Įkraunama...
Įkraunama...

A.Stulginskio m-loje atsidaro darželis

QUOTE(astrameja @ 2013 08 31, 08:41)
Kaip kažkuri rašė, kad direktorius sakė su pažyma ateiti. Bet bent mokyklose iki 09.10 reikia pristatyti tą pažymą, tai gal ir čia stipriai nepyks jei neatnešit  smile.gif 
Dėl ko TIKRIAUSIAI bandysit eiti? Mažas lelius?  blush2.gif

Ne,nera mazas:)Bus 2 metai:)Tik labai mamyciukas ir tolokai vazineti:( Ziuresim kaip seksis:)
Atsakyti
O yra čia kas iš Skruzdėliukų grupė? Buvom šiandien nuėję, tai pasižiūrėjom kad į ją papuolėm ax.gif
Atsakyti
Mes nuo pirmadienio taip pat zygiuosim i si darziuka. Tikiuosi bus viskas geriau, nei tikiuosi, nes labai neramina aplinka, kurioje vaikuciai zais, miegos ir valgys... unsure.gif
Planuojam 8:30val prisistatyti jau. Bet aisku jei mazoji sumastys ilgiau pamiegoti, tai nezadinsiu, leisiu ilgiau pamiegoti. smile.gif
Vakar man skambino is sios darziuko, tai sake tureti tik rubeliu komplektuka, tapkutes i grupe ir medicinine pazyma smile.gif Tik va nepaklausiau i kokia grupe papuolem... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 08 31, 12:54)
Mes nuo pirmadienio taip pat zygiuosim i si darziuka. Tikiuosi bus viskas geriau, nei tikiuosi, nes labai neramina aplinka, kurioje vaikuciai zais, miegos ir valgys... unsure.gif
Planuojam 8:30val prisistatyti jau. Bet aisku jei mazoji sumastys ilgiau pamiegoti, tai nezadinsiu, leisiu ilgiau pamiegoti.  smile.gif
Vakar man skambino is sios darziuko, tai sake tureti tik rubeliu komplektuka, tapkutes i grupe ir medicinine pazyma  smile.gif Tik va nepaklausiau i kokia grupe papuolem... g.gif

Mane irgi kazkodel visa sita neramina blink.gif, bet jei aukletojos geros ir atsidavusios darbui bus, tai manu visa kita nesvarbu smile.gif Esme tame, kad as pati nebuvau, vyras dokumentus nuveze ir apsiziurejo, o as viska pamatysiu tik pirmadieni. Tikiuosi soko man nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keryda @ 2013 08 31, 15:18)
Mane irgi kazkodel visa sita neramina  blink.gif, bet jei aukletojos geros ir atsidavusios darbui bus, tai manu visa kita nesvarbu smile.gif Esme tame, kad as pati nebuvau, vyras dokumentus nuveze ir apsiziurejo, o as viska pamatysiu tik pirmadieni. Tikiuosi soko man nebus  biggrin.gif

Manau, lengvas sokas tikrai istiks biggrin.gif Nzn kokios ten tos aukletojos, nes neteko bendrauti, bet tikiuosi, kad bent cia bus pliusas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 08 31, 13:19)
Manau, lengvas sokas tikrai istiks biggrin.gif Nzn kokios ten tos aukletojos, nes neteko bendrauti, bet tikiuosi, kad bent cia bus pliusas rolleyes.gif

*GUCCI* drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Keryda @ 2013 08 31, 15:23)
*GUCCI*  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

O jus i darzelio ar lopselio grupe savo vaika vesit?
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 08 31, 13:25)
O jus i darzelio ar lopselio grupe savo vaika vesit?

mes i lopseli, Bitinuku grupe smile.gif
Papildyta:
Nezinau, ar pavyks jums atsidaryti. Cia info apie grupes:
http://darzeliai.kau.....er]=Filtruoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keryda: 31 rugpjūčio 2013 - 13:30
QUOTE(Keryda @ 2013 08 31, 15:29)
mes i lopseli, Bitinuku grupe smile.gif
Papildyta:
Nezinau, ar pavyks jums atsidaryti. Cia info apie grupes:
http://darzeliai.kau.....er]=Filtruoti

Atidare.
Na idomu kurioje mes grupeje busim g.gif smile.gif
Atsakyti
Mes patekom i si darziuka tik todel, kad nepatekome i savo pasirinktus darzelius Vilijampoleje. Todel is vieno teko issibraukt ir cia pasirasyti sutarti, nes Kaune buvo like vietu tik sitam. O kaip Jus pasirinkote si darzeli-lopseli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keryda @ 2013 08 31, 15:46)
Mes patekom i si darziuka tik todel, kad nepatekome i savo pasirinktus darzelius Vilijampoleje. Todel is vieno teko issibraukt ir cia pasirasyti sutarti, nes Kaune buvo like vietu tik sitam. O kaip Jus pasirinkote si darzeli-lopseli? smile.gif

Pas mus lygiai tokia pati situacija. Tik as saviske buvau uzrasiusi i centro darziukus... O i kuriuos darzelius buvot uzsirasiusi?
Atsakyti
Na ir kaip jums ispudis po pirmosios dieneles darzelyje? smile.gif
Atsakyti