Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

o as jau nesulaukiu savo menesienu. meciau gert kt, geriu nakvisa, bet nezinau kada dabar raudoni draugai atvaziuos... labai nervina tas nezinojimas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(merėja @ 2005 04 27, 10:59)
Kaip jūs atitolinate mėnesines? Na norėčiau, kad kokią savaitę vėluotų blush2.gif

Jei gertum kontraceptikus, patarčiau juos pavartot vieną savaitėlę ilgiau (tiek, kiek tau reikia). Kol juos gersi - nesirgsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu, kad geriausiai skausmus nuima 50 gramų brendžio, tik nereikia laukti, kol smarkiai įsiskaudės.
Atsakyti
As turiu sau tokias auksines tabeltes "Ibumetin" , ikalu tablete, kai tik pajuntu atvaziavusia "pussesere" ir Raudonvario tongue.gif As mokejau 3.73, tai tikrai nebrangi ir gera priemone man nuo skausmo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 05 03, 20:45)
As turiu sau tokias auksines tabeltes "Ibumetin" , ikalu tablete, kai tik pajuntu atvaziavusia "pussesere" ir Raudonvario tongue.gif As mokejau 3.73, tai tikrai nebrangi ir gera priemone man nuo skausmo  thumbup.gif

o man ibumetin visai nepadeda cry.gif
bet as netycia atradau kita buda - kelias dienas geriau nuskausminamus, nes labai skaudejo danti, o kai baigiau gert tuos nuskausminamus, kaip tik prasidejo menesines - net pati buvau nustebus - budavo kartais ir taip, kad ne is lovos negaliu islipt del skausmo, bet sikart nieko panasaus - net nepajutau kaip susirgau ir kaip baigiau sirgt 4u.gif
pasiklausiau savo ginekologes ar tai turejo ka nors bendra, tai ji sake, kad geriausia ka gali visad pries menesines patart, tai dvi dienas pagert kokiu nestipriu nuskausminamu, ir menesiniu skausmo kaip nebuta thumbup.gif
patikrinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inlategra @ 2005 05 05, 12:51)
pasiklausiau savo ginekologes ar tai turejo ka nors bendra, tai ji sake, kad geriausia ka gali visad pries menesines patart, tai dvi dienas pagert kokiu nestipriu nuskausminamu, ir menesiniu skausmo kaip nebuta  thumbup.gif
patikrinta  rolleyes.gif

čia tada gerai, kai žinai, kurios tos 2 dienos prieš mmm smile.gif , o jei ciklas nereguliarus, tai nebent matuojant BT galima sužinot smile.gif .
Atsakyti
man tai ir labai skausmingos būna. sako kad po leliaus taip nebebūna. Nežinau. Man jokie vaistai nepadėdavo. Pirmą dieną man net skrandis sustodavo, pykindavo, temperatūra pakildavo. Tai tokia sena daktarė patarė Clotam pabandyti. ir thumbup.gif thumbup.gif bet dabar jau koks pusmetis kaip jie LT nebepardavinėjami. nežinau kodėl g.gif Tai draugės iš kur nors parveža.
Atsakyti
Man irgi košmaras šitos šventės, nuo skausmo kelias dienas apspangus vaikščiodavau, kol nepradėjau vartoti ... aspirino. Po dvi tabletes kas dvylika valandų, ir žmogum galiu jaustis biggrin.gif
Dėl atitolinio, kadangi aš geriu Merciloną, tai kai noriu, kad kažkada nebūtų, geriu be pertraukos ir nebūna. Vasarą tai thumbup.gif priemonė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 05 05, 20:45)
man tai ir labai skausmingos būna. sako kad po leliaus taip nebebūna. Nežinau.

sako, bet ne visom tai padeda...
Atsakyti
mano tei budawo baisiai skausmingos, su pykinimais wemimais, sake pagimdysi praeis, nes tipo gimda i kaire uzsisukus per daug, bet kitas gydytojas istiesino klubus gimda atsistate ir gywent galima, skauda pirma diena bet minimaliai thumbup.gif
Atsakyti
man irgi burdavo oij pasigimdysi praeis skausmai-gyvensi ir dziaugsies huh.gif kurgi ne,skausmuose raitydavausi kaip zveris plesdavo apacia,nesuprasdavau net kur randuos....tai tom dienom padedavo tik Ketanovas ir man budavo giliai nusispjaut kokia jo zala kepenims,nes geriau be kepenu nei tokiose skausmuose gyvent fear.gif dabar ketanovas jau receptinis,bet as po nauju uzsipirkus esu del visko :
rolleyes:
o dabar jau 5 menesi geriu Mercilona ir baigiu uzmirsti ta menesiniu bauba...rimtai jau pasamoneje budavo uzfiksuota tas skausmas, nes pries menesines jau pradedavo belaukiant pykinti is skausmo baimes ph34r.gif
uz ka mums moterims tokios kancios mad.gif va noreciau kad vyrams duotu nors metus pasikankinti su menesinems clap.gif isivaizduoju savaji:guletu visas isbales ir prasytu misias uzpirkt laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2005 05 06, 22:50)
mano tei budawo baisiai skausmingos, su pykinimais wemimais, sake pagimdysi praeis, nes tipo gimda i kaire uzsisukus per daug, bet kitas gydytojas istiesino klubus gimda atsistate ir gywent galima, skauda pirma diena bet minimaliai thumbup.gif

o kaip tau nustatė ir ištiesino tuos klubus? blink.gif
Atsakyti