windi, gal kitos atsakys kitaip, bet nuo kazkokiu zoliu mano vaika paberia/paberdavo. vat tame ir nervas. nera simtoprocentinio gerio visiems. maziui 2 metai, vis dar maitinu.
me-boho, norejau rasyti... aciu kad paklausei. savaitele super, norisi ir antros - tik finansiskai irgi ne pigi. labai dievinu persimonus ir bananus, laime persimonai visi nupiginti sia savaite

deja, nezinau ar cia raw gavosi, nes lasisos irgi itraukiau - 3-4-dienas is 7, saltai rukytos(masciau logiskai, saltai rukyta, ne karstai ruktya-ar tai ne raw?) ir truputi zalios. na, norejosi to riebumo kazkokio, gal organizmas reikalavo.
vat jau gundausi antra savaite pabandyti, bet vakar vel sh prisivalgiau. bet kiek iseis tiek tesiu vel. tikrai vien del pasiziurejimo i veidrodi norisi, nors 6-7kg tikrai nenumeciau, kaip kazkuri cia rase, kad numete

oho, galvoju. bet dabar manau, kad cia gal toms, kurios ir taip turi anstvori dideli, kuris mygom iskart ir krenta. na , kai mano kmi normalus, tai ner ko noreti.
visgi, esu lb priklausoma nuo emocinio valgymo, ir ta turesiu visa gyvenima, jauciu. raw budas kazkiek ta apgydo, bet tik kazkiek. ir tas soc gyvenimas. nesedziu kaime su knyga. ir siap esu lb bendraujanti. darbe jau ipratau vien salotas valgyt, prikrauna man keturiu rusiu, bet ziurek tai majonezo slakelis ideta, tai burokaI, NESUPRASI, PAVIRTI AR PARAUgti... na ir tt. bet nesiekiu buti 90 proc zaliavalge.
beje, vakar...galvoju kaip cia su juros gerybem, nusipirkau midiju pirma syk gyvenime vyno acte. nepatiko. nieko ir nepraradau.

tik ismeciau 8lt. beje, apgirtau tai nerealiai, po savaites zalio maisto nuo vyno acto

ir tu keliu midiju. kazkas nerealaus.
moulenrouge, tu vartoji juros gerybes...gal zinai kur kokybiskesniu? kreveciu irgi nedrisau pirkt. anciuvus uzmaciau, bet ...ai, tas visas prekybmaistis. perku tik tuos, kur parasyta: aliejus, druska. be jokiu saldikliu ir visokiu -matu/sorbatu ir tt.