feiri su sampunu sumaisius 50/50 kazkiek eitu nuplaut
Vitaminas C ( askorbo rugstis ) milteliu pavidalu, sumaisyta su kokiu nors sampunu nuo pleiskanu ( jie neblogai spalvas nuplauna ). Aisku per karta stebuklu nebus. Tik nepulkit dazyt vel, atplaukit gerai.
Estel color off rinkinukas padės nuimti ką tik nudažytas spalva iki ruros, jeigu nuimti 2-3 kartus gausia ryžtą spalva, kuria galima dazyti, pažiūrėkite atsiliepimus internete. Ta rinkinuka galima nusipirkti elevita parduotuvėje.
Ir man tą pačią dieną čiūdas buvo su plaukų dažymu
Nuėjau į saloną,ne skylę, normalų, paprašiau nuimti juodą spalvą. Kirpėja iš pradžių nuiminėjo miltukais su 3 proc peroksidu ir ,manau, balzamu ar šampūnu ( nes labai jau kvepėjo). Gavosi šaknys baisiai ryžos, galai, pojuodžiai. Sako, kai pamatė nepatenkintą mano veidą, dažai nudažys vienodai, bus 5- 6 lygio lygi spalva. Dažė matrix dažais maišė 5m+6m spalvas ir gavosi kažkokia seroboromalinovaja spalva su juodais galais
sumokėjau krūvą pinigų ir išėjau
Patarkit merginos, ką daryt? Gal galit kirpėją gerą patart, kuri išmanytų, ką daro? O gal pačiai tik galus pasišviesint su kokiu peroksidu su milteliais ir dažyt nusipirkus gerų dažų namie?
va kas gavosi, realiai į raudonumą
o norėčiau šokoladinės

sumokėjau krūvą pinigų ir išėjau

Patarkit merginos, ką daryt? Gal galit kirpėją gerą patart, kuri išmanytų, ką daro? O gal pačiai tik galus pasišviesint su kokiu peroksidu su milteliais ir dažyt nusipirkus gerų dažų namie?

va kas gavosi, realiai į raudonumą

bandyciau pati sokoladiniais dazyt

O vaikyti
Ydomiai isrodo. Arba galus nuplaut dar karta reikia, arba tik plaukus iki tamsesniu galu dazyti dar karta, kad suvienodintu, bet gausis apie 3 lygio spalva tada. Kodel sumokejot kruva pinigu ir isejot?
Gryzkit ir prasykit galus sutvarkyt. Del raudonumo, tau dauguma sokoladiniu dazu ju turi ir labai islenda, jei plauko pigmentas dominuoja raudonas arba oranzinis

QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 25, 12:12)
O vaikyti
Ydomiai isrodo. Arba galus nuplaut dar karta reikia, arba tik plaukus iki tamsesniu galu dazyti dar karta, kad suvienodintu, bet gausis apie 3 lygio spalva tada. Kodel sumokejot kruva pinigu ir isejot?
Gryzkit ir prasykit galus sutvarkyt. Del raudonumo, tau dauguma sokoladiniu dazu ju turi ir labai islenda, jei plauko pigmentas dominuoja raudonas arba oranzinis 

Egliukasz, jūs kaip geroji fėja, visada pakonsultuojat nelaimėje

o kaip manot,namų sąlygom įmanoma nusišviesint tuos galus nesuėdant labai stipriai plaukų?nebenoriu tamsintis, noriu kažko tokio, kaip foto

ten negryšiu, lai pasiunta

Nenoriu tokios proceduros rekomenduot daryt namie, nes reikia zinot, kaip ka maisyt ir kiek islaikyt, kas minute stebet, kaip keicias plauko spalva ir pats elastingumas. Pakenkt pakenks, cia juk ne vitaminai
Jauciu atsakomybe patarinejant, baisu, kad namuose prisidaryt ne mazesniu fintusu galima nei kirpykloj
O ne foto ar skirtumas baisiai didelis? As duociau plaukui pailset savaite ir gerai paserciau kaukem

Realiai nėra taip baisu, toks vaizdas, kad sruogomis-plėmeliais juodais dažyta
Susirišus plaukus vaikštau, tai puse velnio. Tada taip ir darysiu, palepinsiu plaukus, tuo tarpu ieškodama, kas Vln apsiims suvienodinti tą spalvą
Ačiū Egliukasz

Ačiū Egliukasz

uzsimaniau ir as pakeisti spalva is juodu su vysnios atspalviu i ryzus-sviesius. Namie 3 kartus pakausyje svesinausi namu salygomis, sekesi neblogai Grazia morka isgavau. Virsugalvi patkejau kirpejai, per 2 kartus su mix'u ji neiseme geriau ne as namie.
Na tada suvienodino spalva i konjako , nes saknys buvo ryskiai gelsvos, o galai ryzi.
Kazkur po menesio kai spalva pasiplove, pati su sukom pasisruoginau, kolkas rezultatas neblogas esu patenkinta, ir plaukai geros bukles.
Kam idomu:

norimas rezultatas
Na tada suvienodino spalva i konjako , nes saknys buvo ryskiai gelsvos, o galai ryzi.
Kazkur po menesio kai spalva pasiplove, pati su sukom pasisruoginau, kolkas rezultatas neblogas esu patenkinta, ir plaukai geros bukles.
Kam idomu:

norimas rezultatas

sveikos
ir mane kuris laika suzvaldzius mintis patapti sviesia.nes visada buvau tai juoda,tai raudona, paskutinius 5metus juoda
gruodi nusikirpau kare,kelis men dar daziau juodai.db esu nzn,nei juoda nei raudona nei ruda,zdz marga ir dar 1,5cm mano naturaliu pilku atauge
. Esu uzsirasius pas kirpeja,bet ji laaabai nenori sviesint man plauku. syki esu issisviesinus,tik jau uzsimirso ir kaip atrodziau 
kaip manot ar issisvieisntu mano dabartine sukuosena? bandziau su keune kreminiais sviesiais dazais-0 emociju,niekas nepasikeite. Su milteliais gal issiimtu?

ir mane kuris laika suzvaldzius mintis patapti sviesia.nes visada buvau tai juoda,tai raudona, paskutinius 5metus juoda

gruodi nusikirpau kare,kelis men dar daziau juodai.db esu nzn,nei juoda nei raudona nei ruda,zdz marga ir dar 1,5cm mano naturaliu pilku atauge

kaip manot ar issisvieisntu mano dabartine sukuosena? bandziau su keune kreminiais sviesiais dazais-0 emociju,niekas nepasikeite. Su milteliais gal issiimtu?