Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

Šįkart mano mmm išvis keistos kažkokios. Jau nuo vidurio ciklo maudė pilvą, skaudėjo krūtinę. NT neigiamas. susirgau kaip laikrodukas. Bet kažkokios netokios kaip visad. Nes dabar jau 10 mmm diena, gal kiek pateplioja, bet strėnas skauda pilvą pamaudžia, kartais juačiu , kad maudžia vienam šone labiau. Na man skausmų , maudimų tokiu laiku kaip ir nebesijausdavo niekad.Jei kada skaudėdavo, tai tik tada, kai pats stiprumas, mmm pradžioj. Ar būna kam , kad visą laiką skauda, kol mmm būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 13 gruodžio 2009 - 17:32
ir man sikart labai keistos mm g.gif prasidejo tiksliai kaip ir turejo buti, bet 3 dienos gausios kaip niekad (buna 1-2 gausios, o cia visos 3 unsure.gif ) tada 4 diena nei lasiuko, niu kaip ir praejo, bet per anksti apsidziaugiau.. atejo 5 diena, o po jos dar 2, tai viso gavosi 7 dienos ir 1 be menesiniu.. kas per velniava, ar Jums taip buna?

Beje, gal galite daugiau papasakoti apie tuos "stebuklingus" iklotus? Skausmas jau nusibodo doh.gif susirietus nepadeda, nebent atsisedus kazkiek atslugsta, bet ir tai neilgai, tai jau pries mm einu i vaistine ir uzsiperku Ibumetino 600 mg ir Solpadeino cray.gif
Atsakyti
Kai jau nebegaliu iškęsti skausmo geriu parecatamolo ir kodeino tabletę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salkauske: 14 gruodžio 2009 - 02:27
Siaubas tie skausmai. Pirmą dieną atrodo kad kojas pakratysiu,po to skausmas aprimsta bet varo kaip is kibiro ,dar su kresuliais,netenku hemoglobinas nukrenta per mms doh.gif
Atsakyti
O man paskutinės visai neskausmingos, jokių tablečių nereikėjo, nors raitydavausi - o kad visada taip būtų smile.gif
Atsakyti
na aš kaip tik per šias mmm išbandžiau WINALITE (ar panašiai) įklotus. Ir užtruko viskas ilgiau ir dar strėnas skauda. Na gal čia nesusiję. Gal man kas negerai.
Atsakyti
Nežinau ar rašau į gerą temą, tačiau mano tokia problema - prieš mėnesines nesveikai išsipučia pilvas - nei tu jo įtrauksi, nei ką. Teko girdėti, kad per PMS organizmas yra linkęs kaupti skysčius, galbūt man jie ir kaupiasi ypač pilvo srityje. Kiek turiu draugių, jos neturi tokios problemos, o aš jaučiu diskomfortą, nes atrodau bent jau 3-4 men nėščia tada ! Gal kas žino kaip sumažintį tą pūtimą ir vandenų kaupimąsi?
Atsakyti
Mano skausmai irgi labai dideli, bet ibumetin veikia tikrai stebuklingai... skauda perpus maziau isgerus ax.gif
Atsakyti
Man ir pilvas pasidaro toks kaip gelbejimosi ratas per pms:oh o per mms tai silpna ir skrandi skauda ir galva,bunu nedarbinga:(
Atsakyti
PMS simptomus mažina nakvišų aliejus, geriu su pertraukele jau beveik metus, tai krutine TIKRAI maudzia maziau. bet dėl to gelbėjimosi rato tai nepadeda biggrin.gif laukiam nuomonių kaip jį sumažint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 16, 17:45)
PMS simptomus mažina nakvišų aliejus, geriu su pertraukele jau beveik metus, tai krutine TIKRAI maudzia maziau. bet dėl to gelbėjimosi rato tai nepadeda biggrin.gif laukiam nuomonių kaip jį sumažint smile.gif

Man asmeniškai nuo nakvišų aliejaus žymiai sumažėjo PMS simptomai, dar pasidariau rimtą organizmo valymą ir keista mano mėnesinės beveik be skausmų smile.gif O dėl skysčių kaupimosi galėčiau pasiūlyti pavartoti skysčius varančias arbatėles, aš pati gėriau Tiens antilipidinę arbatą, tai ir kojos vasaros metu netino, žarnynas susitvarkė smile.gif
Atsakyti
Va pagalvojau, kad jau kokius pora mėn geriu nakbišų aliejų - gal dėl to ir sumažėjo pas mane skausmai. Jei taip tai gerai, žiūrėsim, kaip toliau bus smile.gif
Atsakyti