Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

Tikrai nepavydi ax.gif
Atsakyti
maniskis kartais supyksta kai maziukas bega nuo jo pas mane,bet pamates ta vaizda,kai mazius prisiglaudzia prie manes,greit pamirsta ta pykti.manau kad tikrai nepavydi smile.gif
Atsakyti
jokio pavydo pas mano vyrą, bent jau neparodo to. man kažkaip nenormalu būtų, jei vyras pavydėtų vaikui mamos dėmesio g.gif
Atsakyti
maniskis nepavydi, taip buvau mokyta, kad vaikai iseis, o vyras liks iki "galo" ax.gif O jeigu rimciau, tai as pavydziu, nes jeigu anksciau vyras grizes pabuciuodavo ir apkabindavo, tai dabar pirmieji bucinukai ir apkabinimai mazajai... doh.gif , mane net pamirsta blush2.gif
Atsakyti
Po pirmojo gimdymo vyras ilgai buvo šoke. Nebuvo itin "sužavėtas". kai pradėjau lauktis antro,net buvo mintis,jog jis nedalyvaus net. Bet atėjus laikui,viskas susidėliojo taip,kaip ir turėjo rolleyes.gif Prieš pat stūmimą išėjo į koridorių,bet už kokios minutės parėjo hihihi.gif Po visko,jis labai ilgai vis kartojo,kaip mane myli,koks jis laimingas. kad esu stipri moteris ir jis niekada to nepamirš.
Kažkaip visaip kitaip viskas susidėliojo.Po šio gimdymo pasikeitė viskas kardinaliai.Atsirado dar daugiau prieraišumo ir tikėjimo viens kitu. Be proto yra gera,kai vis kartoja,kad esu nuostabi wub.gif

Aplamai,mus vaikai labai suvienijo.Santykiai patapo labiau brandesni.Atsirado daugiau kantrybės ir supratimo vienas kito atžvilgiu. kas dien vis atrodo,kad savo vyrą myliu vis labiau ir labiau wub.gif
Atsakyti
Maniškis pirmam gimdyme irgi dalyvavo, sakė, kad kai prasidės pats gimdymas išeis, bet... teko daryti ekstrinį CP, tai viską stebėjo už operacinės stiklo ir baaaisiai pergyveno. Vėliau sakė, kad per tokį sunkų gimdymą 10 metų paseno smile.gif
Tarpusavio santykiai kažkaip kardinaliai nepasikeitė, tik gal šiek tiek požiūris į moterį.
Dar ilgai visiems pasakojo savo išgyvenymus dėl gimdymo ax.gif
Dabar laukiamės antro, tai sakė irgi dalyvaus gimdyme, jei tik galės (nes kas ketvirtą parą išeiną į budėjimą).
Atsakyti
Maniškis sake nedalyvaus antram gimdyme nes jis biški pakraupo kai pamate ka tik išlindusia dukryte. Nu jis nežinojo kad vaikiukas buna ant tiek keistas : lotuliukas.gif Sako -žiuriu maža ufonauta ištraukia keista galvos forma ir toki tamsu lotuliukas.gif. Bat kai atgavo po sekundziu spalva tai nurimo. dar jam keista buvo kad galvyte kiaušinio formos ir labai klausinejo gydytoju kada susitvarkys doh.gif žodzžiu vyrui 29 metai o elgesi kaip berniukas doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo gimdyme, gimdžiau vandenyje. Sakė nėra nieko baisaus ar kažko neestetiško. Nukirpo virkštelę ir labai tuo džiaugėsi, kad matė ir buvo šalia kai į pasaulį atėjo jo sūnus.
Atsakyti
Maniskis po gimdymo pasake "o dar sako, kad moterys- silpna lytis..." biggrin.gif
Atsakyti
abiejose gimdymuose dalyvavo, abiejose apsiverke kai gime vaikuciai smile.gif paskutiniame gimdyme tai is viso kojas laike, nes vos daktarei sypsenos nesugadinau, zodziu viska mate, ka tik galima, ko asirpati nemaciau, irniekasnuo to nepasikeite. Kaip mylejo, zavejosi taip ir tebemyli biggrin.gif
Atsakyti
gimdem kartu musu suneli..ir dukryte kartu kadanors pagimdysim..nieko ten baisaus nemate ir suprato,kad gimdyti nera taip paprasta:)puikiai laikesi, labai man padejo, akusere kol nevyko pats uzgimimas buvo nereikalinga..po gimdymo kaip mylejo,taip ir tebemyli, gal net labiau vertina.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonuko_mamyte: 30 liepos 2010 - 20:55
mes su vyru kartu dukriuka gimdem. Vyraslabai padejo, drasino ir pati gimdyma vos pats nepagimde kvepuodamas ir ranka man laikydamas...bet ustat suprato, kad mes moteris stiprios....veliau prasitare, kad vyrai matyt tokio skausmo neistvertu, kad moteru skausmo istverimo lygis didesdis smile.gif
Atsakyti