laika nukritau iki 63-65, bandziau dietintis rimtai tai buvau jau iki 60.8 numetus bet niekaip neinasi pamatyt 59kg ant svarstykliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 09 13, 10:31)
blink.gif coliuke  thumbup.gif  ar gal jus neauksta?

Neauksta, mano ugis 160cm smile.gif, todel tie 58kg matesi ant manes. Zinoma, juos puikiai maskavo rubai, bet mane pacia nervindavo vaizdas, kai ju nebudavo doh.gif
Atsakyti

Mergaites, kas kiek laiko persirisinejot namuose? Vakar pamirsau paklaust. Ir kur pirkot tuos ilgus pleistrus? Man dave eliems kartams pleistru, bet itariu bus mazai, kol vaziuosiu traukti siulu.

Ašb kas trečią dieną. Yra vaistinėse tų pleistrų, net tokių su kuriais maudytis galima, bet nepatartina jų pastoviai naudot, tik prieš dušą.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 11:37)
Neauksta, mano ugis 160cm  smile.gif, todel tie 58kg matesi ant manes. Zinoma, juos puikiai maskavo rubai, bet mane pacia nervindavo vaizdas, kai ju nebudavo  doh.gif

oi tikiu kaip nervina tas vaizdas. bjauru i save buna ziuret... man geda pas masazistus eit nors suprantu kad ju toks darbas bet man taip geda kad tokia baisi....
O rubai tai atskira tragedija. jokiu aptemptu jokiu trumpesniu nes viskas ant pilvo lipa ir lenda tas lasinys lauk. Jau atsibodo juodai slept pastoviai. Ziema dar is lindexo nusipirkdavau tokias pedkelnes su labai aukstu ir aptempianciu liemeni tai dar puse bedos o vasara taip nevaiksciosi ir sviecias tas pilvas per visas maikutes... tai ir nesiojau juodus rubus kad maziau matytus doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 09 13, 10:42)
Ašb kas trečią dieną. Yra vaistinėse tų pleistrų, net tokių su kuriais maudytis galima, bet nepatartina jų pastoviai naudot, tik prieš dušą.

Aciu smile.gif Man dabar irgi sake maudytis su tuo pleistru, kuris uzklijuotas, o po maudyniu, jau persiklijuoti nauju. Reiks gal Akro vaistineje paziureti.

QUOTE(Montera @ 2012 09 13, 10:43)

O rubai tai atskira tragedija. jokiu aptemptu jokiu trumpesniu nes viskas ant pilvo lipa ir lenda tas lasinys lauk.

drinks_cheers.gif Uz tai po op, kai apsirengiau maikute be gumos apacioje, tokiaaaa kuda pasijauciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 09 12, 22:57)
Šiandien jau lygiai pusmetis  drinks_cheers.gif

Sveikinimai 4u.gif Kaip greitai laikas praėjo... Aš savo pusmečio net nepastebėjau.
Kaip atrodo tavo randas? Ar pablukęs jau? Įmesk foto smile.gif

Pati nepersirišinėjau, ėjau pas gydytoją. Taip skaudėjo, net bijojau prisiliesti ir pati judinti.
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 09 13, 11:09)

Pati nepersirišinėjau, ėjau pas gydytoją. Taip skaudėjo, net bijojau prisiliesti ir pati judinti.

Juna, tau pati randa skaudejo? Man tai kol kas nelabai skauda randa, matyt nusiurbtos vietos visus kitus skausmus uzgozia unsure.gif
Atsakyti
Man nusiurbtas vietas labiausiai ir skauda  unsure.gif O siurbimo skausmo nenusakysi, nes narkoze juk, nieko nejauti.

o tai kiek laiko praejo, kad dar vis skauda? o tie heparoid tepaliukai, kurie padeda greiciau melynem issivaikscioti ir maziau skauda nepadeda? vaikam tuo tepaliuku tepu, tai tikrai labai greitai melynes gyja.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 09 13, 11:20)
o tai kiek laiko praejo, kad dar vis skauda? o tie heparoid tepaliukai, kurie padeda greiciau melynem issivaikscioti ir maziau skauda nepadeda? vaikam tuo tepaliuku tepu, tai tikrai labai greitai melynes gyja.

Siandien ketvirta diena. Kita savaite jau tepsiuosi ir as melynes smile.gif
Atsakyti
Elvita-siurbe,bet man tik vietiskai,pilvo apacioj pasiurbe,aplink bamba,nes reikejo paimti riebalu,uzpildyt buvusiai rando vietai,man rankiniu budu siurbe,nes su vakuumu paimtu riebalu transplantacijai panaudot nebegalima.Noreciau,kad nuo kitu vietu pasiurbtu su vakuumu jau.dabar dar gerai nematau pilvinio rezultato,nes sake pilnai riebalines suzalotos lasteles susinaikins per menesi berods,tada matysis kiek pilvukas sumazejo,bet sakau,noriu normalaus nusiurbimo,nes anksciau buvo su skydliauke blogai,staiga svorio priaugau daug ir tie riebaliukai net daug sportuojant nekrenta.bet ir neauga daugiau ju...riebalu vietinej nejautroj verciau nesisiurbt,nes skauda nu kaaaki kaip smarkiai...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 12:42)
Siandien ketvirta diena. Kita savaite jau tepsiuosi ir as melynes  smile.gif

o kodel negalima sekancia diena po op? nors kai pagalvojus, esi gi irengta i kombinzona. man gi slaunis, kumpoius ir kelienus siurbs, tai jauciu pasitepti prieimo neturesiu.
Atsakyti