Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos-III

Sveikos, ir aš tik grįžau iš Grigonio.... Deja, deja.... verysad.gif nieko gero jis man nepasakė verysad.gif Pakartotjo tą patį, ką jau buvau giredėjusi iš kitų gydytojų: arba radioaktyvus jodas, arba operacija pašalinant visą skydliaukę blink.gif Gal kuriai buvo tokia pat situacija kaip pas mane ir skyrė tą jodą? Kaip po jo savijauta? Ar reikia vėl gerti vaistus?
Atsakyti
QUOTE(hlmd @ 2006 05 04, 16:28)
labukas. Buvau šiandien rezultatų, bet nesulaukiau gydytojo teko išvažiuoti tik sesutė atidavė kraujo rezultatus. Ir dabar labai pykstu ant savęs nes rezultatai blogi doh.gif o grišiu tik kita savaite. Gal pas kurią nors yra TSH mažiau už normą? Pas mane žymiai mažiau ir net nebežinau ką daryti ar labai pavojinga ar dar palaukt kitos savaitės nes esu visai kitame mieste doh.gif

pas mane taip ax.gif . Nepergyvenk, tikrai gali laukt, nieko neatsitiks per tas kelias dieneles mirksiukas.gif . O galiausiai - pasiskambink gydytojui. Jis paskirs gerti skydliaukės veiklą slopinančius vaistus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulyteL @ 2006 05 04, 19:16)
Sveikos, ir aš tik grįžau iš Grigonio.... Deja, deja.... verysad.gif nieko gero jis man nepasakė verysad.gif Pakartotjo tą patį, ką jau buvau giredėjusi iš kitų gydytojų: arba radioaktyvus jodas, arba operacija pašalinant visą skydliaukę blink.gif Gal kuriai buvo tokia pat situacija kaip pas mane ir skyrė tą jodą? Kaip po jo savijauta? Ar reikia vėl gerti vaistus?

Aš gėriau jodą jau tris kartus. Matai, kartais vieno karto neužtenka, bet tai gali sužinoti tik po kelių mėnesių jį išgėrusi. Jodas nesuveikia per dieną ar dvi. Savijauta po jo visiškai normali. Sako kartais gali truputį pykinti tik išgėrus, bet retai. Aš tai visai nieko nejaučiau, gerai jaučiausi. O dėl vaistų tai priklauso nuo to kaip suveikia tas jodas. Greičiausiai po išgėrimo dar kurį laiką reikės pagerti vaistus, bet čia jau gydytojai geriau išmano.
Atsakyti
Po radioaktyvaus jodo pastoti rekomenduoja ne anksciau kaip po pusmecio.
As jau rasiau savo istorija. Mzius auga thumbup.gif Jokios gydytoju prognozes nepasitvirtino. Tik vienas dalykas, kad neveikia maziaus skydlaiuke, kalta pati. Nes gavau ta joda nestumo metu.
Taigi nepergyvenk, po to tikrai sekmingai susilauksit tu maziuku.
Mes kiek metu nesisaugojom ir nieko. O kai isoperavau, pradejau naudoti vaistus viskas susitvarke ir...ziurim ka turim. thumbup.gif
Atsakyti
na as siandien turejau buti po skydliaukes punkcijos. deja.....
gydytojas atsisake mane priimti. motyvas labai papras, pries ateidama pas ji nepasidariau kraujo tyrimu. apie kuriuos mane endokrinologe gal ir ispejo, nes registravausi punkcijai sausio menesi ir taip ilgai belaukdama ko gero spejau ir pamirsti. ant siuntimo surase vika ka tureciau nusinesti ateidama svirkstus, adatas, vienkartines pirstines, bet kad pries tai pasidaryti kraujo tyrima nei bum bum.
dabar uzregistravo rugsejo 1 d. bet mane iskaudino ne tai, kad filimanavicius atsisake mane priimti, bet jo atsainus elgesys ir visa ta jo poza... nors gal ir bepigu kaip povui jam pusti ka visam panevezy yra vienintelis kuris atlieka tokius tyrimus. uzdarius kabineto duris norejosi cray.gif
galvoju, kad gal i kita miesta vaziuoti issitirti. nes sutikit, viska sudejus iseis, kad tyrimo laukiu beveik metus verysad.gif o kas zino kas su tuo mazgu darosi. nors pasak mano endokrinologes, prie hyperaktyvios skydliaukes mazgai labai retai supiktybeja.... bet...

sekmes merginos. mes juk stiprios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2006 05 05, 13:24)
na as siandien turejau buti po skydliaukes punkcijos. deja.....
gydytojas atsisake mane priimti. motyvas labai papras, pries ateidama pas ji nepasidariau kraujo tyrimu. apie kuriuos mane endokrinologe gal ir ispejo, nes registravausi punkcijai sausio menesi ir taip ilgai belaukdama ko gero spejau ir pamirsti. ant siuntimo surase vika ka tureciau nusinesti ateidama svirkstus, adatas, vienkartines pirstines, bet kad pries tai pasidaryti kraujo tyrima nei bum bum.
dabar uzregistravo rugsejo 1 d. bet mane iskaudino ne tai, kad filimanavicius atsisake mane priimti, bet jo atsainus elgesys ir visa ta jo poza... nors gal ir bepigu kaip povui jam pusti ka visam panevezy yra vienintelis kuris atlieka tokius tyrimus. uzdarius kabineto duris norejosi cray.gif 
galvoju, kad gal i kita miesta vaziuoti issitirti. nes sutikit, viska sudejus iseis, kad tyrimo laukiu beveik metus verysad.gif  o kas zino kas su tuo mazgu darosi. nors pasak mano endokrinologes, prie hyperaktyvios skydliaukes mazgai labai retai supiktybeja.... bet...

sekmes merginos. mes juk stiprios smile.gif

Tik rugsėjo 1 d. Oho doh.gif doh.gif o aš maniau, kad kuo didesnis miestas tuo sudėtingiau pas gydytoją papulti. Na bet vasara artėja, atostogų metas, tai tikriausiai nėro ko stebėtis.
Pas mane irgi hyper, irgi turiu porą mazgelių. Rudenį kai buvau ligoninėj man darė punkciją (kaip gydytojas sakė dėl viso pikto). Ačiū Dievui nieko blogo nerado..
Atsakyti
Mergytės, ką žinot apie šį vaistą? Thyrazol...
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2006 05 05, 13:54)
Mergytės, ką žinot apie šį vaistą? Thyrozol...

Skydliaukės veiklą slopinatis vaistas. Analogai metizol, propycil. Kai man reikėjo, tai jis parduodamas buvo tik Vokiečių vaistinėje. Gal dabar kitaip ax.gif . Pakeisti Metizoliu nepatariu, nes labai alergizuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 05 05, 14:14)
Skydliaukės veiklą slopinatis vaistas. Analogai metizol, propycil. Kai man reikėjo, tai jis parduodamas buvo tik Vokiečių vaistinėje. Gal dabar kitaip  ax.gif . Pakeisti Metizoliu nepatariu, nes labai alergizuoja  doh.gif

Naujausiomis žiniomis vis dar vokiečių vaistinėj, bet jau nebereikia laukti ir stipriai atpigęs...
O aš kaip tik girdėjau, kad jis mažiau kenkia doh.gif
propycil - o čia kas per vienas?
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2006 05 05, 14:46)
Naujausiomis žiniomis vis dar vokiečių vaistinėj, bet jau nebereikia laukti ir stipriai atpigęs...
O aš kaip tik girdėjau, kad jis mažiau kenkia  doh.gif
propycil - o čia kas per vienas?

Thyrozol'is mažiau kenkia, nei Metizol'is mirksiukas.gif . Kiek dabar kainuoja? Propycil'is skiriamas nėščioms, nes nepraeina pro placentos barjerą
Atsakyti
Fėja-Būrėja norėjau tavęs paklausti , o tau seniai taip ir ar išvis galima pasveikti, nes aš tai tik dabar su tuom susidūriau ir dar ar jus dusina? Nes mane tai taip , o gydytojas dar sakė, kad negali dusinti nuo skydliaukės rolleyes.gif Tai dabar išvis nebežinau dėl ko tada. Ir beje skaičiau, kad čia gali būti ir nerviniu pagrindu toks tyrimop rezultatas. Ar tikrai taip? Ir jei taip[ tai gal pagėrus raminančių susitvarkytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 05 05, 16:47)
Thyrozol'is mažiau kenkia, nei Metizol'is  mirksiukas.gif

As pati jau pusmeti naudoju Thyroxin, ar cia butu tas pats kaip Thyrozol g.gif
Atsakyti