Įkraunama...
Įkraunama...

A.Stulginskio m-loje atsidaro darželis

QUOTE(birucaite @ 2013 08 29, 16:14)
Mes irgi iš ten pat esam. Apie šventę nieko nežinau, nieko nesakė.
Bet kaip matau čia visi vaikučiai lopšelinukai, tai ne tą pačią grupę lankys.

Mes irgi i lopseli, mano sunui bus 1m. 11 men. rugseji smile.gif Kaip matau svietimo puslapyje yra 2 grupes darzelio ir dvi lopselio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keryda: 29 rugpjūčio 2013 - 16:47
Nežinau kaip darželinukai, bet mokiniai renkasi 8:45 klasėse, tada keliauja į bažnyčią į 9:00 val. mišias, paskui vėl grįžta į klases. Galima paskambinti mokyklos administracijai su prašymu patikslinti informaciją apie darželinukus. Kita informacija tinklalapyje čia.
Mokiniams skelbimas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juozelija: 29 rugpjūčio 2013 - 20:34
Dar klausimas- o ar nešit gėlyčių auklėtojoms? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astrameja @ 2013 08 29, 22:13)
Dar klausimas- o ar nešit gėlyčių auklėtojoms?  blush2.gif

Mes nesim tikrai 4u.gif
Atsakyti
Dėl gėlyčių ir man klausimas iškilo - kiek jų nešti? Viena auklėtoja ar dvi bus?
Atsakyti
QUOTE(egliauskaite @ 2013 08 30, 09:39)
Dėl gėlyčių ir man klausimas iškilo - kiek jų nešti? Viena auklėtoja ar dvi bus?

Gal dvi bus. Tai kelinta jus rinksites? Taip nenoriu anksti vaiko kelt rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien sulaukiau vedejos skambucio, paskambino pasiteirauti ar ateisime smile.gif, labai maloniai nustebino smile.gif tai, jei aktualu- 7.30 jau galima atvesti vaikucius, kam reikia. 11 val. svente- dainuos, soks vyresni. Kadangi as vaiko nepaliksiu dar lopselyje, ateisim tik susipazinti, tai sake galima ateiti kad ir apie 10 val. Aukletojos dirbs dvi, pakaitomis su padejeja. Mes busim bituciu grupeje. Sake, kad bus iskabinti paveiksliukai su vaiku sarasais ant grupiu duru. Tai tiek, iki susitikimo lopselyje! wink.gif
Atsakyti
Keryda ir aš sulaukiau jau skambučio smile.gif Taip pat būsim bitinukai bigsmile.gif Planuojam ateit apie 8- 8.30
Atsakyti
QUOTE(egliauskaite @ 2013 08 30, 15:34)
Keryda ir aš sulaukiau jau skambučio smile.gif  Taip pat būsim bitinukai bigsmile.gif  Planuojam ateit apie 8- 8.30

Malonu 4u.gif! mes gal apie 9 kazkur doh.gif
Atsakyti
Keryda, ačiū už informaciją 4u.gif Mes skambučio iš niekur nesulaukėm, tai eisim apie 9 val. Mano vyrukas miegalius, jam ir tai anksti bus ta 9 biggrin.gif
Tai reiks 2 gelytes nešti ax.gif
Atsakyti
sveikos,mes tikriausiai irgi bandysim eiti:)ziuresim kaip seksis.o ta pazyma gydytojo jau pirmadieni reikia pristatyti?
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2013 08 31, 07:38)
sveikos,mes tikriausiai irgi bandysim eiti:)ziuresim kaip seksis.o ta pazyma gydytojo jau pirmadieni reikia pristatyti?

Kaip kažkuri rašė, kad direktorius sakė su pažyma ateiti. Bet bent mokyklose iki 09.10 reikia pristatyti tą pažymą, tai gal ir čia stipriai nepyks jei neatnešit smile.gif
Dėl ko TIKRIAUSIAI bandysit eiti? Mažas lelius? blush2.gif
Atsakyti