Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(grmarti @ 2012 09 07, 11:04)
Labutis 4u.gif
kai pradeda labai rasoti langai, aš įsijungiu maksimalų pūtimą šaltu oru ant langų ir man gan greit prapučia, o jei nepadeda, dar truputį atsidarau šialia savęs langą.

Man greičiausiai kai kondiške ijungiu iškart langai pašveseja ,bet šalta tada, o langa dabar per lietu bijau atidaryt, viena karta važiuojančia mašina mane taip aptaške ,visas vanduo į saloną ir manę blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 09 07, 11:46)
na as vis daugiau vazineju  ax.gif  bet kaip nervina babules  gun_rifle.gif  jau ne karta norejos islipus subines isspardyt, dar reik sugebet taip isokt i gatve

Jo, bobulių keistas suvokimas apie mašinas , aš jau iš tolo pristabdau pamačius jas nesvarbu prie perejos ar ne ,viena karta anksti ryte bego su tapkem ir chalatu gaudyt pabegusio šuniuko, tai spekit ar žiurėjo į mašinas, aišku kad ne, tik į šuniuką, o šuniukas bego tai per pereja lotuliukas.gif
Papildyta:
Išeinu atostogu, 2 sav. nevairuosiu, pažiuresiu ar pasiilgsiu, dabar atvirai džiaugiuosi kad bus pertrauka, kažkaip paskutinem dienom važiavau su įtampą-pestieji, kamščiai, lietus, dar tas nemalonus svylantis kvapas mašinoj...
Dark Elf jei per tą laiką bus seminaras, turesi jį išklausyt ir už mane biggrin.gif ,bus gaila, nes Vilniuj nebusiu
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 09 08, 09:18)
Sveikos  4u.gif  man labai butu idomu suzinoti,mazdaug kada jus pradejote vazinetis vienos,po issilaikymo  ax.gif ? nes as kaip ir noriu,bet ...  blush2.gif  blush2.gif kada su vaikiukais jau vaziavote?

Ta pacia diena,kai pasiimiau teises biggrin.gif ,o dar lekiau i ilgesne kelione,su vaiku vaziavau smile.gif,streso buvo,bet is karto ir perislauziau,todel visada vazinejau viena,nuo pat pradziu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 09 08, 11:12)

Išeinu atostogu, 2 sav. nevairuosiu, pažiuresiu ar pasiilgsiu, dabar atvirai džiaugiuosi kad bus pertrauka, kažkaip paskutinem dienom važiavau su įtampą-pestieji, kamščiai, lietus, dar tas nemalonus svylantis kvapas mašinoj...
Dark Elf jei per tą laiką bus seminaras, turesi jį išklausyt ir už mane  biggrin.gif  ,bus gaila, nes Vilniuj nebusiu

Gerai pailsek tongue.gif kur varysi?
Manau ta seminaras tik kokiom kaledom bus suorganizuotas biggrin.gif arba buvo..tik nepakviete musu unsure.gif
Tai dar neissiaiskinai,kodel tas kvapas yra?
tai gal kas su elektronika..ar sankaba.. nors as tokia meistre rolleyes.gif
Gerai pailsek..tikiuos busi ten kur silta ..bo oras nedziugins lietuvos smile.gif

Mane vargino iki akro nuvaryt 5dieni..mokykla ant mokyklos... lekia bega skuba.. tai as isivaizduoju per miesta prasinesti piko metu..
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 08, 17:55)
Gerai pailsek tongue.gif kur varysi?
Manau ta seminaras tik kokiom kaledom bus suorganizuotas biggrin.gif arba buvo..tik nepakviete musu  unsure.gif
Tai dar neissiaiskinai,kodel tas kvapas yra?
tai gal kas su elektronika..ar sankaba.. nors as tokia meistre  rolleyes.gif
Gerai pailsek..tikiuos busi ten kur silta ..bo oras nedziugins lietuvos smile.gif

Mane vargino iki akro nuvaryt 5dieni..mokykla ant mokyklos... lekia bega skuba.. tai as isivaizduoju per miesta prasinesti piko metu..

Aha, važiuojam ten kur šilta smile.gif ,nu bent jau turetu but, gal bus proga pavairuot Renault Trafika, didžiule mašina, norečiau pabandyt
O kvapas svylantis tai tikrai nuo sankabos, grįšiu reiks susikaupt keitimui, nors servise sake kad dar galiu važinėt,ir nieko ten neužsidegs, bet dar mastau ar jau kitai mašinai pataupyt, ar šitą suremontuot
Atsakyti
Na ziurint,ka keist..diskas atrodo ta kvapa skleidzia....ar ne? jei visa sankaba ir servise.. tai taukstels per pinigine. jei manajam apie 600lt kainavo...
servise tau kazkodel manau nesamone pasake. uzsidegt neuzsidegs.. bet kur nors sustosi ir nebegalesi pajudet. blush2.gif
Papildyta:
Reno Trafic ..
Galvojau bus masina su dideliais ratais biggrin.gif o cia busas. Man baisu busuose,kur langu nera gale..reikia orentuotis tik i soninius veidrodelius..i salono jau nebe smile.gif jei yra galimybes ,butinai bandyk.. gal dar labiua patiks biggrin.gif tokia ir vairuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dark Elf*: 08 rugsėjo 2012 - 16:17
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 08, 17:22)
Na ziurint,ka keist..diskas atrodo ta kvapa skleidzia....ar ne? jei visa sankaba ir servise.. tai taukstels per pinigine. jei manajam apie 600lt kainavo...
servise tau kazkodel manau nesamone pasake. uzsidegt neuzsidegs.. bet kur nors sustosi ir nebegalesi pajudet. blush2.gif

Tiksliai taip drinks_cheers.gif Tik keitimo darbu kaina bus ta pati,nepriklausomai nuo to,tik diska keisti ar visa sankabos komplekta-bet kokiu atveju reikia nuimineti greiciu deze,tai ir sudaro darbu kaina,todel labiau apsimoka is karto visa komplekta nauja deti,bent jau as taip dariau (sudroztas buvo diskatorius ir biski isminamas guolis).
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 08, 17:22)
Reno Trafic ..
Galvojau bus masina su dideliais ratais biggrin.gif o cia busas. Man baisu busuose,kur langu nera gale..reikia orentuotis tik i soninius veidrodelius..i salono jau nebe smile.gif jei yra galimybes ,butinai bandyk.. gal dar labiua patiks biggrin.gif tokia ir vairuosi smile.gif

Ne busas cia,tik busikas-tik siek tiek didesniu gabaritu lengvuske,galima su B kat. vairuot ax.gif Veidrodziai soniniai pakankamai dideli,matomumas tikrai geras,nelabai yra poreikis ziureti i salono veidrodi ax.gif As noreciau tokiu gabaritu masinos-patogios jos labai,ir pakankamai manevringos,vaziavimas malonesnis nei su visai mazytemis thumbup.gif
Atsakyti
Kada važiuodamos jungiate gabaritines šviesas?
Aš dar nė karto nebuvau įsijungusi per metus laiko cool.gif.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 09 09, 08:12)

tai kad gabaritai stovejimo lempos g.gif o vazinejam su trumposiom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2012 09 09, 08:29)
tai kad gabaritai stovejimo lempos  g.gif o vazinejam su trumposiom  smile.gif

Gal apie ilgaisias?
Tamsiu paros metu silpnai apsviestuose keliuose isijungiu.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 09 09, 08:12)

Tai kad jos visada buna ijungtos...smile.gif Jei nejungi gabaritiniu,iseina,kad isvis be sviesu vazineji? biggrin.gif Jos juk dega nuolat kartu su artimom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*F_M* @ 2012 09 09, 08:29)
tai kad gabaritai stovejimo lempos  g.gif o vazinejam su trumposiom  smile.gif

Ne stovejimo-gabaritu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 09 09, 07:12)

Gal tu gabaritinėmis šviesomis vadini ilgasias šviesas? biggrin.gif
Atsakyti
Ne taip parašiau notworthy.gif -RŪKO ŽIBINTUS.
Taip, su trumposiomis važinėjam nuolat, ilgosiomis-tamsiu paros metu ne mieste.
O rūko žibintus jūs jungiat, kai būna blogas matomumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 09 rugsėjo 2012 - 14:23