QUOTE(quapa @ 2011 09 08, 23:27)
labai jau idomu, kaip sekasi kitose seimose, ar pablogejo ar pagerejo santykiai? bent mano nestumo metu, mano draugas tikrai nebuvo geras, na tik retkarciais geras, visko buvo ir asaru, ir rubu pakavimo. Gimus vaikui buvo lyg nesavas, nors ir as pirmo menesio nepastebejau, o blogiausia, viska stengiausi prisiimti sau. ir tik nesenai atejo i galva, kad cia ir jo pareiga:) tad po biski kovoju, priverstinai, bet stengiuosi, kad ne tik jam butu lengva, bet ir man lengviau. papasakokit kaip jums sekas? ar geriau ar blogiau sutariat?
Čia lyg mano istorija - per nėštumo laikotarpį irgi buvo visko - pykčių, barnių, rūbų pakavimo, aišku buvo ir gražių akimirkų. Dieną prieš gimstant vaikeliui - jis pranešė, jog išvis išvyksta į Ukrainą darbo reikalais (gimdyt turėjau jau bet kurią dieną, nes buvo vaikelio pernešiojimas). Tą dieną vėl stipriai susipykome ir žinoma nubėgo vandenys. Gimdymas truko beprotiškai ilgai (16val), tačiau jis visada buvo šalia manęs, nesitraukė. Padėjo. Gimus dukrytei džiaugėsi, puolė visiems skambinėti ir girtis koks nuostabus vaikelis gimė. Nepraėjus 12val po gimimo vyras išvažiavo namo pamiegot - aš ir pati jam liepiau važiuot, nes abu jau buvom nemiegoję daugiau nei parą laiko, plius reikėjo kai kurių daiktų iš namų. Jis išvažiavo, o ryte sulaukiau skambučio 7 ryto, kad jis išvažiuoja į Ukrainą. Mane ištiko totalus šokas

Namo jis parvažiavo po 5dienų. Visi aplinkui teisino, jog tai normalu, vyras išsigando naujų pareigų. Pažiūrėjau pro pirštus ir aš į tai, norėjau kad vaikas augtų pilnoje šeimoje. Kelias savaites viskas vyko tarsi iš pasakos - rūpestis, pagalba ir kt. Vėliau sumažėjo tos pagalbos, tačiau jis bent jau stengėsi kuo galėdamas paprašytas padėti. Praėgus 3,5mėn po dukrytės gimimo susituokėm mano iniciatyva, nes nenorėjau turėti kitokią pavardę, nei mano vaikas. Jaučiausi kažkaip nepilnavertiškai. Vyras net nerodė iniciatyvos susituokti

Po šventės - turėjom nerealų mėnesį romantikos, grožio ir nerealių santykių... O dabar vėl lieju ašaras... Gal tai tiesiog ne mano žmogus ir tik prabėgus 5 metams nuo susipažinimo aš tai supratau. Jis dar nepasiruošęs šeimai, vaikui, nors ir beprotiškai myli dukrytę.
79<75>54