Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos-III

QUOTE(Maniūtė @ 2006 05 09, 13:57)
kiek suprantu, supaprastėjo jo įvežimas, tai ir atpigo.  g.gif  Arba vyras ką nors supainiojo.  blush2.gif
O kaip Tau Thyrozol, nealergizavo?

Tai gal jį užregistravo Lietuvoj, nes šiaip tai reikėjo į vaistinę kartu su receptu ir tokią keistą gydytojo parašytą deklaraciją atnešti.
Man tai abu vienodai tinka. Pradžioje gėriau Metizol, po to gydytoja rekomendavo Thyrozol. Jis atsieit grynesnis, geresnis. Gėriau jį, bet įpatingo geresnio poveikio nejutai. Tai dabar vėl Metizol ryju. Man jokių alergijų nei nuo vieno nei nuo kito nėra.
Atsakyti
Sveikos. Grizau is endokrinologes, tth virsija norma, bet sako, kad mano diagnozei cia kaip tik norma, taigi taip ir paliks gerti po 200 mg Thyroksino į dieną. Birželį važiuosiu pas Baranauską, o jis man liepė gerti tik po 160 mg. Tai mano gydytoja pati sako , mes su Baranausku pyktis nenorim, todėl ant siuntimo nerašysim, kiek geri smile.gif O aš jau norėjau to ir prašyti, bet matyt, ne aš viena tokia, kuri bijo Baranausko rūstybę užsitraukti ax.gif Nors man jis visai nieko toks ax.gif Dar davė siuntimą pas neurologą, nes man kažkaip svaigsta galva, kai išeinu į lauką, kaip ne savo kojom einu, galvą pakeliu, akys šviesos bijo, tai ir einu nuleidusi blink.gif Arba pvz į parduotuvę iš lauko įeinu, tai kartais sumėto taip, nu liktais galva svaigti pradeda. Tai su skydliauke ji kažkaip kiek supratau, to nesieja, todėl siunčia pas neurologą. Baigsiu aš savo dieneles durnyne, turbūt doh.gif Turėjau tokį vieną stresą neseniai, tai dabar galutinai savivertę praradus esu, vis važiuoju ant savęs ir važiuoju doh.gif Kaip kokia durnė, niekas nebedžiugina frusty.gif va šeštadienį švęsiu gimtadienį, ruošiu teminį vakarėlį, bet be jokio džiaugsmo, per prievartą kažkaip, mieliau nieko nedaryčiau verysad.gif Bet jubiliejus, tai reikia...
Tai va , tokios mano bėdos. Pagrindinė-kažkokia psichologinė, ir nežinau, kiek čia su ta skydliaukę susiję g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Russne: 09 gegužės 2006 - 14:01
QUOTE(Russne @ 2006 05 09, 14:00)
Sveikos. Grizau is endokrinologes, tth virsija norma, bet sako, kad mano diagnozei cia kaip tik norma, taigi taip ir paliks gerti po 200 mg Thyroksino į dieną. Birželį važiuosiu pas Baranauską, o jis man liepė gerti tik po 160 mg. Tai mano gydytoja pati sako , mes su Baranausku pyktis nenorim, todėl ant siuntimo nerašysim, kiek geri smile.gif O aš jau norėjau to ir prašyti, bet matyt, ne aš viena tokia, kuri bijo Baranausko rūstybę užsitraukti ax.gif Nors man jis visai nieko toks ax.gif Dar davė siuntimą pas neurologą, nes man kažkaip svaigsta galva, kai išeinu į lauką, kaip ne savo kojom einu, galvą pakeliu, akys šviesos bijo, tai ir einu nuleidusi blink.gif Arba pvz į parduotuvę iš lauko įeinu, tai kartais sumėto taip, nu liktais galva svaigti pradeda. Tai su skydliauke ji kažkaip kiek supratau, to nesieja, todėl siunčia pas neurologą. Baigsiu aš savo dieneles durnyne, turbūt doh.gif Turėjau tokį vieną stresą neseniai, tai dabar galutinai savivertę praradus esu, vis važiuoju ant savęs ir važiuoju doh.gif Kaip kokia durnė, niekas nebedžiugina frusty.gif va šeštadienį švęsiu gimtadienį, ruošiu teminį vakarėlį, bet be jokio džiaugsmo, per prievartą kažkaip, mieliau nieko nedaryčiau verysad.gif Bet jubiliejus, tai reikia...
Tai va , tokios mano bėdos. Pagrindinė-kažkokia psichologinė, ir nežinau, kiek čia su ta skydliaukę susiję g.gif

Sveika 4u.gif Ko tokia nusiminus? Juk visada buvai pavyzdys mums mirksiukas.gif Prašom ir toliau juo būti tongue.gif Viskas susitvarkys manau. Juk gimtadienis ant nosies ir dar teminis vakarėlis tai labai smagu drinks_cheers.gif
O aš jau į jodą ruošiuos. Tyroxino nebegeriu, dar thyboną iki penktadienio pagersiu ir tą reiks nutraukt. Russne, kažkada žadėjai patart ką geriau ten veštis, kokius daiktus pasiimt, tai gal gali dabar man smulkiau apie viską papasakot blush2.gif Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip... vežtis iš maisto reikėtų tiek, kiek neužteks ligoninės maisto:) Man ten ligoninės maistas toks puse velnio buvo, bet gali įsidėti tai ką mėgsti, dešrikės kokios ar pan. Ir svarbiausia-vaisių, laisvinančių vidurius. Aš ryte sukirsdavau kivi, vynuogių apelsinų ir pan.
Gėrimas:mineralkos porą bambalių, sulčių, raudono vyno (gali ir brendžio fleškutę mirksiukas.gif ). Alkoholis padeda apsisaugoti nuo radiacijos, raudonas vynas gerina kraują.
Rūbai. Apatinį trikotažą gali vežtis tokį, kad nebūtų gaila išmesti(bent jau aš išmečiau), nes jis arčiausia kūno būna, tai kažkaip nesinori tempti namo. Taip pat ir maikutę. O šiaip aš tai pirmas dvi dienas buvau su valdiška pižama, tik savo megztinį užsagstomą turėjau užsimetus, o paskutinę dieną persivilkau savo sportinę aprangą. Chalato net nesivežiau. Ir šiaip rūbų ten tikrai daug nereikės. Niekur neišeisi, taigi nebus prieš ką puoštis mirksiukas.gif Savo rūbus, su kuriais atvažiuosi, turėsii palikti priėmimo skyriaus saugykloje, jų tampytis nereikės. Taigi patarčiau porą maikučių, megztinį(užsagstomą), treningines kelnes, apatinio trikotažo, šlepes ir gana. Aš pirmą kartą kaip durnė prisidėjau rūbų, puse net neištraukiau doh.gif
Pramogos. Jei turi, pasiimk mažą teliką, mobiliakui pakrovėjo nepamiršk, skaityti, megzti, kryžiažodžių, nes veikti ten nebus ką. Nebent mėgsti miegoti ir turėsi gerą kaimynę, kuri netrukdys tau to daryti. smile.gif
Svarbiausia, daug gerk, daug sysiok ir kakok, maudykis po dušu(aš bent 3 kartus per dieną eidavau) ir neliūdėk mirksiukas.gif Tiesa, dar gali įsimesti tablečių, laisvinančių vidurius. Na dar savo šakutę, šaukštelį, puodelį,peilį, rankšluostį ir pan.
Nu atrodo, viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2006 05 09, 15:12)
Taip... vežtis iš maisto reikėtų tiek, kiek neužteks ligoninės maisto:) Man ten ligoninės maistas toks puse velnio buvo, bet gali įsidėti tai ką mėgsti, dešrikės kokios ar pan. Ir svarbiausia-vaisių, laisvinančių vidurius. Aš ryte sukirsdavau kivi, vynuogių apelsinų ir pan.
Gėrimas:mineralkos porą bambalių, sulčių, raudono vyno (gali ir brendžio fleškutę  mirksiukas.gif ). Alkoholis padeda apsisaugoti nuo radiacijos, raudonas vynas gerina kraują.
Rūbai. Apatinį trikotažą gali vežtis tokį, kad nebūtų gaila išmesti(bent jau aš išmečiau), nes jis arčiausia kūno būna, tai kažkaip nesinori tempti namo. Taip pat ir maikutę. O šiaip aš tai pirmas dvi dienas buvau su valdiška pižama, tik savo megztinį užsagstomą turėjau užsimetus, o paskutinę dieną persivilkau savo sportinę aprangą. Chalato net nesivežiau. Ir šiaip rūbų ten tikrai daug nereikės. Niekur neišeisi, taigi nebus prieš ką puoštis mirksiukas.gif Savo rūbus, su kuriais atvažiuosi, turėsii palikti priėmimo skyriaus saugykloje, jų tampytis nereikės. Taigi patarčiau porą maikučių, megztinį(užsagstomą), treningines kelnes, apatinio trikotažo, šlepes ir gana. Aš pirmą kartą kaip durnė prisidėjau rūbų, puse net neištraukiau doh.gif
Pramogos. Jei turi, pasiimk mažą teliką, mobiliakui pakrovėjo nepamiršk, skaityti, megzti, kryžiažodžių, nes veikti ten nebus ką. Nebent mėgsti miegoti ir turėsi gerą kaimynę, kuri netrukdys tau to daryti. smile.gif
Svarbiausia, daug gerk, daug sysiok ir kakok, maudykis po dušu(aš bent 3 kartus per dieną eidavau) ir neliūdėk mirksiukas.gif Tiesa, dar gali įsimesti tablečių, laisvinančių vidurius. Na dar savo šakutę, šaukštelį, puodelį,peilį, rankšluostį ir pan.
Nu atrodo, viskas mirksiukas.gif

o dar kilo klausimas. O ten maišiukų netikrina prieš nešantis į palatą. Kažin ar mano butelkos nepradės ten tarškėti tongue.gif Kažkaip gėda būtų blush2.gif , jei seselė patikrintų, o ten koks vynasas ir brendis
o po maudynių visi kremai ir pilingai galimi? Ar kremai porų neužkemša blush2.gif
Atsakyti
Niekas netikrina ten nieko, o tos seselės žino, kad ten pijokaujama smile.gif Mes gėrėm atvirai, seselė įėjo, nieko nesakė, tik sako, išsivėdinkit palatą po to (nes kaimynkos buvo užsukusios į svečius). Anksčiau pačios seselės liepdavo turėti vyno, bet kažkada pačios prisigėrė su kažkokias pacientais, turėjo nemalonumų, tai ir nebesako nieko smile.gif Bet čia aš tokias kalbas girdėjau, pati nemačiau blush2.gif
O dėl kremų , tai nežinau. Esmė tame, kad per prakaitą ta radiacija eina, tai gal geriau nereikia tų kremų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Russne: 09 gegužės 2006 - 15:25
Su artėjančiu gimtadieniu, Russne. Tikėk, kad artėjanti vasara išsklaidys nelinksmas mintis ir gera nuotaika bei savijauta grįš į savo vėžes.
Norėjau tavęs paklausti, gal atsimeni, kiek maždaug laiko po jodo gėrimo nėjai darban? Tikriausiai tai individualu, bet norėtųsi bent kokią savaitę grįžus iš ligoninės patinginiauti namie, juo labiau, kad ir kolegė, su kuria dalijamės darbo kabinetą, laukiasi.
Atsakyti
padidejes aktyvumas girdejau gydomas miskine sidabrazole lygtai padeda kai net akys tokios isoke buna.Malovicko knyg skaiciau.bet nebandziau nereikejo. o mazgus man 3.8 cm gyde injekcijom priesuzdegiminem privacioj klinikoj kaune bei delemis ir nors klinikose sake kad tokiu dalyku nebuna,kad auglys isnyktu be operacijos, pakartojus tyrimus paaskejo kad auglys [adenoma] 1cm beliko.uzkalkejes,operuot nera ka.nors pries tai ilgus metus siulydavo operuoti
Atsakyti
QUOTE(gnu @ 2006 05 10, 09:58)
Su artėjančiu gimtadieniu, Russne. Tikėk, kad artėjanti vasara išsklaidys nelinksmas mintis ir gera nuotaika bei savijauta grįš į savo vėžes.
Norėjau tavęs paklausti, gal atsimeni, kiek maždaug laiko po jodo gėrimo nėjai darban? Tikriausiai tai individualu, bet norėtųsi bent kokią savaitę grįžus iš ligoninės patinginiauti namie, juo labiau, kad ir kolegė, su kuria dalijamės darbo kabinetą, laukiasi.

Ačiū už sveikinimus 4u.gif Aš nėjau į darbą dvi savaites, bet kadangi tavo kolegė laukiasi, tai tu tuo remdamasi gali neiti ir tris mirksiukas.gif Man atrodo, su nėščiom nerekomenduojama bendrauti 21 dieną, jei neklystu g.gif smile.gif
Atsakyti
Russne, su artejanciu jubilieju 4u.gif
Nepulk i depresija. Pati nusiteik, kad viskas labai gerai. Taip ir bus. Kas kitas katinui uodega pakels, jeigu ne pats sau.
I ligonine nepamirsk pasiimti mazos spirales kavai/arbatai virti. Ir oda labai sauseja nuo prausimosi. As naudojau Dove muila.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fatali @ 2006 05 10, 22:09)
Russne, su artejanciu jubilieju 4u.gif
Nepulk i depresija. Pati nusiteik, kad viskas labai gerai. Taip ir bus. Kas kitas katinui uodega pakels, jeigu ne pats sau.
I ligonine nepamirsk pasiimti mazos spirales kavai/arbatai virti. Ir oda labai sauseja nuo prausimosi. As naudojau Dove muila.
Sekmes 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Jei čia man sakai apie ligoninę, tai aš birželį važiuoju pas Baranauską tik tyrimams, kiek suprantu, paims kraują ir po to reikės pasiskambinti, kad sužinočiau ar atsinaujina skydliaukės ląstelės ar ne. g.gif Jei taip, tai vėl prie jodo į eilę atsistosiu doh.gif O jei ne, tai vėl po pusmečio tyrimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Russne: 10 gegužės 2006 - 21:14
gydziaus kaune inokaitienes vaistinej po to pamaciau kad nera kas paciai uzsidet.tai gydaus pati[nusipirkau vadoveli ezoteriniam knygyne]patarciau paskambyt bet kuriai deliu daktarei patars geriau nei as smile.gif .tik labai brangu 10lt o be uzdejimo 5lt kiek metu tiek deliu reik mazdaug
Atsakyti