Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos-III

Gal žinot kaip vaikams daro operaciją. man 16 ir operuos jau šį mėnesį kaune profesorius barauskas. gal ką apie jį esat girdėję. Ir kaip būna po operacijos, ar labai skauda?
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2006 08 05, 20:09)
Gal žinot kaip vaikams daro operaciją. man 16 ir operuos jau šį mėnesį kaune profesorius barauskas. gal ką apie jį esat girdėję. Ir kaip būna po operacijos, ar labai skauda?

Sveika, o dėl ko tave operuoja? Manau vaikų ir suaugusių operacija nelabai skiriasi. Man po operacijos tai visai neskaudėjo, kitom skauda, bet ten nuolat leidžia stiprius nuskausminančius. Nieko baisaus nėra. Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Mazgas yra 1 cm dūrė su adata ir sakė kažkas neaišku ir reik išoperuot
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2006 08 05, 21:32)
Mazgas yra 1 cm dūrė su adata ir sakė kažkas neaišku ir reik išoperuot

Aišku, nepergyvenk nėra ten nieko baisaus. O kada tiksliai operuoja? Tai vaikų skyrius turbūt kažkur kitur yra, ne tas pats kur suaugusius operuoja
Atsakyti
Atikute, mes su tavim console.gif . Man atrodo, kad Barauskas suaugusių skyriuj dirba g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 08 05, 23:05)
Man atrodo, kad Barauskas suaugusių skyriuj dirba  g.gif .

Aš dar lyg tai mačiau, kad jis vaikų chirurgijos klinikos vadovas, tai turėtų tikrai geras būt gydytojas mirksiukas.gif
Atsakyti
taip jis vaikų chirurgijos skyriaus vadovas ir labai malonus bent jau atrodo. Čia operuos vaikų skyriui 23 dieną
Atsakyti
Ar atsakysit kas nors, kiek kainuoja operacija??? ax.gif
Atsakyti
Atikute laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 08 06, 22:54)
Ar atsakysit kas nors, kiek kainuoja operacija??? ax.gif

Operacijos yra atliekamos nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2006 08 07, 10:51)
Operacijos yra atliekamos nemokamai 4u.gif

oficialiai taip, bet visi žino, kad gydytojai gauna į kišenę...Tai mane ir domina tos figūruojančios sumos...
Kažkaip jei nuspręsiu operuotis - nenoriu patekti pas bet ką ir šiaip... Juk jei kas - mano vaikai gali likti be mamos, arba su pvz nekalbančia ir pan... Aš turiu tokių baimių, nes ne visi gydytoajia atsakingai dirba savo darbą unsure.gif

Ir netikiu, kad nė viena iš jūsų nemokėjot schmoll.gif tongue.gif
O jei sunku atsakyti, tai... apseisiu bebe.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 07 rugpjūčio 2006 - 09:55
QUOTE(Teressa @ 2006 08 07, 08:16)
Atikute laikykis 4u.gif

stengsiuosi. ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti