Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos-III

QUOTE(velniukshte @ 2006 08 09, 13:20)
kiek zinau,jie tik Vokieciu vaistinej parsiduoda...
O gal zinai,po kiek laiko mazdaug pagerejimas buna? O tai tie silpnumai uzeinantys nusibodo... Pora men taip kankinuos,buna is lovos neatsikeliu,kaip silpna... sad.gif

kaip Hedera rašė, tai labai indvidualus dalykas. Pagal save galiu pasakyti, kas jis ateina labai palengva

QUOTE(Hedera @ 2006 08 09, 15:42)
Propycilis gi pats brangiausiais iš jų, ir nepatogu jį tik Vokiečių vaistinėj pirkti.

kaina panaši kaip ir Thyrozolio mirksiukas.gif . Tik iš pirmo žvilgsnio taip atrodo. Vienoje pakuotėje 50 tab., o kitoje – 100 tab. Tai kai paskaičuoji vienos kaina, tai panašiai gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 08 09, 18:25)
kaip Hedera rašė, tai labai indvidualus dalykas. Pagal save galiu pasakyti, kas jis ateina labai palengva
kaina panaši kaip ir Thyrozolio  mirksiukas.gif . Tik iš pirmo žvilgsnio taip atrodo. Vienoje pakuotėje 50 tab., o kitoje - 100 tab. Tai kai paskaičuoji vienos kaina, tai panašiai gaunas  mirksiukas.gif

nezinau kodel man jis taip israse,as pas ji sestadieni buvau,tyrimus padare. Paskambinau,sako hormonai ant visiskos ribos. O kai dare echoskopa,ryskiai mates,kad skydliauke padidejus. Tai isejau apsiverkusi... Dar xanaxa israse,nes po to,kai trulike vos nenukritau,baisu kur iseit...
Atsakyti
Mergaitės, o jus nenorit šalia raminančių arba vietoj jų pabandyti Neuro arbatėlių pagerti? Jų visose vaistinėse būna, į sudėti jei gerai pamenu valerijonai, melisa ir dar kažkas įeina. Gal ne 100%, bet nuo nerimo irgi padeda ir naktim geriau miegasi blush2.gif

O tu velniukshte laikykis, hormonai juk normos neviršija ir nėra nukritę, o tau jau paskyrė gydymą, vadinasi greiti turėtum pradėti taisytis 4u.gif
Skydliaukė tavo padidėjusi, o nepameni kaip sakė gydytojas homogeniška ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2006 08 10, 09:40)
Mergaitės, o jus nenorit šalia raminančių arba vietoj jų pabandyti Neuro arbatėlių pagerti? Jų visose vaistinėse būna, į sudėti jei gerai pamenu valerijonai, melisa ir dar kažkas įeina. Gal ne 100%, bet nuo nerimo irgi padeda ir naktim geriau miegasi blush2.gif 

O tu velniukshte laikykis, hormonai juk normos neviršija ir nėra nukritę, o tau jau paskyrė gydymą, vadinasi greiti turėtum pradėti taisytis 4u.gif
Skydliaukė tavo padidėjusi, o nepameni kaip sakė gydytojas homogeniška ar ne?

nepamenu sad.gif
matai,as labai sunkiai ligas pernesu,tai matyt ir dabar taip... Ir dar sake,kad po mazdaug poros men reiks vyriska hormona tirtis... KT ji is rikiuotes galejo ismust...
Atsakyti
o ką reiškia homogeniška? gerai jei yra taip?
Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2006 08 10, 08:40)

Tai kad terlionės daugiau su tom arbatėlem. Tabletę prarijai - greita ir patogu, o su tom arbatom doh.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(velniukshte @ 2006 08 10, 11:04)
nepamenu sad.gif
matai,as labai sunkiai ligas pernesu,tai matyt ir dabar taip... Ir dar sake,kad po mazdaug poros men reiks vyriska hormona tirtis... KT ji is rikiuotes galejo ismust...

Laikykis, nepasiduok ir neverk 4u.gif Ašaros ir nervai prasti pagalbininkai. Nieko baisaus ir nepataisomo juk nenutiko, pasigydysi kurį laiką ir viskas vėl bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Laikykis, nepasiduok ir neverk 4u.gif Ašaros ir nervai prasti pagalbininkai. Nieko baisaus ir nepataisomo juk nenutiko, pasigydysi kurį laiką ir viskas vėl bus gerai 4u.gif
[/quote]
aciu uz palaikyma smile.gif man tik sunku susitaikyt su tuom,buvau tokia energinga... O dabar atvirksciai,visada pavargusi,silpna... Reikia laiko ir viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2006 08 09, 15:55)

Man dabar jau mėnuo po operacijos, bet kai kalbu ar rytant toks jausmas kad gerklė per siaura, kaip koks gumulas stovėtų. Kažin ar tai normalu, po kiek laiko turi praeiti g.gif  Pastoviai noriu miego, nieko nenoriu daryti, energijos neturiu visai, netgi galvoti kažką, jau nekalbu apie darbus. Pastoviai kažkoks nerimas apėmęs, negaliu nusiraminti, jau pavargau nuo tokios būsenos blink.gif Kažin kada viskas atsistatys, gal tiroksino dozė per maža, kol kas geriu taip sau, kaip chirurgas liepė, po 100mg. Kraują išsitirti nėra kaip, nes mano endokrinologė liepė man registruotis į bendrą eilę kitiems metams rolleyes.gif o pas kitą registruos tik gale mėnesio, kitam mėnesiui, bet talonų skaičius ribotas, taigi galiu ir negauti. Tai va, dabar laukiu rugsėjo 4d, nes turiu taloną Kaune. Ką darysi, teks važinėti pas endokrinologus į Kauną, nes pas mus net po operacijos, ir be skydliaukės nėra galimybės patekti pas gydytoją anksčiau cool.gif  Nu va, pasiguodžiau, gal bus geriau  cool.gif

Sveika,panasu,kad tau gali buti per maza tiroksino doze. Man ligoninej skyre 75 mg(pagal svori),tai as menesio nelaukiau,nuejau pas endokrinologa po 2 sav. ir buvo per mazai. Tik kazkaip Vilniuje nera tokios problemos,kad menesi laukti. As einu privaciai pas Kazanaviciu. Dabar reikia ateiti po 3 men,tai savijauta visai nebloga,nezinau gal tokia kaip anksciau,juk ir anksciau visko budavo ir susinervindavau kartais ir pavargdavau...Bet,reikia kad daugiau laiko praeitu po operacijos,man jau 4 men po operacijos smile.gif
Atsakyti
Jus gal zinot,man sake pora zmoniu,kad su padidejusia skydliauke negalima valgyt astraus maisto... Njus as nemegstu astriai,bet va draugas mano dievina kiniska virtuve... Atskirai gi nedarysiu valgyt smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif Prisijungiu prie jūsų ir aš. Antradienį buvau pas Kazanavičių, nes kažkaip pajutau, kad ant kaklo lyg koks pasaitėlis pasidarė te, kur skydliaukė. Padarė tyrimus. Rezultatai: TSH 1,75. FT4 22,7. ATPO 54,3. Prolaktino kiekis 280. Atrodo, visi tryirimai kaip ir normoj, bet Kazanavičius sako, kad ribiniai, išsskyrus prolaktiną. Echoskopiškai skydliaukė padidėjusi, lyg norėtų formuotis mazgelis, bet dar nesusiformavęs. Skydliaukė nevisai homogeniška. Sako, kad aiškus skydliaukės uždegimas, bet tai neturėtų kelti didelių problemų. Kol kas jokių vaistų nepaskyrė. Tik liepė išsitirti lytinius hormonus prieš pastojant, kad nebūtų kokio persileidimo.
Lyg ir nieko čia man baisaus, bet kažkaip labai sunerimau. Kaip manot, ar verta man dabar jau nerimauti dėl tos savo padidėjusios skydliaukės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukshte @ 2006 08 10, 12:29)
Jus gal zinot,man sake pora zmoniu,kad su padidejusia skydliauke negalima valgyt astraus maisto... Njus as nemegstu astriai,bet va draugas mano dievina kiniska virtuve... Atskirai gi nedarysiu valgyt smile.gif

ir aš dievinu aštresnį maistą rolleyes.gif na ne tokį degantį, bet be kečupo tai visai gyventi negaliu, o kiniečių virtuvė irgi labai thumbup.gif

QUOTE(Austėja @ 2006 08 10, 13:31)
Sveikutės. 4u.gif Prisijungiu prie jūsų ir aš. Antradienį buvau pas Kazanavičių, nes kažkaip pajutau, kad ant kaklo lyg koks pasaitėlis pasidarė te, kur skydliaukė. Padarė tyrimus. Rezultatai: TSH 1,75. FT4 22,7. ATPO 54,3. Prolaktino kiekis 280. Atrodo, visi tryirimai kaip ir normoj, bet Kazanavičius sako, kad ribiniai, išsskyrus prolaktiną. Echoskopiškai skydliaukė padidėjusi, lyg norėtų formuotis mazgelis, bet dar nesusiformavęs. Skydliaukė nevisai homogeniška. Sako, kad aiškus skydliaukės uždegimas, bet tai neturėtų kelti didelių problemų. Kol kas jokių vaistų nepaskyrė. Tik liepė išsitirti lytinius hormonus prieš pastojant, kad nebūtų kokio persileidimo.
Lyg ir nieko čia man baisaus, bet kažkaip labai sunerimau. Kaip manot, ar verta man dabar jau nerimauti dėl tos savo padidėjusios skydliaukės? g.gif

manau, kad turi reguliariai tikrintis. O be reikalo pergyvent prisigalvojant visokių dalykų tikrai nepatartina, nes niekuom sau nepadėsi. Taigi mylėk ir prižiūrėk save, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukshte @ 2006 08 10, 13:29)

Negirdėjau nieko apie tai... Na kaip ten bebūtų bet aštraus maisto negalėčiau atsisakyt, man kuo aštriau tuo geriau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti