Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas mėnesinių metu

"Auksinis" vaistas nuo to reikalo yra NAPROSY'as. Skaudėdavo taip, kad rodos gyventi nebenori, o po 10-15 min. vėl užeina noras gyvent.Ant savęs išbandžiau, sesutei taip pat labai padėdavo ir dar kelios draugės man dėkoja už šį patarimą.Tą vaistą man patarė viena ginekologė, galima gerti iš karto net dvi tab., per dieną iki 6 tabl. Ir kaina pakenčiama.
Atsakyti
O siltos pusles nepatartina deti,nes jei yra uzdegimuko pradzia,tai gali tik pabloginti padeti
Atsakyti
Aš irgi prie tų, kurios "sienom lipa" pirmą dieną. Man padeda Citramonas. O kai KT gėriau, tai aišku, kad neskaudėjo - taigi tas kraujavimas nuo KT nebūna tikros mėnesinės. O kai nebegeri KT, vėl būna tikros mėnesinės su "tikrais skausmais". Daug kam iš draugių po gimdymo visai nebeskauda.
Atsakyti
QUOTE (liepsnele @ 2004 03 29, 06:20)
Aš irgi prie tų, kurios "sienom lipa" pirmą dieną. Man padeda Citramonas. O kai KT gėriau, tai aišku, kad neskaudėjo - taigi tas kraujavimas nuo KT nebūna tikros mėnesinės. O kai nebegeri KT, vėl būna tikros mėnesinės su "tikrais skausmais". Daug kam iš draugių po gimdymo visai nebeskauda.

O man vistiek skauda, nors ir KT geriu. Tiesa, skausmai jau ne tokie stiprus, be nuskausminanciu issiverciu, bet vistiek gerokai jauci, kada jau ta "pirmoji diena" atkeliauja. dry.gif
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 03 31, 09:47)
O man vistiek skauda, nors ir KT geriu. Tiesa, skausmai jau ne tokie stiprus, be nuskausminanciu issiverciu, bet vistiek gerokai jauci, kada jau ta "pirmoji diena" atkeliauja. dry.gif

g.gif O kokias geri? O pašalinių poveikių nėra? Gal tau jos silpnokos, nes paprastai KT labai sumažina kraujavimą. Aišku, aš ne gydytoja ir negaliu spręst. O gydytojai sakei, kad net geriant KT reikia vaistų nuo skausmo per savo dienas???
Atsakyti
Toms kam skauda labai: paklauskit gydytojos, gal jusu kiausintakiai abu ar vienas yra nepraeinami ar apauge ataugelem. Man taip buvo. As per menesines po 10-15 tableciu nuo skausmo isgerdavau, kol neapsinuodijau. PO to daktare israse Dicloberl. Tai zvakutes i uzpakali. Skausma nuima akimirksniu.
Atsakyti
QUOTE (liepsnele @ 2004 03 31, 08:30)
g.gif O kokias geri? O pašalinių poveikių nėra? Gal tau jos silpnokos, nes paprastai KT labai sumažina kraujavimą. Aišku, aš ne gydytoja ir negaliu spręst. O gydytojai sakei, kad net geriant KT reikia vaistų nuo skausmo per savo dienas???

Geriu Gracial. Nemanau, kad silpnokos. Kraujavimas pakankamai sumažėjęs, ir skausmas sumažėjęs, nes anksčiau nuskausminančius gerdavau kas kelias valandas, o dabar max. pusę tabletės, o kartais ir be jų apsieinu. Bet vistiek jaučiasi, kad tai yra būtent pirma, o ne antra ar trečia diena.

O dėl kiaušintakių turbūt reikėtų išsitirti...
Atsakyti
QUOTE (Akva @ 2004 03 31, 08:35)
Toms kam skauda labai: paklauskit gydytojos, gal jusu kiausintakiai abu ar vienas yra nepraeinami ar apauge ataugelem. Man taip buvo. As per menesines po 10-15 tableciu nuo skausmo isgerdavau, kol neapsinuodijau. PO to daktare israse Dicloberl. Tai zvakutes i uzpakali. Skausma nuima akimirksniu.

Beje, o kaip susiję kiaušintakai ir skausmas per mėnesines?
Atsakyti
sveikos,
as irgi kenciu. si problema mane kamuoja jau pries menesiniu pradzia. pradeda skaudet krutis, pilva arba sona. o kai pprasideda tai dvi pirmas dienas irgi negaliu. namie nieko neveikiu, tik guliu. vyras tom dienom tik soka apie mane ir nezino ka daryt. tuomet lekia vaistus pirkt!!! sad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as kentejau nuo skausmingu menesiniu.bandziau daug vaistu, bet nuo daugelio mane pykino ir nieko gero is tokiu vaistu neiseidavo sad.gif
atradau vaistukus Feminax, deja juos pirkau uzsienyje, tai parsiveziau ateiciai pora deziu.nzn, gal galima juos kaip nors ir pas mus gauti, nesidomejau. vaistai tikrai geri ir nuima ne tik skausmus, bet panaikina visus PMS blogumus ir ateinanti menesi man nei skausmingos buvo, nei krutine tino.zodziu kaip ranka nueme smile.gif
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 03 31, 14:18)
Beje, o kaip susiję kiaušintakai ir skausmas per mėnesines?

O tai gal galima daryti išvadą, jei skausmingos mėnesinės, nes nepraeinami kiaušintakiai, ir negali turėti leliuko sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE (oilylia @ 2004 08 15, 01:46)
O tai gal galima daryti išvadą, jei skausmingos mėnesinės, nes nepraeinami kiaušintakiai, ir negali turėti leliuko sad.gif sad.gif

Nereikia tokių išvadų daryt.

Dažnai skausmas susijęs su tuo, kad labai stipriai susitraukia negimdžiusios gimda, kai valosi nuo gleivinės, o ypač jei kiek užlinkusi gimda, tai ir skauda.
Atsakyti