Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

mes abu dziaugiames maziuku ir pavydo nera. Juk abu labai brangus.
Atsakyti
Tikrai nepavydi mažuliukui duodamo dėmesio. Juk būtų jau nesveika ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
neisivaizduoju, kaip net tai imanoma-zinoma, kad ne. Myli, dziaugiasi.... biggrin.gif
Atsakyti
Buvo kartu, padejo,guode. Atlaike viska kaip tikras pioneer.gif
Atsakyti
abu buvom devintame danguje, o ten pavydui vietos nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne,tikrai nera tai,atvirksciai sako kad as jam pavydziu dukrytės meilės biggrin.gif
Atsakyti
Buvo kartu, palaikė. sunkiausia jam atrodė tai, kad niekuo negalėjo palengvinti skausmą.
Atsakyti
Niekada turbut nepamirsiu tos vyro sypsenos kai gime dukryte. Po gimdymo jis vaziavo i degaline kazko nusipirkt (naktis buvo), tai net darbuotoja klause kodel toks laimingas kad akys svyti lotuliukas.gif
Siaip ispudziai geri, vyras dziaugiasi kad dalyvavo nuo-iki, giresi paskui kad kirpo virkstele, kad nebaisu visai buvo. Sako kad tikrai dalyvaus ir antra karta thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis tai labai balejino per gimdyma ,as lb bijojau gimdyt ,tai jis man pranese dziaugsmingu ir tokiu rekianciu balsu PAGIMDEI TU JAU PAGIMDEI AR GIRDI JAU PAGIMDEI . biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif po to buvo lb patenkintas ir vis klausinejo ko as noriu valgyt gal to gal ano smile.gif
Atsakyti
Labai labai palaike wub.gif vis ragino kad nepasiduociau, gyre visa laika, rupinosi kad personalas ateitu, kada man reikejo, zodziu as tik uz gimdyma kartu su vyru wub.gif tikrai labai sustiprino santykius toks isgyvenimas blush2.gif
Atsakyti
mano situacijoj tai budavo jog as pradedu pavydet, nes visas demesys tik vaikiukui,
Atsakyti
QUOTE(jancikas @ 2011 06 16, 20:48)
mano situacijoj tai budavo jog as pradedu pavydet, nes visas demesys tik vaikiukui,

Va va, man irgi, nes grizta namo ir i mane net nepaziuri, iskart prie sunelio puola ir geras 20 minuciu tik su juo bendrauja lyg manes net nebutu! Dziaugiuosi, kad tiek su suneliu bendrauja, bet tik grizes galetu ir man demesio skirti mad.gif
Atsakyti