Man dabar jau mėnuo po operacijos, bet kai kalbu ar rytant toks jausmas kad gerklė per siaura, kaip koks gumulas stovėtų. Kažin ar tai normalu, po kiek laiko turi praeiti

Pastoviai noriu miego, nieko nenoriu daryti, energijos neturiu visai, netgi galvoti kažką, jau nekalbu apie darbus. Pastoviai kažkoks nerimas apėmęs, negaliu nusiraminti, jau pavargau nuo tokios būsenos

Kažin kada viskas atsistatys, gal tiroksino dozė per maža, kol kas geriu taip sau, kaip chirurgas liepė, po 100mg. Kraują išsitirti nėra kaip, nes mano endokrinologė liepė man registruotis į bendrą eilę kitiems metams

o pas kitą registruos tik gale mėnesio, kitam mėnesiui, bet talonų skaičius ribotas, taigi galiu ir negauti. Tai va, dabar laukiu rugsėjo 4d, nes turiu taloną Kaune. Ką darysi, teks važinėti pas endokrinologus į Kauną, nes pas mus net po operacijos, ir be skydliaukės nėra galimybės patekti pas gydytoją anksčiau

Nu va, pasiguodžiau, gal bus geriau
Sveika,panasu,kad tau gali buti per maza tiroksino doze. Man ligoninej skyre 75 mg(pagal svori),tai as menesio nelaukiau,nuejau pas endokrinologa po 2 sav. ir buvo per mazai. Tik kazkaip Vilniuje nera tokios problemos,kad menesi laukti. As einu privaciai pas Kazanaviciu. Dabar reikia ateiti po 3 men,tai savijauta visai nebloga,nezinau gal tokia kaip anksciau,juk ir anksciau visko budavo ir susinervindavau kartais ir pavargdavau...Bet,reikia kad daugiau laiko praeitu po operacijos,man jau 4 men po operacijos