Įkraunama...
Įkraunama...

A.Stulginskio m-loje atsidaro darželis

QUOTE(*GUCCI* @ 2013 09 02, 15:30)
Na ir kaip jums ispudis po pirmosios dieneles darzelyje? smile.gif

Po pirmos dienos tai ne kažką smile.gif Bet vaikui buvo gerai smile.gif Kaip pačiai? Į kurią grupę einat?
Atsakyti
QUOTE(astrameja @ 2013 09 02, 16:44)
Po pirmos dienos tai ne kažką smile.gif Bet vaikui buvo gerai smile.gif Kaip pačiai? Į kurią grupę einat?

O kodel ne kazka? Kas nepatiko? Mes i bituciu grupe papuolem smile.gif Mano merginai tai lb patiko, o jei gerai mano mergytei, tai ir man gerai smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 09 02, 15:48)
O kodel ne kazka? Kas nepatiko? Mes i bituciu grupe papuolem smile.gif Mano merginai tai lb patiko, o jei gerai mano mergytei, tai ir man gerai smile.gif  wub.gif

Bitučių grupė turtingesnė žaislais biggrin.gif
Nepatiko rytinės auklėtojos požiūris, bet gal čia dėl to kad mes, mamos, buvom, dėl to taip atsainiau žiūrėjo. O popietinė auklėtoja labai liukx pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astrameja @ 2013 09 02, 16:51)
Bitučių grupė turtingesnė žaislais  biggrin.gif
Nepatiko rytinės auklėtojos požiūris, bet gal čia dėl to kad mes, mamos, buvom, dėl to taip atsainiau žiūrėjo. O popietinė auklėtoja labai liukx pasirodė smile.gif

Na zaisliuku buvo, bet jie tokie gerai "suzaisti" lotuliukas.gif
Pas mus buvo abi aukletojos ir auklyte. Pasirode labai mielos ir rupestingos. Ziuresim kaip bus toliau smile.gif
O kurioj vietoj ta skruzdeliuku grupe? Cia darzelio ar lopselio ji?
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 09 02, 15:54)
Na zaisliuku buvo, bet jie tokie gerai "suzaisti" lotuliukas.gif
Pas mus buvo abi aukletojos ir auklyte. Pasirode labai mielos ir rupestingos. Ziuresim kaip bus toliau smile.gif
O kurioj vietoj ta skruzdeliuku grupe? Cia darzelio ar lopselio ji?

Durys šalia Bitučių, jūsų įėjus tiesiai į grupę dury, mūsų- į dešinę smile.gif Lopšelio grupė smile.gif O jūsų auklytė Ina gal? ax.gif
Atsakyti
Ten jusu grupej maciau lb daug mazuliuku vaikuciu smile.gif Nzn as aulytes vardo, kazkaip nepaklausiau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 09 02, 16:06)
Ten jusu grupej maciau lb daug mazuliuku vaikuciu smile.gif Nzn as aulytes vardo, kazkaip nepaklausiau.. smile.gif

Na nemažai iki 2 metukų, nemažai smile.gif
Atsakyti
Mes ir pabuvojom smile.gif Buvau nusiteikus baisiausiam, bet normaliai, ka as zinau mes bitinuku grupej. Pirmas vaizdas man buvo toks- pries iejus i grupe, tai jau visu garsu girdejosi kaip verkia mzyliai, iejus i grupe- abi aukletojos po rekianti vaika nesioja ir vienas vaikelis prie duru tiek issiverkes, kad net krupciojo nuo verkimo. Suprantama, kad fiziskai neimanoma visu vaiku apsokinet. Siandien jos abi buvo, o jau nuo rytojaus bus po viena. Siaubas ima, kai pagalvoju, jei mano vaikas isiverks, o jos negales prieiti, nes bus dar tokiu verksniuku... Na as is savo varpines cia smile.gif kaip tokiu mazuliuku, tai galetu grupese buti maziau. Manau auletojos sianiden po darbo raminamus gers smile.gif Man tos lovytes truputi gasdina, baisu kad neisvirstu nuo aukstesniu aukstu.
Atsakyti
QUOTE(Keryda @ 2013 09 02, 16:47)
Mes ir pabuvojom smile.gif Buvau nusiteikus baisiausiam, bet normaliai, ka as zinau mes bitinuku grupej.  Pirmas vaizdas man buvo toks- pries iejus i grupe, tai jau visu garsu girdejosi kaip verkia mzyliai, iejus i grupe- abi aukletojos po rekianti vaika nesioja ir vienas vaikelis prie duru tiek issiverkes, kad net krupciojo nuo verkimo. Suprantama, kad fiziskai neimanoma visu vaiku apsokinet. Siandien jos abi buvo, o jau nuo rytojaus bus po viena. Siaubas ima, kai pagalvoju, jei mano vaikas isiverks, o jos negales prieiti, nes bus dar tokiu verksniuku... Na as is savo varpines cia smile.gif kaip tokiu mazuliuku, tai galetu grupese buti maziau. Manau auletojos sianiden po darbo raminamus gers smile.gif Man tos lovytes truputi gasdina, baisu kad neisvirstu nuo aukstesniu aukstu.

jeigu atvirai tai siandien kraupus vaizdas buvo:))) jau siandien jos aplink nieko nemate,nes nepaleido is ranku mazuju.o ryt jei jau po viena bus tai neisivaizduoju isvis
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2013 09 02, 18:13)
jeigu atvirai tai siandien kraupus vaizdas buvo:))) jau siandien jos aplink nieko nemate,nes nepaleido is ranku mazuju.o ryt jei jau po viena bus tai neisivaizduoju isvis

Nu jo, gal ir taip galima pavadinti smile.gif Dar didesni vaikiukai tai is grupes iseidavo, tai nelabai kas ju ir gaudydavo smile.gif Ziauru, kai tevai negali kartu bent pirma diena kartu su vaikais pabuti . Juk vaikam viskas svetima- tiek aukletojos, tiek kiti vaikai, tiek visa aplinka.. Man tai galva po darzelio isiskaudejo, tai gavau gerti nimezyli namie biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif , na kaip ispudziai siandien? Gal situacija ne tokia ir blga jau smile.gif ? Mes siandien nebuvom smile.gif
Atsakyti
siandien geresne:)mamyciu daugiau buvo:)tik,kad serganciu vaikuciu jau yra,tas man nepatinka:(
Atsakyti