Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

QUOTE(nojura @ 2009 12 17, 17:42)
Va pagalvojau, kad jau kokius pora mėn geriu nakbišų aliejų - gal dėl to ir sumažėjo pas mane skausmai. Jei taip tai gerai, žiūrėsim, kaip toliau bus smile.gif

Nakvišų kapsulės man idealiai sutvarkė mėnesinių ciklą ir jau trečius metus jos visiškai reguliarios, o anksčiau visiškai nežinodavau, kada jos bus!
Mano krikšto mamai buvo tas pats. Čia tarp kitko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žiedų_fėja @ 2010 02 24, 15:23)
Nakvišų kapsulės man idealiai sutvarkė mėnesinių ciklą ir jau trečius metus jos visiškai reguliarios, o anksčiau visiškai nežinodavau, kada jos bus!

o as jas geriau pora metu taciau kai nustojau jas vartot nei pablogejo nei pagerejo...
Atsakyti
QUOTE(žiedų_fėja @ 2010 02 24, 15:23)

O man kaip tik išderino ciklą kažkiek tos nakvišos g.gif Jau mečiau jas, nes būdavo tiksliai kaip laikrodis, o dabar žiūrėk kartais 2-3dienom skuba. O dar paskaičiau, kad nakvišos ten kažkaip lėtina ovuliaciją ... g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi skausmingos mėnesinės, be vaistų-No-špa, Ibumetin ar pan.tom dienom negyvenu.
Seniau, iki nėštumo vartojau kontraceptikus, tai daug lengviau buvo.
Dabar jau po vaiko gimimo jų nenaudoju, nes pradėjo augti svoris nuo konpraceptiniu piliulų.
O savaitę prieš mėnesines man PMS-tai iš vis su manim suskalbėt neįmanoma, o ir skauda visur žiauriai verysad.gif
Vartojau Nakvišų aliejų-bet nė velnio jis man nepadėjo.
Mergaitės, gal žinote kokius vaistus ar pan.nuo pms ir skausmingų mėnesinių-parekomenduokit ax.gif
Atsakyti
Aš irgi tomis dienomis negalėdavau ištverti be vaistų nuo skausmo, bet pradėjau gerti nakvišos kapsules ir tikrai jaučiuosi geriau, apsieinu be jokių analgetikų biggrin.gif
Atsakyti
Man ir nakvisa nepadejo. Pabandyk Prefemin. As ji pernai pavartojau 3 menesius ir dabar per mm skausmas nepalyginamai mazesnis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
man nakvisos irgi nebuvo nieko padejusios. bet realiai tai tik pirma diena sunkiau buna, todel per daug to nesureiksminu. tik jau zinau, kad pradejus spazmuoti reikia eit tabletes ieskot, nes uzlaukus ilgiau jau sunku darosi. nepakanti as skausmui, bet paprastai vienos tabletes uztenka.
Atsakyti
As geriau 6men. kursa nakvisu, bet menesiniu skausmas nei kiek nesumazejo. O dar ir, kaip nojurai, issireguliavo ciklas doh.gif
Man ibumetin, nospa, apap ir pan. jau nepadeda, nebent jei isgerciau vienu metu 4-5 tabletes ir taip kas 2 val. Dabar gelbsti tik Nimesil. Ginekologe siulo gerti KT, bes as vis dar abejoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 08 kovo 2010 - 22:04
Nakvišos nepadėjo.Prefemin galiu pagirti - labai sumažino skausmus ir bendrą blogą savijautą per mėnesines. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Norejau informacijos siek tiek. Gal esate ka nors girdejusios apie zolini preaparata "Ovuliavitas"? Nuejus i vaistine pasiguodziau vaistininkei del skausmingu menesiniu, ji man parekomendavo si maisto papilda. Jis reguliuoja menstruacijas, hormonus na ir savaime suprantama malsinti skausma. Informaciniame lapelyje parasyta, gerti iki menesiniu likus 12 dienu, na as pradejau pries 10 dienu, jauciuosi gerai,taciau nesusergu, turejau susirgti jau pries kelias dienas. Anksciau jau pries menesines labai blogai jausdavausi, jausdavau kai turi prasideti, visa organizma skaudedavo. O dabar jauciuosi gerai, kaip net neturetu niekas prasideti,nors jau turejo. Tai patarkit man gal jas reik nutraukti gerti, kad prasidetu menstruacijos? Ar laukti kol prasides, bet gerti toliau?
Aciu Jums uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(deimenute @ 2010 03 10, 19:48)
Sveikutes,

Norejau informacijos siek tiek. Gal esate ka nors girdejusios apie zolini preaparata "Ovuliavitas"?

As vartoju si preparata, gydytoja liepe jo nenutraukti bent kokius tris menesius, istisai vartoti.
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 03 10, 20:11)
As vartoju si preparata, gydytoja liepe jo nenutraukti bent kokius tris menesius, istisai vartoti.

Tai ji reikia be pertrauku naudoti 3 menesius?
Papildyta:
QUOTE(viltuse @ 2010 03 10, 20:11)

Jums buvo reguliarios menstruacijos kai vartojote Ovuliavita? Ir ar padejo kazkiek?
Atsakyti