QUOTE(nataliuncik @ 2013 01 10, 11:31)
jei kepat su raugu, tai geriausia naudot tešlos maišymo programa, būna kad netgi po šios programos tešla ne iki galo iškyla, tai tiesiog nepakeliant dangčio (nes ten pakankamai šilta) duodat pastovėt su išjungta duonkepė, o kai jau pakankamai pakils, įjungiat kepimo programa ir kepat sau ramiai
reikėjo anksčiau paskaityt

duona neiškilo, bet ir neiškepė. po kepimo programos viduj liko žalia, o viršus šiek tiek sukietėjo, bet garantuotai reikės išmest. net nebežinau ar verta dar kažką bandyt. Aš arba nerandu, arba pas mane nėra atskiros programos kepimui

bandyčiau paruošti tešlą, palikt per naktį pakilt ir tada jau kept, bet kiek suprantu tai visos programos su minkymu.
Turbūt tai jau bus paskutinis mano kepimas su duonkepe