Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(GreenLady @ 2012 11 07, 17:49)
......
Tada nusipirkau ugniai paskirstyti sieteli is kurio isejo iskirpti du sietelius tiems indams ir taip gavosi dvi daigykles smile.gif
Savikaina 10 Lt smile.gif

Puiki ideja bigsmile.gif
O koks ten sietelis, ji irgi senukuose reikia pirkt? Prie kokiu prekiu ieskot ir kiek jis daugmaz kainuoja?
ax.gif
Atsakyti
Laba vakareli ax.gif

QUOTE(given444 @ 2012 11 03, 08:23)
me-Boho,
o koks tokiu atrkaciju kaip Go raw for a day tikslas? cia kaip diena be automobilio... nu man ji kvaila, visatos tikrai neisgelbes.

Tai kad ir nera skirta visatos isgelbejimui blush2.gif

Manau skirta zmoguciams, kurie domisi raw, bet jiems per daug drastiskai atrodo taip iskart imti ir pradeti valgyti tik raw. Tad ta diena ar savaitele skirta tiesiog saves isbandymui. Kad pamatyti, kaip keiciasi savijauta, energija, oda ir pan.

Tarkim as turiu bedeliu su sveikata. Ir raw dienele man padare dideli pokyti. Nors apie raw suzinojau dar gerokai pries 'susergant'(na as saves nevadinu ligone), bet niekaip nerasdavau 'jegu' atsisakyti gaminto maisto. Tad man liga gal ir yra zenklas, kad laikas keisti gyvenimo buda ax.gif Nes kaip sakoma, kad ir kas benutiktu gyvenime, tai nutinka su kazkokiu tikslu, kad is to pasimokytum ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotica @ 2012 11 07, 22:20)
Puiki ideja  bigsmile.gif
O koks ten sietelis, ji irgi senukuose reikia pirkt? Prie kokiu prekiu ieskot ir kiek jis daugmaz kainuoja?
ax.gif

neradau pirmais dabar paziurejau kad blogai vadinau..liepsnai apskistyti tinkelelis ten biggrin.gif

va toks

Atsakyti
Laba vakareli ax.gif

QUOTE(given444 @ 2012 11 06, 18:56)
niu ka. visai fainai9 eina mano antroji raw diena.

Kaip sekesi raw savaitele? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kruopsciai perskaiciau jusu temuke, pasinagrinejau receptus.. smile.gif nesu as jokios srities vege, bet labai traukia ir domina smile.gif
Maciau, kad yra ir maitinanciu mama zaliavalgiujanciu, kaip jauciasi kudikeliai? kaip jiems pilvukas? Kadangi pati esu nestuke.gif , norejau paklausti, kaip draugauja nestumas ir zalieji kokteiliai? g.gif Egzistuoja kokie nors apribojimai ar ne...
Atsakyti
windi, gal kitos atsakys kitaip, bet nuo kazkokiu zoliu mano vaika paberia/paberdavo. vat tame ir nervas. nera simtoprocentinio gerio visiems. maziui 2 metai, vis dar maitinu.

me-boho, norejau rasyti... aciu kad paklausei. savaitele super, norisi ir antros - tik finansiskai irgi ne pigi. labai dievinu persimonus ir bananus, laime persimonai visi nupiginti sia savaite biggrin.gif deja, nezinau ar cia raw gavosi, nes lasisos irgi itraukiau - 3-4-dienas is 7, saltai rukytos(masciau logiskai, saltai rukyta, ne karstai ruktya-ar tai ne raw?) ir truputi zalios. na, norejosi to riebumo kazkokio, gal organizmas reikalavo.
vat jau gundausi antra savaite pabandyti, bet vakar vel sh prisivalgiau. bet kiek iseis tiek tesiu vel. tikrai vien del pasiziurejimo i veidrodi norisi, nors 6-7kg tikrai nenumeciau, kaip kazkuri cia rase, kad numete g.gif oho, galvoju. bet dabar manau, kad cia gal toms, kurios ir taip turi anstvori dideli, kuris mygom iskart ir krenta. na , kai mano kmi normalus, tai ner ko noreti.

visgi, esu lb priklausoma nuo emocinio valgymo, ir ta turesiu visa gyvenima, jauciu. raw budas kazkiek ta apgydo, bet tik kazkiek. ir tas soc gyvenimas. nesedziu kaime su knyga. ir siap esu lb bendraujanti. darbe jau ipratau vien salotas valgyt, prikrauna man keturiu rusiu, bet ziurek tai majonezo slakelis ideta, tai burokaI, NESUPRASI, PAVIRTI AR PARAUgti... na ir tt. bet nesiekiu buti 90 proc zaliavalge.
beje, vakar...galvoju kaip cia su juros gerybem, nusipirkau midiju pirma syk gyvenime vyno acte. nepatiko. nieko ir nepraradau. bigsmile.gif tik ismeciau 8lt. beje, apgirtau tai nerealiai, po savaites zalio maisto nuo vyno acto lotuliukas.gif ir tu keliu midiju. kazkas nerealaus.

moulenrouge, tu vartoji juros gerybes...gal zinai kur kokybiskesniu? kreveciu irgi nedrisau pirkt. anciuvus uzmaciau, bet ...ai, tas visas prekybmaistis. perku tik tuos, kur parasyta: aliejus, druska. be jokiu saldikliu ir visokiu -matu/sorbatu ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 lapkričio 2012 - 07:20
QUOTE(GreenLady @ 2012 11 07, 17:49)
Senukuose nusipirkau stai toki biriu produktu inda

Ačiū už pasidlaintą idėją, tik man niekaip nuorodų neatidaro.
Ir dabar šio prietaiso užsimaniau biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=_4g8LBPWGtY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 18 lapkričio 2012 - 19:07
Gal kas duosit gerą patarimą ką gaminti iš daržovių išspaudų, kurios lieka išspaudus sultis?

Gal kokie sausainiukai/trapučiai/sausučiai?

Vakar sumaišiau morkų ir burokėlių išspaudas su druska ir aliejumi. Suformavau mažiukus kleckiukus ir padžioviau ant radiatoriaus, dar neragavau smile.gif

Gal turit tobulesnį receptą? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

atsiunte pazistama tokia nuoroda i straipsniuka: dar nebuvau skaiciusi jo.
Kas moka rusiskai - rekomenduoju paskaityt (aisku, tikrai tai nereiskia, kad sutinku su tuo, kas straipsnyje rasoma doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2012 11 21, 12:54)
Sveikos,

Kas moka rusiskai - rekomenduoju paskaityt (aisku, tikrai tai nereiskia, kad sutinku su tuo, kas straipsnyje rasoma  doh.gif )

O koks tikslas sios rekomendacijos, jei nesutinkate su tuo, kas parasyta? smile.gif

Pradejau skaityti, bet net neipusejau, labai erzina autores saliskumas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoulinRouge: 21 lapkričio 2012 - 17:07
QUOTE(Pavasara @ 2012 11 20, 01:56)
Gal kas duosit gerą patarimą ką gaminti iš daržovių išspaudų, kurios lieka išspaudus sultis?

kol kas visos išspaudos pas mane keliauja į kompostą smile.gif vis noriu padaryti morkų pyragą, jam kaip tik reikia išspaudų. Kada nors... smile.gif

QUOTE(Astuliux @ 2012 11 21, 03:54)

doh.gif paprastai rašo taip siauro mąstymo žmonės, kurie nepriima kito nuomonės. Beje, žaliavalgystėje yra valgoma ne tik riešutai ir uogos...
Atsakyti
va sestadieni bus JAMAM - Sveikuose produktuose bus tradiciskai viskam 20 % nuolaida - galvoju kokiu atsargu zieai nusipirkti g.gif zaliu grikiu nusiperku visuomet, galvoju ka dar burnoti koki gal paraguti g.gif gal kas ka patars is patirties ? wink.gif 4u.gif
Atsakyti