Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(Mercedes B @ 2012 09 13, 14:00)
Pinavija man sakiusi, kad jas gavo ir zadejo kaip vakar ikelti. Turbut dar neikele unsure.gif

Ikels dar mirksiukas.gif

QUOTE(ritavi @ 2012 09 13, 14:01)
Man susiūtus raumenis tai gal apie porą sav. skaudėjo, bet šiaip dar ir dabar juoktis, o tuo labiau čiaudėti skausminga doh.gif

Ojj, as ir siandien nusiciaudejau, brrr, jausmelis doh.gif

QUOTE(Juna08 @ 2012 09 13, 14:01)
drinks_cheers.gif  Ir taip nervino mane ta nugara, atrodė, kad niekada neišsitiesiu  doh.gif

drinks_cheers.gif nugara, sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 09 13, 15:03)
Ypač iš pradžių kosėti ir čiaudėti buvo žiauru, atrodydavo kiekvieną kartą, kad ten plyšta viskas. Bet man po kokių 3-4 sav. tas baigėsi.

drinks_cheers.gif
Dabar tai retkarčiais būna toks jausmas lyg iš vidaus per kokį mikroskopinį tarpelį oras veržiasi, toks paburbuliavimas būna. Yra dar kam taip ar čia man vienai vaidenasi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 13, 14:03)
Tai mano lygiai tokia pati situacija, riebalonio sluoksnio 0, odos nedaug, matyt, irgi siulys toki varianta unsure.gif

Bet raumenys tavo tai gerokai prasiskyre unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Juna08 @ 2012 09 13, 14:03)
Ypač iš pradžių kosėti ir čiaudėti buvo žiauru, atrodydavo kiekvieną kartą, kad ten plyšta viskas. Bet man po kokių 3-4 sav. tas baigėsi.

drinks_cheers.gif , as ir ziurejau, ar randas neissikyre doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 15:07)
Bet raumenys tavo tai gerokai prasiskyre unsure.gif
Papildyta:

Zinau verysad.gif Del to ir bijau labai, kad ziauriai skaudes ir kad blogiau nebutu-raumenis susius, bet turesiu dvi bambas ir randa per pilvo viduri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 13, 15:03)
O dabar koks vaizdas, nepersimato per oda tie susiuti raumenys, ta prasme kazkoks nelygumas tarp ju, gumbas koks, siule ir pan? Kaip pilvuka savo vertinate?

Gal pereikim prie "tu" mirksiukas.gif
Pats pilvas tikrai gražus ir lygus, jokių nelygumų, gumbų ar dar ko nesimato, randas žemai ir pakankamai tiesus. Tik va bamba tai man žiauriai nepatinka ir galvos skausmas man ji doh.gif Aišku, nepalyginsi su tuo, kaip buvo anksčiau, jos tada iš viso nebuvo, galima sakyti. Bet prieš gimdymus turėjau tokią gražią duobutę, o op negrąžino man jos... Gydytojas irgi sakė, kad neeilinis atvejis bambos prasme esu, darė korekciją, bet po oda iš karto pilvo siena, anei jokio riebalo, tai be šansų man duobutę turėt. Ką žinau, jei būčiau buvus visą gyvenimą be duobutės, tai gal ir tiktų toks variantas.

QUOTE(ritavi @ 2012 09 13, 15:05)
Dabar tai retkarčiais būna toks jausmas lyg iš vidaus per kokį mikroskopinį tarpelį oras veržiasi, toks paburbuliavimas būna. Yra dar kam taip ar čia man vienai vaidenasi? blink.gif

Nepamenu paburbuliavimų schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 15:07)
drinks_cheers.gif , as ir ziurejau, ar randas neissikyre  doh.gif

Man buvo baisu, kad susiūti raumenys suplyš. Net gydytojo klausiau, ar negali taip nutikti biggrin.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 13, 15:12)
Zinau verysad.gif Del to ir bijau labai, kad ziauriai skaudes ir kad blogiau nebutu-raumenis susius, bet turesiu dvi bambas ir randa per pilvo viduri doh.gif

Bet iš kur toks variantas dviejų bambų, pirmą kartą girdžiu blink.gif Tikrai galima vieną padaryti, kaip rodo gerų chirurgų praktika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 13, 14:12)

Kodel taip manai? Bamba bus viena, o randa stengiasi daryti kuo zemiau. Manes prase atvaziuoti su kelnaitem, kurias deviu daugiausiai ir pagal ju zemuma pjove, kad randas neislystu. Dar pamenu, kai K piese, nupiesia, sako uzdenk randa, uzdengiu, lenda, tai is kokio 3 karto pataike, kad nelistu. Tai juokes, kad kelnaites labai labai, nu labai labai zemos biggrin.gif Bet po op, sake, kad pavyko randa graziai suvesti, zemai padaryti ir turetu vis tik is po ju nesimatyti.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 13, 15:12)

Iš kur čia vis tos dvi bambos? Nieko nesuprantu doh.gif Taigi vieną tik palieka biggrin.gif

QUOTE(Juna08 @ 2012 09 13, 15:16)
Nepamenu paburbuliavimų  schmoll.gif

Tai gal man jau kitoj vietoj po truputį raumenys skiriasi swoon.gif
Bamba mano irgi neįdubusi ir taip atrodo, kad kiek per daug į kairę ji, ne per vidurį. Reiktų nusipaveiksluoti, įmesčiau vertinimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 09 13, 15:21)
Tai gal man jau kitoj vietoj po truputį raumenys skiriasi swoon.gif
Bamba mano irgi neįdubusi ir taip atrodo, kad kiek per daug į kairę ji, ne per vidurį. Reiktų nusipaveiksluoti, įmesčiau vertinimui g.gif

Gal tik taip atrodo, kad skiriasi. Kai gyja, visokių tų pojūčių atsiranda, o kai labai giliniesi, tai bet ką gali jausti mirksiukas.gif O jei labai neramu, pasikonsultuok su gydytoju.
Įmesk foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 09 13, 15:25)
Gal tik taip atrodo, kad skiriasi. Kai gyja, visokių tų pojūčių atsiranda, o kai labai giliniesi, tai bet ką gali jausti  mirksiukas.gif  O jei labai neramu, pasikonsultuok su gydytoju.
Įmesk foto  mirksiukas.gif

Reikės užklausti J, kai po pusantros savaitės važiuosiu pasirodyti, o dėl foto, tai vakare SB paprašysiu, kad nupaveiksluotų.
Atsakyti
Dek tu bambu, tai kai truksta odos nutempti iki pat apacios, lieka ispjautos pirmosios bambos randas, skyle susiuta. Tai va ir pasigavau ta minti apie dvi bambas.

Juna08, nu grynai mano situacija. Manoji bamba gili gili mazute grazute, zodziu, ideali buvo. Net po pirmo nestumo ir vaiko 4300 ji liko gili grazi ir oda visa liuks. Dar vakar fotkes ziurejau is papludimio su dukryte, kaip graziai atrodziau verysad.gif O va po antro oda nebeelastinga, persitempe, bamba deformavosi, nelabai matosi, nors neisprogo, vis dar giloka, bet pasislepia, kai atsistoju, uzkrenta kazkiek pilvas, nes virs jos prasiskyre tie raumenys.

Del kelnaiciu, tai as kitokiu neturiu tik ypac zemu liemeniu, tai jau rebusas chirurgui bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 13 rugsėjo 2012 - 14:31
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 13, 15:30)
Juna08, nu grynai mano situacija.

Man jau po pirmo nėštumo iš bambos nieko neliko, sūnus svėrė 4300, išsprogo ji. Po antro nėštumo atrodžiau taip pat, kaip ir po pirmo. Tiesiog oda neelastinga. Tik išvarža atsirado turbūt antro nėštumo metu.
Atsakyti
Juna, ne i tema, bet ar nebuvo gestacinio nestumo metu?
Atsakyti