Įkraunama...
Įkraunama...

A.Stulginskio m-loje atsidaro darželis

QUOTE(Princess-Vip @ 2013 09 03, 13:16)
siandien geresne:)mamyciu daugiau buvo:)tik,kad serganciu vaikuciu jau yra,tas man nepatinka:(

uojjjj, man sitas irgi schmoll.gif , va to as labiausia ir bijau- ligu. Nors ko cia stebetis, jei kaip vakar - buvo silta ir dregna, tai kai aukletojos atidarydavo duris pravedinimui, tai toks skersvejis gaudavosi, kad as ir vakar pagalvojau- susirgti labai jau bus paprasta smile.gif Nejau ten orlaidziu nera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2013 09 03, 13:16)
siandien geresne:)mamyciu daugiau buvo:)tik,kad serganciu vaikuciu jau yra,tas man nepatinka:(

Dėl sergančių sakiau auklytei, paskui girdėjau kad lyg žadėjo pasakyt tėveliams, kad ryt jeigu sloguos kad nevestų.

Dėl patalpų vėdinimo tiesą sakant nežinau kas blogiau - ar skersvėjis ar buvimas nevėdinamoj patalpoj... Juk nei į lauką juos veda ir negali tusčios patalpos vėdint, nei skersvėjis nėra gerai... Ta grupė man rodos biškutį nelabai geroj vietoj, nes tiesiai koridorius į didyjį mokyklos holą, gal net pro durų apačia gali traukt doh.gif Yra kaip yra... Aprengti vaikučius galime, bet va nuo vaikštančių bacilų galim ir neapsisaugot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2013 09 03, 14:16)

Eikit, jau ligos prasideda? blink.gif Pa mus grupėj atidaro langą galinį išvedinimui. Tada skersvėjis netraukia, o ir oro įeina.
Šiandien nuėjom anksčiau, tai situacija prastesnė buvo- vaikas spraudėsi laukan didelę dalį laiko biggrin.gif Mat mes pripratę laaabai daug lauke būti.

Tiesa, o kaip jūsų grupėje daro su sausainiais, bandelėm- iškart po pusryčių košės duoda ar kiek vėliau?

Mamų ilgesnį laiką ir pas mus daugiau buvo (berods 4 kur beveik visą laiką buvo, ir dar kelios po truputį pabuvo), tai kitiems vaikučiams lengviau buvo smile.gif Net vedėja atėjusi sakė, oho kiek tėvelių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astrameja: 03 rugsėjo 2013 - 13:57
astrameja matai jūsų grupė šone, o mūsiškė tiesiai durim į tą išėjimą link mokyklos holo.. Kai pas jus grupėj atidaro tai ir nėra iš kur skersvėjui būt, juk vėjas kampais nevaikšto biggrin.gif O pas mus tiesiai gaunasi traukimas pro durų apačią link to koridoriaus.. Ir dar kai durys darinėjamos tai išvis nekas..

Bandeles šiandien ryte mačiau davė iškart, bet iš kai kurių vaikučių paėmė paskui nes puolė valgyt nebe košę, o jas smile.gif
Atsakyti
o ka manot apie lovytes toje pacioje patalpoje? sunkiau bus tiems, kurie megsta pamiegoti smile.gif Bet girdejau, kad Zemynos darzelyje irgi lovytes toje pacioje patalpoje irgi tokios pacios issitraukia.
Atsakyti
Man rodos daugumoje darželių lovytės toje pačioje patalpoje, taip taupoma vieta kad būtų daugiau grupių... Bent jau kiek teko girdėt iš pažįstamų kurių vaikučiai lanko darželį.. Nors šalia Sadutėj tai mačiau kad yra miegojimo patalpa kita (jau apėjau aplink pro langus žiūrinėdama biggrin.gif )
Atsakyti
saunuole biggrin.gif, viskas tik del musu brangenybiu biggrin.gif
Atsakyti
Kai darželis po langais tai nesudėtinga biggrin.gif Tik šiaip nepatinka man jis labai, nes matau kas ten vyksta kiekvieną dieną...
Atsakyti
QUOTE(egliauskaite @ 2013 09 03, 15:48)
Kai darželis po langais tai nesudėtinga biggrin.gif  Tik šiaip nepatinka man jis labai, nes matau kas ten vyksta kiekvieną dieną...

O kas ten vyksta?
Atsakyti
Vaikai dar būna lauke, o jau renkasi kompanijos su alkoholiu ir pilnom kišenėm siemkių, rūko, skrepliuojasi, šiukšlina, žmonės šunis vedžioja, kai labiau sutemsta renkasi įsimylėjėlių porelės ir neaišku ką veikia, ne vieną kartą teko matyt kaip vaikai išeina iš teritorijos ir vaikštinėja mums po langais kol auklėtojos jų pasigenda... Dažnai stebiu to darželio gyvenimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliauskaite @ 2013 09 03, 15:22)
Vaikai dar būna lauke, o jau renkasi kompanijos su alkoholiu ir pilnom kišenėm siemkių, rūko, skrepliuojasi, šiukšlina, žmonės šunis vedžioja, kai labiau sutemsta renkasi įsimylėjėlių porelės ir neaišku ką veikia, ne vieną kartą teko matyt kaip vaikai išeina iš teritorijos ir vaikštinėja mums po langais kol auklėtojos jų pasigenda... Dažnai stebiu to darželio gyvenimą ax.gif

Vajezau blink.gif man idomu, kaip musiskius ves i lauka, kai nera net aptvartos teritorijos... g.gif
Atsakyti
Aš manau greit neves... O kai atšals orai irgi neves biggrin.gif
Šiaip klausiau auklėtojos kaip dėl lauko drabužėlių, kokius atnešt, tai sakė "greit dar tikrai neisim"..
Man tai dar klausimas jeigu ir išves juos į ta kiemelį, tai ką vaikai ten veiks? Ratuku vaikščios? biggrin.gif
Atsakyti