Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

QUOTE(snaigute @ 2012 08 30, 13:56)
kaip tik sėdžiu prie septintokų atmintinės g.gif  - pristaikiau Merfio dėsnius -

Man labai patiko thumbup.gif Bet gal per sudėtingai trupučiuka pirma dalis blush2.gif Bet jaučiu, kad ši idėja teks nusikopijuoti ax.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(libaja @ 2012 08 30, 14:42)
thumbup.gif

Na va, nervinaus nervinaus ir išėjo kaip visada - viskas tvarkingai. Kai direktorius paklausė, ar ta mergaitė atsiskaičius - mokytoja pati pasakė, kad "yra tėvų prašymas, kelti su neigiamu". To ir užteko. nors ar yra aš nežinau...

Situacija paprasta, pavaduotoja atsakomybę nusimetė nuo savęs, o prašymas ne pas auklėtoją turėtų būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KB* @ 2012 08 30, 16:33)
Man labai patiko  thumbup.gif  Bet gal per sudėtingai trupučiuka pirma dalis blush2.gif Bet jaučiu, kad ši idėja teks nusikopijuoti ax.gif Ačiū  4u.gif
Situacija paprasta, pavaduotoja atsakomybę nusimetė nuo  savęs, o prašymas ne pas auklėtoją turėtų būti? g.gif

Gal byloje. Nes prašymą gi gali tėvai ir sekretorei užnešti.
Atsakyti
QUOTE(snaigute @ 2012 08 30, 14:56)
kaip tik sėdžiu prie septintokų atmintinės g.gif  - pristaikiau Merfio dėsnius -

nu faina thumbup.gif
Atsakyti
http://www.demotyvac...lt/1544158.html
Atsakyti
rutacka, o kas tas obuoliu kompotas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 08 30, 18:46)
rutacka, o kas tas obuoliu kompotas?  4u.gif

Taigi pasktykit, jau ne kartą ir ne viena rašė. Galų gale pulinos puslapyje yra.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 08 30, 18:20)

Geriausias 10 thumbup.gif
Balandžio 1 d galima į stendą pakabinti...
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 08 30, 06:30)
Aš šiemet užrašysiu tik Su Rugsėjo 1-ąja ant lentos ir lentoje pakabinsiu keletą klevo lapų (iš popieriaus iškirptų, kažkur internete mačiau foto)  ax.gif

Aš dar galvoju apie iškarpytus obuolius ant lentos...
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 08 30, 07:30)
Aš šiemet užrašysiu tik Su Rugsėjo 1-ąja ant lentos ir lentoje pakabinsiu keletą klevo lapų (iš popieriaus iškirptų, kažkur internete mačiau foto)  ax.gif

As prikarpiau spalvotu drugeliu, ant ju gal uzrasysiu kiekvieno vaiko varda ir pakabinsiu lentoj prie zodziu. Spalvota, penktokams dar patiks margumynas, o jei ir savo varda ras... O gal dalinsiu po drugeli ir prasysiu linkejima siems metams uzrasyti ir tada ant lentos kabinti... Dar nezinau, apmastymuose g.gif

O rimtesnei daliai - nuo bendros ugnies po mano sveikinimo zodziu (dideles zvakes aukure tokiam) gales prisidegti savo zvakele (nupirkau siandien kiekvienam zvake-angeleli dovanu).

Planavau isisversti paprasciau: ledinukas drugelyje (maciau forume kazkieno ideja), bet pagalvojau, kad kai jie man prades tuos ,,ciupaciupsus" baznycioj per misias traukt, tai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(epika @ 2012 08 30, 23:26)
Planavau isisversti paprasciau: ledinukas drugelyje (maciau forume kazkieno ideja), bet pagalvojau, kad kai jie man prades tuos ,,ciupaciupsus" baznycioj per misias traukt, tai  doh.gif  lotuliukas.gif

Netrauks, bent jau mano penktokai iki pat pabaigos sulauke ir kiti tik tada lušteno, kiti namo nešėsi ax.gif

O mums šiandien per posėdį šefas liepė neužlaikyt vaikų biggrin.gif , sakė supreskit ,kad šeštadienis lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Seku temą seniai, tačiau rašau pirmą kartą. Kai turėjau penktokus dariau penktokų saldainius. Nors ir vėlokai, bet gal kam nors pravers.
Jeigu kam nors reikia atsiųsiu.

Atsakyti
QUOTE(ILMA @ 2012 08 31, 09:17)

Jeigu kam nors reikia atsiųsiu.

Labai norėčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif d.logopede@gmail.com

Sveikos 4u.gif Ar priimsit naujai iškeptą auklėtoją? kai išleidau savo 12-okus (jų buvo 37), pasakiau sau, kad niekada neturėsiu auklėtinių, tačiau ........... žmogus planuoja, o Dievas juokiasi smile.gif Po 6 metų pertraukos vėl startuoju kaip klasės auklėtoja.
Atsakyti