Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

Pas mus budi 6-10, mokytojai taip pat, penktadienį pavaduotojai priduodama ataskaita apie budėjimą, kas kažkiek laiko iškabina bendrą ataskaitą apie klasių elgesį pertraukų metu
Man atrodo, kad tas budėjimas yra neefektyvus. Mokytojas nesugeba aprėbti viso koridoriaus, o mokinių niekas neklauso verysad.gif
Atsakyti
Pas mus paskutiniu metu budi tik mokytojai, nes su mokiniu budejimu, tai manau jokiu rezultatu smile.gif
mokytojai budi pagal grafika, kartais i menesi iseina po 2 kartus....

as va siandien gavau saviskiam astuntokam uzsakytas pazymiu knygeles, nu labai fainai atrodo, su klases nuotrauka, tokios vienetines....mokslo metu pabaigoje buvom sutare kad nesipirks pazymkiu, o as rugseji jiems padovanosiu, cia bus kaip perdavimas kitam aukletojui, kuriuo bus mano vyras smile.gifsmile.gif
Atsakyti

Nu bus matyt ką ten prigalvosim su tuo budėjimu. Ryt rajonine konferencija. Dalyvavimas būtinas doh.gif. Kiek metų dirbu nė karto nereikėjo eit. Nu vienu žodžiu.
Atsakyti
sveikute,s jungiuos ir as i jusu buri 4u.gif
tik ka prieme i darba ir PIRMAS syki gyv enime turesiu auklejima klase - penktokus.
noriu paklausti - ka veikiat rugesjo 1-aja, pries aptariant techninius ir info dalykus? ar iprasta pradedi eilerasciu, patetiskai 4u.gif , ar ka rasot ant lentos, ar paskaitot ka is B.Ferero? o gal linksmu pasakojimu/anekdotu? ar prisistatot save, ir kaip pristatot (kiek asm gyvenimo papasakojat?)
ta pradzia uztrunka turbut apie 7 min, bet ji man pati nejaukiausia.... doh.gif kai nezinai, ko tiketis.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 08 28, 16:56)
sveikute,s jungiuos ir as i jusu buri  4u.gif
tik ka prieme i darba ir PIRMAS syki gyv enime turesiu auklejima klase - penktokus.
noriu paklausti - ka veikiat rugesjo 1-aja, pries aptariant techninius ir info dalykus? ar iprasta pradedi eilerasciu, patetiskai  4u.gif , ar ka rasot ant lentos, ar paskaitot ka is B.Ferero? o gal linksmu pasakojimu/anekdotu? ar prisistatot save, ir kaip pristatot (kiek asm gyvenimo papasakojat?)
ta pradzia uztrunka turbut apie 7 min, bet ji man pati nejaukiausia....  doh.gif kai nezinai, ko tiketis.

Sveikinu gavus darbą smile.gif O ką klasių vadovės daro čia prirašyta nemažai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 08 28, 16:56)
sveikute,s jungiuos ir as i jusu buri  4u.gif
noriu paklausti - ka veikiat rugesjo 1-aja, pries aptariant techninius ir info dalykus? ar iprasta pradedi eilerasciu, patetiskai  4u.gif , ar ka rasot ant lentos, ar paskaitot ka is B.Ferero? o gal linksmu pasakojimu/anekdotu? ar prisistatot save, ir kaip pristatot (kiek asm gyvenimo papasakojat?)
ta pradzia uztrunka turbut apie 7 min, bet ji man pati nejaukiausia....  doh.gif kai nezinai, ko tiketis.

Pernai mano 5-okai buvo. Prisistačiau, užrašiau savo tel ant lentos (tėvams), gražiai pašnekėjau, ir kad tėvai suprastų, ir kad vaikams nebūtų nuobodu. Išdalinau penktokams atmintines ir penktokų lipdukus (padarė mokykla), visą likusį laiką buvo instruktažas - apie mokyklą, kaip elgtis, kur kas yra, pamokos, nemokamas ir t.t. Pamoka baigėsi (ačiū dievui) ir ėjom rikiuotis į mokyklos šventę.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 08 28, 17:22)
Pernai mano 5-okai buvo. Prisistačiau, užrašiau savo tel ant lentos (tėvams), gražiai pašnekėjau, ir kad tėvai suprastų, ir kad vaikams nebūtų nuobodu. Išdalinau penktokams atmintines ir penktokų lipdukus (padarė mokykla), visą likusį laiką buvo instruktažas - apie mokyklą, kaip elgtis, kur kas yra, pamokos, nemokamas ir t.t. Pamoka baigėsi (ačiū dievui) ir ėjom rikiuotis į mokyklos šventę.

Kaip įdomiai pas jus ax.gif Pirma pamoka, paskui šventė .
Pirmą kartą taip girdžiu, kažkaip visada priešingai (na iš mano aplinkos ) rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus irgi pirmiau šventė, paskui klasės valandėlė smile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi pirma svente, kitaip sakant rugsejo pirmosios atidarymas ir tada pirmoji pamoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2012 08 28, 18:11)
Pas mus irgi pirma svente, kitaip sakant rugsejo pirmosios atidarymas ir tada pirmoji pamoka smile.gif

Pas mus irgi...
Bet gal pirma pamokos esmė kad anksčiau nepabėgtų blush2.gif
Atsakyti
Dabar net suabejojau g.gif Šįmet tai pirma šventė, o pernai , man atrodo, buvo atvirkščiai unsure.gif
Nu tikrai taip buvo - radau senoj užrašų knygutėje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-it @ 2012 08 28, 19:50)
Pas mus irgi...
Bet gal pirma pamokos esmė kad anksčiau nepabėgtų  blush2.gif

na pas mus visda ataip buvo pirma svente, paskui pamoka...as kitaip ir neisisvaizduoju...Visi buna issiilge visu, tai neskuba namo smile.gif
Atsakyti