Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

QUOTE(Lapakrite @ 2011 11 25, 12:36)
Vos laikausi neapsizliumbus kai paskaiciau komentarus. Kai gime mazoji, mano "brangusis" nera ne karto pakeites pamperso ar atsikeles nakti (negalvokit, kad labai juodom spalvom viska spalvinu, bet tikrai ne vieno karto). Nors primaitinam misinuku (nes man del nervu neuztenka pieno) jie net misinuko nekart nepadares, ka jau kalbet apie maitinima. Zodziu, kad butu aiskiau - MB yra kompiuterio priedas ir jo pasaulis visas sitoj dezutej, vaika ant ranku paima tik tada kai pati neiskentus igrudu (juk buna, kad i wc mirtinai reikia, o mazoji rekia). Dziaugiuosi, kad mes nesusituoke ir galvoju, kiek dar iskesiu jo neisspyrus lauk.
P.S. iki vaiko gimimo gyvenom kaip ideali pora, buvom gal tik pora kartu apsipyke, bet del smulkmenu

Vaje... Kompiuteris tikrai yra blogis, kai kazkas negali nuo jo atsitraukt. Gaila ir mamytes ir vaikucio. Kada nors vis tiek susitupes vyras, bet bus per velu.. Laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapakrite @ 2011 11 25, 12:36)
Vos laikausi neapsizliumbus kai paskaiciau komentarus. Kai gime mazoji, mano "brangusis" nera ne karto pakeites pamperso ar atsikeles nakti (negalvokit, kad labai juodom spalvom viska spalvinu, bet tikrai ne vieno karto). Nors primaitinam misinuku (nes man del nervu neuztenka pieno) jie net misinuko nekart nepadares, ka jau kalbet apie maitinima. Zodziu, kad butu aiskiau - MB yra kompiuterio priedas ir jo pasaulis visas sitoj dezutej, vaika ant ranku paima tik tada kai pati neiskentus igrudu (juk buna, kad i wc mirtinai reikia, o mazoji rekia). Dziaugiuosi, kad mes nesusituoke ir galvoju, kiek dar iskesiu jo neisspyrus lauk.
P.S. iki vaiko gimimo gyvenom kaip ideali pora, buvom gal tik pora kartu apsipyke, bet del smulkmenu

Vaje 4u.gif

savo vyra isimylejau is naujo po gimdymo, pirma syki atejes i palata iskart paeme vaika i rankas ir nuo to laiko lygiavertiskai rupinames vaiku. jis ir misinuka daro ir pampersus keicia, buna ir naktim leisdavo man miegoti o pats keldavosi misini paruosti ir vaika pamaitinti wub.gif Be baimes palieku vaika ir nereikia nieko mokyti, pasakau tik kada paskutini syki valge, o toliau jis pats viska zino, kada maitinti, kada arbateles ar vit D, duoti smile.gif
Atsakyti
Nera ko pavydeti. Vyras demesio gauna siek tiek maziau, bet dziaugiasi, kad daug jo skiriu musu mazyliui wub.gif Pasidalinom demesiu vienas kitu.
Atsakyti
QUOTE(Lapakrite @ 2011 11 25, 13:36)

mano MB taip pat naktimis prie vaiko nesikiale ir pamperso nekeičia, bet as dėl to neikiek nesinervuoju, nes MB daug dirba ir suprantu, kad jam nakti geriau pamiegoti. Aišku pabuna su vaiku, kaip man reikia kažkur nulėkti.Man vyras yra pasakias kaip bus didesnis tada daugiau laiko su juo praleis, nes dabar bijo kažka ne taip padaryti, nes yra mažutis gležnutis. doh.gif
Gal papraščiausiai tavo vyras bijo kažka ne taip padaryti?
Atsakyti
Po vaikelio gimimo tik pagerėjo santykiai. Vien per gimdymą vyrą įsimylėjau iš naujo. smile.gif Namuose labai padeda, po darbo su vaiku užsiima, leidžia man pailsėti. Darbo dienom naktį jo nekeliu, pati susitvarkau, o savaitgaliais paraginu naktį atsikelti ir sauskelnes pakeisti. Jis nieko prieš. smile.gif Tikrai nėra dėl ko prisikabinti. rolleyes.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu, kaip tėvas gali pavydėti vaikui dėmesio... schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus santykiai liko tokie patys kaip ir iki tol smile.gif viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Santykiai pablogejo, nes abu buvom priprate prie laisves, o staiga - prirakinti. Vyras vaika myli ir kazkiek padeda. Tik jis daug ka daro lyg atmestinai, ir as jam patarineju, o jis priima, kaip kritika, nepasitikejima. O daznai, as turiu prasyti pagalbos, ar priminti. Noreciau is jo puses daugiau iniciatyvos. Taciau stengiuosi ir suprasti, jis darbe pavargsta, jam ir nera lengva.
Man jis sako, kad tureciau labiau atsipalaiduot. Tada mane tik sunervina, nes as nesijauciu isitempus, tiesiog mes moterys rimciau viska norim atlikt. As kaip paskaitau, kaip kitos mamos apie vaikus sokineja, ir ta daro, ir ana, tai as dar laaabai atsipalaidavus smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Spurgytė @ 2011 11 28, 15:02)
Nelabai suprantu, kaip tėvas gali pavydėti vaikui dėmesio...  schmoll.gif

labai paprasta, seniau savo demesi skirdavot vien vyrui, lepindavot ji, kartu leisdavote laika, bet kada myledavotes, vakarodavote ir t.t. o dabr daug kas keitesi, vyras lieka antrame palne, jus reikalaujate pagalbos, supratimo, dazniau jis girdi zodi kita' kart arba palauk, o juk vyrai iprate buti demesio centre, kaikurie vyrai sunkiai susitaiko su tokiais pokyciais, na as tai dziaugiuosi kad pas mus dar nesijaucia jokiu pavydu, stengiuosi nepamirsti pusryciu i lova thumbup.gif , pasiglaustymu, nors kai tik artodo galim minute paguleti apsikabine, stai sunelis ir pradeda kniurkseti lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyras visiškai nepavydi. Jis džiaugiasi, kad dukryte pasirūpinu ir dar galiu skirti jam dėmesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(quapa @ 2011 09 08, 23:27)
labai jau idomu, kaip sekasi kitose seimose, ar pablogejo ar pagerejo santykiai? bent mano nestumo metu, mano draugas tikrai nebuvo geras, na tik retkarciais geras, visko buvo ir asaru, ir rubu pakavimo. Gimus vaikui buvo lyg nesavas, nors ir as pirmo menesio nepastebejau, o blogiausia, viska stengiausi prisiimti sau. ir tik nesenai atejo i galva, kad cia ir jo pareiga:) tad po biski kovoju, priverstinai, bet stengiuosi, kad ne tik jam butu lengva, bet ir man lengviau. papasakokit kaip jums sekas? ar geriau ar blogiau sutariat?smile.gif

Čia lyg mano istorija - per nėštumo laikotarpį irgi buvo visko - pykčių, barnių, rūbų pakavimo, aišku buvo ir gražių akimirkų. Dieną prieš gimstant vaikeliui - jis pranešė, jog išvis išvyksta į Ukrainą darbo reikalais (gimdyt turėjau jau bet kurią dieną, nes buvo vaikelio pernešiojimas). Tą dieną vėl stipriai susipykome ir žinoma nubėgo vandenys. Gimdymas truko beprotiškai ilgai (16val), tačiau jis visada buvo šalia manęs, nesitraukė. Padėjo. Gimus dukrytei džiaugėsi, puolė visiems skambinėti ir girtis koks nuostabus vaikelis gimė. Nepraėjus 12val po gimimo vyras išvažiavo namo pamiegot - aš ir pati jam liepiau važiuot, nes abu jau buvom nemiegoję daugiau nei parą laiko, plius reikėjo kai kurių daiktų iš namų. Jis išvažiavo, o ryte sulaukiau skambučio 7 ryto, kad jis išvažiuoja į Ukrainą. Mane ištiko totalus šokas blink.gif Namo jis parvažiavo po 5dienų. Visi aplinkui teisino, jog tai normalu, vyras išsigando naujų pareigų. Pažiūrėjau pro pirštus ir aš į tai, norėjau kad vaikas augtų pilnoje šeimoje. Kelias savaites viskas vyko tarsi iš pasakos - rūpestis, pagalba ir kt. Vėliau sumažėjo tos pagalbos, tačiau jis bent jau stengėsi kuo galėdamas paprašytas padėti. Praėgus 3,5mėn po dukrytės gimimo susituokėm mano iniciatyva, nes nenorėjau turėti kitokią pavardę, nei mano vaikas. Jaučiausi kažkaip nepilnavertiškai. Vyras net nerodė iniciatyvos susituokti sad.gif Po šventės - turėjom nerealų mėnesį romantikos, grožio ir nerealių santykių... O dabar vėl lieju ašaras... Gal tai tiesiog ne mano žmogus ir tik prabėgus 5 metams nuo susipažinimo aš tai supratau. Jis dar nepasiruošęs šeimai, vaikui, nors ir beprotiškai myli dukrytę.
Atsakyti
QUOTE(Lapakrite @ 2011 11 25, 13:36)

Pas mane situacija identiska. Draugas (nes per 8 draugystes metus taip ir nepasiryzo man net pasipirsti) tik po n sakymu, jo tevu raginimu ir pasaliniu asmenu moralu pradejo retkarciais keisti sauskelnes (kai islekdavau kur, pvz iki maisto prekiu parduotuves prasiblaskyti), tekdavo po 10 k prasyti, kad ka nors padarytu, o vaika taip pat su retom isimtim i rankas paimdavo, tik kai igrusdavau. Tiesiog vaikas trukde jo svarbiausiam uzsiemimui - zaidimui kompiuteriu (apie 16 val. per para tai dardavo). Todel jis jau ex. Ir todel, deja, mano sunelis augs be tevo salia. Bet jau geriau jo nebus salia, nei rodantis toki pavyzdi...
Atsakyti