QUOTE(vobla @ 2004 12 23, 16:45)
Vat turiu tokią bėdą. Pusę metų medikai bandė surasti priežastį, paskui man tiesiog nusibodo vaikščioti į polikliniką, sėdėti eilėse, darytis visokius tyrimus, kurie neatnešė jokios naudos. Priežastis neaiški... taip buvo nuo pat pirmųjų mėnesinių, o po gimdymo dar blogiau... Pirmosiomis dienomis baisu net koją iš namų iškelti, nes jei už pusvalandžio kelio nepasitaikys tualetas- paskęsiu

. "Pampersus" perku tik naktinius ir tuos tonomis. Kažkaip gaila veltui liejamo kraujo. Ar dar yra kam nors taip buvę, kokios gali būt priežastys ir kaip sau padėti? Gal yra kokių vaistų, ar žolelių mažinančių kraujavimą?
PAs mane irgi tokia pati beda!!!
Alpstu nuo gausiu menesiniu!!! NEspeju i wc eiti ir visa diena norisi tik ramiai lovoj guleti. O apie darba nera net minties!!!

PRasciausiai buna nakti,reikia keltis,kad neivyktu avarija!!!
Siaip zinau,kad geras vaistas yra Ovuliavitas,jis yra is zoleliu ir ji reikia pagerti bent 3 menesiukus. POveikis geras!!! Net daktarai rekomenduoja.
AS siaip pageriu dilgeliu arbatos.Stabdo kraujavima.Taciau jos negalima gerti ilgiau kaip 2-3 dienas. NEzinau kodel,bet negalima. Tai man padeda!! PEr diena isgeriu pora puodeliu tos arbatos ir jauciasi iskarto. Arbatele skani
Ir geriu daug C vitamino, arba askorutino.
Pasirašau...