Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

O as greiciau vyro pavydziu blush2.gif Jis manes taip niekad nevadina kaip mergates pupytes, mazytes, katytes ir pan. Dydziajai kas vakara sako, kad myli, o man tik per valentino diena doh.gif ZInoma as tuo labai dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
Nepavydi,jis dukryte myluoja labiau negu as tikriausia blush2.gif nesitraukia nuo jos,kartais man pavydas ima ir tuo paciu dziaugiuosi jog taip dukryte myli,nors aisku norejo berniuko.
Atsakyti
Nemanau, kad galima pavydeti demesio tokiam mazam zmoguciui wub.gif
Atsakyti
kaip galima pavydėt savam vaikučiui g.gif
Atsakyti
... mano vyras irgi nepavydi mažylei ir pats leidžia laiką su ja.... wub.gif Aš jį tikrai buvau išlepinusi savo dėmesiu, bet nėštumo metu to dėmesio pati daugiau reikalavau, tai atprato.... o dabar abu džiaugiamės vaikučiu smile.gif
Atsakyti
Nei pas mano vyruka, nei pas mane niekad nebuvo tokiu minciu schmoll.gif Tevelis labai myli maziuka, kai buna namie visad su juo uzsiimineja, keliasi nakti ir pan. Jokio pavydo niekad nebuvo smile.gif
Atsakyti
nematau reikalo pavydėti, būtų labai kvaila doh.gif
Atsakyti
As gimdziau su skatinamaisiais,tai ten viskas taip greit vyko,kad paskui pati vyro klausinejau kas kur ir kaip buvo,nes net nepastebejau per skausmus ir greita stadiju kitima... blush2.gif Toks jausmas,kad jis gimde, nes as lotuliukas.gif Labai dziaugiuosi,kad jis buvo salia. O reagavo jis labai ramiai i viska; siaip jis kraujo bijo - ir vos pirsta isipjauna,jau bala kaip epuses lapas... bet nenualpo, ir nebuvo bloga pasidare thumbup.gif Paskui pasakojo man,kad net neisivaizdavo,jog gimdyti toks sunkus 'darbas' lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis matomai patyre trauma per gimdyma.Nes po gimdymo jis bijo prie manes ir beprisiliesti.Dukryte myli ir rupinasi bet as jauciuosi pamirsta sad.gif Viena karta kazkaip netycia pazaidem kai mazajai sukako 3 men. ir to rezultasas matosi liniuoteje.
Atsakyti
Manau kad nepavydi. Bent jau nepastebejau as. O i jo galva neilysiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nea
Juk supranta, kad leliukui dėmesio reikia daugiausia, jis dabar vadovas... cool.gif
Atsakyti
itariu kad jei manes nebutu isveze i operacine jis jau butu pradejes su manim rekti smile.gif 4u.gif maziaus galvyte niekaip neisistate ir saremiu metu spaudesiu man i klubo kaula tai klaikiai skaudejo o as rekiau smile.gif vyras perbales buvo, bet kai mane atveze po operacijos tai maciau kokiom akim i leliu ziurejo biggrin.gif is tikro nemate baisiosios dalies kai jau buna kai pati gimdai, bt manau jam mano saremiu uzteko lotuliukas.gif
Atsakyti