Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

Sveikos, maniškiai jau bus 8tokai, kažkaip prisirinkau tik minčių, bet galutinai nenusprendžiau ką darysiu smile.gif

QUOTE(lili* @ 2012 08 27, 13:53)
Pas mus jau keletas metų mokiniai nebudi, už tai mokytojai budi po 2-3 dienas per savaitę ir pabandyk nueit pavalgyt ar į wc budėjimo dieną  doh.gif

Mes pernai nusprendėm budėti po pusę dienos. Tik tada gaunasi budėti daugiau dienų. Šiaip pasiteisino, pvz., atbudi iki ketvirtos pamokos ir dar turi vieną ilgą pertrauką pavalgymui ar reikalams... arba pradedi budėti tik po 4 pamokos, tada rytas laisvas smile.gif

Atsakyti
Sveikutes,
Pas su mokinių budėjimu irgi problema, dažniausiai jų nebūna. O mokytojams tenka po 2 kartus per savaitę budėti ir pilną dieną. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės,
Ir Jezau ir Marija, tik šiandien nuskilo klasė, 7-okai doh.gif Mestelkit kam nesunku kokius žodelius rugsėjo pirmai... Dar kabinetas pilnai nesutvarkytas, stendai, ryt posėdis pusės dienos... Darbas dar neprasidėjo, bet jau galva kvadratinė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2012 08 29, 20:52)
Sveikos, kolegės,
Ir Jezau ir Marija, tik šiandien nuskilo klasė, 7-okai  doh.gif Mestelkit kam nesunku kokius žodelius rugsėjo pirmai... Dar kabinetas pilnai nesutvarkytas, stendai, ryt posėdis pusės dienos... Darbas dar neprasidėjo, bet jau galva kvadratinė doh.gif

nesuprantu ne gi jūs eiles sptintokams deklamuosit g.gif paparstai pasveikinkit sugrįžus po atostogų, palinkėkit ką nors ..... žodžiu savais žodžiais, paprastai ... Bent jau šiemet savo septintokams eilių ir spektaklių neruošiu biggrin.gif
Atsakyti
Žiuriu ne vienai man čia klasė "siurprizas". Aš jaudinaus, kad naujoj mokykloj dirbsiu, o dabar pasirodo ne tiek dėl darbo, kiek dėl klasės jaudinsiuos. Šiandien tik sužinojau, turėsiu 9tokus.

Galvoju padaryti saldainių popieriukų su kokiaisnors linksmais spėjimais, pvz.: "Nepatikėsi, bet tau šiemet geriausiai seksis dailė" arba "Atsargiai, pirmasis dvejetas klius iš biologijos" arba "Šiais metais tavęs laukia ekskursija į krepšinio vrungtynes" ir panašiai.

Kiek pasakojo, ten vaikinų klasė, tik dvi merginos, nemanau, kad jiems poetiški dalykai labai smagu būtų.

O jei visiškai nepažįstami vaikai , kokią informaciją bandot sužinoti jau pirmą dieną? Gal kokius klausimynus duodat?
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 08 29, 20:05)
nesuprantu ne gi jūs eiles sptintokams deklamuosit g.gif paparstai pasveikinkit sugrįžus po atostogų, palinkėkit ką nors ..... žodžiu savais žodžiais, paprastai ... Bent jau šiemet savo septintokams eilių ir spektaklių neruošiu  biggrin.gif

Ne ne, man lentai reikia, ale papuošt rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, turiu sudėtingą sutuaciją... Mano devintokai, pernai viena mergaitė metiniam fizikos turėjo 3. Mokytoja pavasarį jos nepriėmė taisytis, ji, aišku, negavo ir 8 klasės pažymėjimo. Dabar mergaitės močiutė darė žygius, skambino tai mokytojai, nepriima, nors pasiusk. Aišku, kad ryt per posėdį man reiks paaiškint, kad neigiamas pažymys neištaisytas, bet blogiausia, kad ta mokytoja - baisiausia mūsų pavaduotoja... Jai viskas galima... O mergaitės situacija nepavydėtina, nes gyvena su nevaikštančia močiute ir 3 mažiukais broliais ir sesėm, mama LT negyvena ir aš būdama auklėtoja 4 metus jos nemačiau... Žodžiu, kažkaip čia man nepatinka viskas.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 08 29, 22:33)
Merginos, turiu sudėtingą sutuaciją... Mano devintokai, pernai viena mergaitė metiniam fizikos turėjo 3. Mokytoja pavasarį jos nepriėmė taisytis, ji, aišku, negavo ir 8 klasės pažymėjimo. Dabar mergaitės močiutė darė žygius, skambino tai mokytojai, nepriima, nors pasiusk. Aišku, kad ryt per posėdį man reiks paaiškint, kad neigiamas pažymys neištaisytas, bet blogiausia, kad ta mokytoja - baisiausia mūsų pavaduotoja... Jai viskas galima... O mergaitės situacija nepavydėtina, nes gyvena su nevaikštančia močiute ir 3 mažiukais broliais ir sesėm, mama LT negyvena ir aš būdama auklėtoja 4 metus jos nemačiau... Žodžiu, kažkaip čia man nepatinka viskas.

Nuraut tokiai kutvelai plaukus.... juokauju, situacija nepavydetina doh.gif
Atsakyti
Merginos, turiu sudėtingą sutuaciją... .

Kažkokia painiava. unsure.gif pavaduotoja turi aiškintis kodėl neleido taisytis, o ne auklėtoja.Tuo labiau, kad šeimoje padėtis nepavydėtina.
Papildyta:
Kiek daug naujų veidų 4u.gif Būtų smagu iš Jūsų kažką naujo išgirsti, kaip planuojate pirmas pamokas. smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2012 08 29, 21:44)
Ne ne, man lentai reikia, ale papuošt  rolleyes.gif

Aš šiemet užrašysiu tik Su Rugsėjo 1-ąja ant lentos ir lentoje pakabinsiu keletą klevo lapų (iš popieriaus iškirptų, kažkur internete mačiau foto) ax.gif
Atsakyti

Kiek žinau, mokytoja privalo suteikti galimybę taisytis - pas mus šįmet netgi pataisininkų darbus renka, kad būtų įrodymas, jei kiltų problemų.
Tokioje situacijoje per posėdį trumpai pristatyčiau situaciją ir suteikčiau žodį mergaitės mokytojai. Tegul ji ir aiškinas smile.gif
Atsakyti