Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos-III

Sveikos gyvos, jei dar neiškepėt mirksiukas.gif
Va dėl karščių tai tikrai dabar pajutau, kad nepernešu. Kol nebuvau išoperuota be problemų darže darbuodavausi, o dabar taip karšta, taip nėr sveikatos ravėti saulėje, kad baisu doh.gif O va šiandien namus tvarkiausi, tai prakaitas bėga kaip pirtyje, nu atrodo, nei skubu, nei ardausi, paprasčiausiai kilimą siurbiu, o prakaitas nuo nosies varva doh.gif Nu nenoriu sau to pripažinti, kad nepernešu karščių, nu bet kad žiūriu, rimtai taip yra ax.gif O anksčiau dzin buvo ir + 30 laipsnių...
Tai va, dar pradėjau sportuoti, tipo svorį mesti, nors dar tik kartą buvau aerobikoj, bei treniruokliuose, bet nieko, atlaikiau normaliai thumbup.gif
Tik kažko gerklę paspaudžia, ypač kai susinervinu, tai va tas neramina, dabar turbūt per atostogas, liepos gale važiuosiu tikrintis, tai gal pasakys ką gero, nu kad neatauginėja man niekas, nes taip nebesinori vėl viską iš naujo praeiti... schmoll.gif
Sėkmės visoms ir neiškepkit mirksiukas.gif

Va, dar galvoju, o gal tos gerklės spaudimas nuo karščių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Russne: 27 birželio 2006 - 15:15
QUOTE(raski @ 2006 06 25, 17:20)
Sveikos mielosios iki siol as tik skaiciau jusu pasisakymus ,sendien nutariau ir as prie jusu prisijunkti. Esu labai dideliam strese g.gif pries gera menesi isoperavo visa skydliauke sveikata seip sau negana to nueinu pas kazanaviciu sako cia pas tave kaskas yra truputi trumpinsiu zodziu speja kad ataugo as i panika su ta mintim kad blogai isoperavo nors operavo kymantas doh.gif paskambinu jam sako negali buti nei atauge nei palikta sako gali buti randai ar kresuliai suauge su randais zodziu kazanavicius sako kad teks dar karta operuot o kymantas tuo abejoja labai noretusi tiket tuo kuris sako geriau.baigiu isprotet verysad.gif gal kam yra buvus panasi situacija ir ar tiesa kad kazanavicius linkes gazdinti?

As irgi buvau savaitgali pas Kazanaviciu pasitikrinti. Man irgi keista pasirode,kad taip greitai po operacijos ziuri,ar niekas neataugo. As maniau,kad jei jau isima visa,tai ramu. Bet pas mane nieko nerado. Tai ka,dabar kiekviena karta ir ziures taip? Man sumazino tiroksino ir paskyre dar thybono. Gal zinot kas nors,ar tas thybonas geriau veikia,kad ji skiria.
Atsakyti
vienoj vietoj rašo apie pagalbinę terapiją vaistažolėmis. kadangi dauguma jūsų turi mazgus kaip supratau ir hiper, tai čia kaip tik jums:

Так, например, применяются кардиотропные растения с целью нормализации сердечного ритма, урежения сердечных сокращений, устранения болей и дискомфорта в области сердца. К этой категории относятся такие растения, как боярышник кроваво-красный, проломник, мята полевая, пустырник сердечный.

Особого внимания заслуживают растения, одновременно обладающие свойствами снижать функцию щитовидной железы, защищать сердце от токсического воздействия и снижать артериальное давление. Вот эти травы: шандра обыкновенная, зюзник европейский, звездчатка средняя (мокрец), шлемник байкальский.

o hipo ir mazgai:
Исходя из всего выше сказанного, наиболее подходящими растениями для лечения узлов в щитовидной железе при гипотиреозе, являются дрок красильный, дурнишник обыкновенный, норичник узловатый. В меньшей мере употребимы водоросли ламинария сахаристая и фукус пузырчатый. В отношении дурнишника и норичника нужно отметить, что указанные растения обладают выраженным противоопухолевым эффектом. Эти травы имеют определенную токсичность и поэтому требуют осторожности при приеме.

gal kuriai vilties suteiks 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2006 06 27, 11:15)
Sveika 4u.gif Nu aš esu girdėjus, kad Kazanavičius yra linkęs pagąsdinti, nors manęs tai jis tikrai niekuo negasdino  g.gif O dėl kokios priežasties tau buvo pašalinta visa skydliaukė?

man isoperavo visa nes buvo mazgai ir pati skydliauke buvo isburkusi blush2.gif zodziu sake taip geriau kad ateityje nepasidarytu vezys. dabar siek tiek pati save raminu nes kiek kur skambinu ir teiraujuosi visi sako kad mazai tikimybes kad per menesy ataugtu kadangi tiroglobulinas pas mane normoj tai kaip ir neturetu buti atauge jei butu atauge jis turetu buti aukstas cia man taip isaiskino telefonu endokrinologe kai taip pasake tai net kakla maziau pradejo spausti ir nuotaika geresne pasidare bigsmile.gif noriu tiket kad viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2006 06 27, 16:40)
Man sumazino tiroksino ir paskyre dar thybono. Gal zinot kas nors,ar tas thybonas geriau veikia,kad ji skiria.

matai, kad nereikėtų taip stipriai kelti tiroksino dozės, tai dabar skiria du hormonus. tiroksinas užtikrina pakankamą T4 hormono kiekį, o thybonas T3. mat iš T4 po to gaminasi T3. galima tą patį gauti ir su vienu tiroksinu, bet jo daug reiks, o turbūt ir šalutinių reiškinių , manau, daugiau. Rodos, kad taip? ax.gif ax.gif
Atsakyti
As vis dar nenuejau kraujo priduot, laiko nebuvo. O ir blogu ziniu bijau. Nagi pasakykit man, kad reikia ir mars, nes kt savaite laisvesne. Turejau jau geguzes 1 ta padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 07 01, 18:57)
As vis dar nenuejau kraujo priduot, laiko nebuvo. O ir blogu ziniu bijau. Nagi pasakykit man, kad reikia ir mars, nes kt savaite laisvesne. Turejau jau geguzes 1 ta padaryti  doh.gif

Tina Mars greitai tyrimu darytis, juk del savo sveikatos, ne del kazko kito. greit kad man nueitum!!! doctor.gif
Atsakyti
Man teks apie 100 lituku paklot vien uz kraujo tyrima, nes rekomendavo net 4 hormonus issitirt.
Atsakyti
Grįžau penktadienį po radiojodo. Nenorėjo dar paleist, bo radiacijos likučiai buvo 4,2 (man mistinių vienetų). Išleido dėl to, kad neturėjo kur naujų suvažiavusių guldyt.
Spalį vėl važiuosiu.
Įspūdžiai pagulėjus tame skyriuje - vajėėėė... blink.gif Dvi slaugytojos fainos, nuostabios, dėmesingos, malonios... O likusieji - jiems gal kokioj skerdykloj dirbti labiau pritiktų. Vienžo, elgiasi taip, lyg ne vėžio gydytis atvažiavai, o nemokamo leidimo į cirką ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenga @ 2006 07 02, 12:07)
. Vienžo, elgiasi taip, lyg ne vėžio gydytis atvažiavai, o nemokamo leidimo į cirką  ph34r.gif

O tu ir ziurek i viska kaip i cirka. Lengviau bus isgyventi.
O isleido tikrai su dideliu likuciu. Paprastai isleidzia kai 3 ir maziau. As jau rasiau, bet kas nezino tai ten duoda apie 150.Todel personalas i gulincias ziuri nelebai kaip. Kad geriau isivaizduotum radiacinis fonas aplinkos, kur visi gyvenam ir dirbam, paprastai buna 0.07-0.15.
O as jau i darbeli po visu gydymu ir 3 metu dekretiniu atostogu isejau. Nors dirbu darbo dienom nuo 7.30 iki 15.00 ir nieko gero nenuveikiu tik "studente" vaidinu. Bet vakare jauciuosi lyg diena prie stakliu buciau prastovejusi. doh.gif Labai bijau, kad nestatytu i pamainas. Tada prazusiu, nes mano miegas ir taip sutrikes, o po naktiniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fatali: 02 liepos 2006 - 22:28
O koks darbelis, jei ne paslaptis? As irgi naktim dirbu, tai oi kaip kartais sunku buna, galvoju griusiu tuoj ir neatsikelsiu.
Atsakyti
QUOTE(fatali @ 2006 07 02, 22:17)
O tu ir ziurek i viska kaip i cirka. Lengviau bus isgyventi.
O isleido tikrai su dideliu likuciu. Paprastai isleidzia kai 3 ir maziau. As jau rasiau, bet kas nezino  tai ten duoda apie 150.Todel personalas i gulincias ziuri nelebai kaip.  Kad geriau isivaizduotum radiacinis  fonas aplinkos, kur visi gyvenam ir dirbam, paprastai buna 0.07-0.15.

O ne 1500 duoda? Žiūriu, žiūriu į lapelį-atmintinę, lyg ir 1500 parašyta unsure.gif
Tai supratau, kad su dideliu likučiu išleido; užtat iki trečiadienio su vaikais nesimatysiu sad.gif
O personalas ten doh.gif Gydytojas, priimantis guldymui (teisybės dėlei, reikia pasakyt, kad Baranauskas atostogauja, ir priima Onkopoliklinikos daktarėlis), klausia, kaip jaučiuosi kai negeriu tiroksino. Sakau, kad kaupiu skysčius, širdelė perm... Pabaigti nespėju, nes gydytojas pasisuka į mane ir PAKELTU BALSU: "Prašyčiau patylėt - pildau kortelę!" Net pritūpiau; mdaaaaa...
Ir kiekvienam žingsny taip. Suprantu - karštis, atostogos vieniems, atidirbt kitiems, ligonių nemažėja. Ale žinai, jei aš taip darbe ant kiekvieno staugčiau, tai man jėgų vien nuo staugimo neliktų cool.gif
Atsakyti