QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 13, 15:03)
O dabar koks vaizdas, nepersimato per oda tie susiuti raumenys, ta prasme kazkoks nelygumas tarp ju, gumbas koks, siule ir pan? Kaip pilvuka savo vertinate?
Gal pereikim prie "tu"
Pats pilvas tikrai gražus ir lygus, jokių nelygumų, gumbų ar dar ko nesimato, randas žemai ir pakankamai tiesus. Tik va bamba tai man žiauriai nepatinka ir galvos skausmas man ji

Aišku, nepalyginsi su tuo, kaip buvo anksčiau, jos tada iš viso nebuvo, galima sakyti. Bet prieš gimdymus turėjau tokią gražią duobutę, o op negrąžino man jos... Gydytojas irgi sakė, kad neeilinis atvejis bambos prasme esu, darė korekciją, bet po oda iš karto pilvo siena, anei jokio riebalo, tai be šansų man duobutę turėt. Ką žinau, jei būčiau buvus visą gyvenimą be duobutės, tai gal ir tiktų toks variantas.
QUOTE(ritavi @ 2012 09 13, 15:05)
Dabar tai retkarčiais būna toks jausmas lyg iš vidaus per kokį mikroskopinį tarpelį oras veržiasi, toks paburbuliavimas būna. Yra dar kam taip ar čia man vienai vaidenasi?
Nepamenu paburbuliavimų
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 09 13, 15:07)

, as ir ziurejau, ar randas neissikyre
Man buvo baisu, kad susiūti raumenys suplyš. Net gydytojo klausiau, ar negali taip nutikti
QUOTE(EXTRAA @ 2012 09 13, 15:12)
Zinau

Del to ir bijau labai, kad ziauriai skaudes ir kad blogiau nebutu-raumenis susius, bet turesiu dvi bambas ir randa per pilvo viduri
Bet iš kur toks variantas dviejų bambų, pirmą kartą girdžiu

Tikrai galima vieną padaryti, kaip rodo gerų chirurgų praktika