QUOTE(grmarti @ 2012 09 07, 11:04)
Labutis
kai pradeda labai rasoti langai, aš įsijungiu maksimalų pūtimą šaltu oru ant langų ir man gan greit prapučia, o jei nepadeda, dar truputį atsidarau šialia savęs langą.

kai pradeda labai rasoti langai, aš įsijungiu maksimalų pūtimą šaltu oru ant langų ir man gan greit prapučia, o jei nepadeda, dar truputį atsidarau šialia savęs langą.
Man greičiausiai kai kondiške ijungiu iškart langai pašveseja ,bet šalta tada, o langa dabar per lietu bijau atidaryt, viena karta važiuojančia mašina mane taip aptaške ,visas vanduo į saloną ir manę

Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 09 07, 11:46)
na as vis daugiau vazineju
bet kaip nervina babules
jau ne karta norejos islipus subines isspardyt, dar reik sugebet taip isokt i gatve

Jo, bobulių keistas suvokimas apie mašinas , aš jau iš tolo pristabdau pamačius jas nesvarbu prie perejos ar ne ,viena karta anksti ryte bego su tapkem ir chalatu gaudyt pabegusio šuniuko, tai spekit ar žiurėjo į mašinas, aišku kad ne, tik į šuniuką, o šuniukas bego tai per pereja

Papildyta:
Išeinu atostogu, 2 sav. nevairuosiu, pažiuresiu ar pasiilgsiu, dabar atvirai džiaugiuosi kad bus pertrauka, kažkaip paskutinem dienom važiavau su įtampą-pestieji, kamščiai, lietus, dar tas nemalonus svylantis kvapas mašinoj...
Dark Elf jei per tą laiką bus seminaras, turesi jį išklausyt ir už mane