Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Sveikutės 4u.gif
Man padeda šaltas oras, kai drėgna lauke būna, greit nusipučiu langus, jei atvirai, šiltu oru dar nebandžiau biggrin.gif
Priešrūkiniais žibintais teko pasinaudoti tik kartą, kai grįžinėjau namo greitkeliu Kaunas-Vilnius naktį, rūkas buvo didelis, nieko nesimatė, dar jei priešais važiuojati mašina taip pat važiuoja su įjungtais priešrūkiniais, tai gale mašinos užsidega papildoma "lemputė", dar geriau matosi, kad priešais važiuoja mašina.
Šeštadienį teko pabuvoti Regitroje, laukiau kol atliks paslaugą, ėjau pasižiūrėti nemokamos vairavimo aikštelės, praktikavosi tik su 5 mašinom. Dar teko matyti išvažiuojančius iš Regitros laikančius vairavimo egzaminą, mintyse pagalvojau, kaip gerai, kad man nereikia, nenorėčiau tongue.gif
Favorites, sveika prisijungus 4u.gif Visiškai sutinku su Balalaika, jei tavo mb bambantis, stenkis pvz savaitgalį anksti ryte (kokią 7 val) nuvažiuoti tarkim iki parduotuvės ir atgal, šiaip kokį nedidelį ratuką padaryk, važiuok viena, nes kai ištisai pradės bumbėti, įsivarysi sau kompleksą, kad blogai vairuoji ir tik klaidas darai. Va mano vyras, bambėdavo (anot jo jis mane MOKINO, iš manęs ruošė PROFESIONALŲ VAIRUOTOJĄ), tai net įvarė kompleksą, kad tuoj kažkur kažką negerai padarysiu, negaliu vairuoti kai jis sėdi šalia, dabar apsiraminęs, nes teko ir pasipykti šiuo klausimu, bet va važiavom kartu šeštadienį, eilinį kartą nesusikalbėjom kur jis nori, kad jį nuvežčiau, tada nutarėm apsikeisti vietomis, bet pastebėjau, kad negaliu būti keleivio vietoje g.gif , mane nervuoja jo vairavimas (mano koja automatiškai stabdė) ir kad jis sėdi už mano mašinos vairo, o savo mašiniuką noriu vairuoti pati tongue.gif Vakar teko važiuoti į ilgesnę kelionę, tai susitarėm, kad jis pasnaus kol aš nuvairuosiu iki reikiamos vietos. Visai kas kita kai važiuoju ir vežu nevairuojančią seserį, kaifas biggrin.gif
Atsakyti
Atvaziavau pas veterinara. Sunkiai radau parkinga, bet isispradziau i tarpa. Tik galvoju kaip sulisiu i masina, kai medis taip arti laugh.gif islysti kazkaip lenviau nei sulisti laugh.gif
Atsakyti
Man langai nerasoja g.gif nors ir pagerusius veziau ir per lietu biggrin.gif bet kondisas praktiskai visada veikia, gal todel ax.gif
Mane nervuoja vaziuot su vairuojanciais n metu, visada randa prie ko prisikabint doh.gif bet kai veziau ilga kelia, net kelis komplimentus issimusiau del vairavimo lotuliukas.gif
O as sugalvojau nauja marsruta, ryte vaziuoju su sunim i miska, paskui gryztu per centra biggrin.gif ax.gif o siandien prisijuokiau, stoviu prie sviesoforo dega raudona, pestiesiems taip pat raudona, bet..i pereja isirauna vos paslenkanti babune (per raudona) mojuoja lazda (reiktu suprast praleiskit g.gif ) ir klibinksciuoja sau patenkinta doh.gif
ir jau kyla nenuvaldomas noras pypsinti per gatve einantiems belekur doh.gif
Atsakyti
Manęs pėstieji nenervuoja. Labiausiai nervuoja kiti vairuotojai ir vairuotojos, kai prie šviesoforo stovi ir spokso. Paskaičiau ir temą ką veikiat prie šviesoforo, tai dauguma dairosi ką veikia kiti. doh.gif Kas per įprotis. O dar pypsena, jei mato, kad nesidairai.
Būtų nedraudžiama tai užsitamsinčiau langus, būtų nors kiek privatumo biggrin.gif
Atsakyti
Man pora rytu rasojo ne viduje, o is isores, priekinio lango apacia ir prie veidrodeliu. Pasirodo del to, kad masinoje buvo salta, o lauke karsta ir dregna. Tereikejo nusukti kondiskes putima nuo langu ir neberasojo. O sankryzoje as dazniausiai pasiieskau muzikos, arba pasitikrinu kelia navigacijoje. Pestieji manes ne nervina, praleidziu visus su sypsena. Syrit laukiau issukt i gatve is parkingo ir niekas nepraleidinejo. Srautas didziulis, o as stoviu nosi truputi iskisus ir laukiu. Galvojau ilgai teks stoveti, bet ziuriu priciuozia corvete balta, viduje maloniai besisypsantis vyras moja man ranka list i kelia eisma uzlaikes blush2.gif kai dejau i kraske, kazko susigedau be galo, pamojavau ir nulekiau imynus tapkyte . Nezinau ko taip susiveliau. Jis paskui dar vaziavo is paskos. Spaudziau kiek galejau, but buve geda "lapiskai" uzlaikyti toki malonu zmogu su tokia masina doh.gif dar dabar mintyse sypsausi prisiminus toki grazu zmogaus elgesi. Paciai norisi buti tokia geriete kelyje, ir bunu. Man malonu praleisti, uzleisti, visados sulaukiu sypsnu uz tai wub.gif
Atsakyti
vyrai apskritai daug mandagesni kelyje, ir praleis, ir padėkos, ir į eilę prieš save įsileis. Iš moteriškių pusės to nepastebėjau
Kita vertus jos gal labiau susikaupusios į savo pačių vairavimą, apie kitus nėra kada pagalvot.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 10, 17:46)
Manęs pėstieji nenervuoja. Labiausiai nervuoja kiti vairuotojai ir vairuotojos, kai prie šviesoforo stovi ir spokso. Paskaičiau ir temą ką veikiat prie šviesoforo, tai dauguma dairosi ką veikia kiti. doh.gif  Kas per įprotis. O dar pypsena, jei mato, kad nesidairai.
Būtų nedraudžiama tai užsitamsinčiau langus, būtų nors kiek privatumo  biggrin.gif

Manes nenervuoja... smile.gif Pati masina jau savaime man teikia privatuma,o kad mane mato kiti-man dzin,megstu bendrauti,nebijau zmoniu,o kad ziuri...o tai kur jiems daugiau ziureti? dar ir pakalbina kartais,vis idomiau ax.gif Cia kada stoviu sankryzoj,geriu arbata is buteliuko,o ji tokia brendziuko spalvos,greta furistas stovejo,rodo niu niu niu doh.gif ka tu cia dabar nuo pat ryto lotuliukas.gif Sakau,taigi pachmelo tai reikia lotuliukas.gif Pasijuokem,uzsidege zalia ir nuvaziavom... ax.gif
Del pesciuju irgi nesinervuoju,praleidziu,ir tiek,dauguma ju juk net nesupranta,ka daro...jie silpnesni,todel reikia juos saugoti-mus taip moke ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 10, 18:15)
vyrai apskritai daug mandagesni kelyje, ir praleis, ir padėkos, ir į eilę prieš save įsileis. Iš moteriškių pusės to nepastebėjau
Kita vertus jos gal labiau susikaupusios į savo pačių vairavimą, apie kitus nėra kada pagalvot.

Sakyciau,moteriskes gal labiau susikaupusios i tai,kaip cia dar kam pakisus ir dar kazko nepraleidus doh.gif O apie savo paciu vairavima maziausiai galvoja... doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 10, 08:44)
Jom Kliamka biggrin.gif gerai Tu cia biggrin.gif
dazniausiai salta ora paleidziu,bet buvo karta ir siltas.ir viskas taip pat isnyko smile.gif

užtenka šalto. Karštą suku kai reikia šerkšną valyt ar ledai prišalę būna, arba kai pačiai šalta. Šakės kaip šalta rytais, aš jau jungiu šilumą, kad į rankas pūstų, nes laaabai šalta rankom. Gal kokias puspirštines reikėtų jau užsimest.. g.gif noriu vasaros cry.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2012 09 10, 22:13)
Cia kada stoviu sankryzoj,geriu arbata is buteliuko,o ji tokia brendziuko spalvos,greta furistas stovejo,rodo niu niu niu doh.gif ka tu cia dabar nuo pat ryto lotuliukas.gif Sakau,taigi pachmelo tai reikia lotuliukas.gif Pasijuokem,uzsidege zalia ir nuvaziavom...

smagiai čia lotuliukas.gif
aš dažnai apsidairau kas aplink stovi, ar yra kokių vyrukų wink.gif bet lb dažnai būna moterys. O šiaip pasireguliuoju radiją, įsimetu saldainį į burną ir aišku stebiu šviesofora.
Atsakyti
o kas vyksta toliau jei pamatot vyruką? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 10 rugsėjo 2012 - 22:30
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 10, 15:30)
o kas vyksta toliau jei pamatot vyruką?  g.gif  biggrin.gif

Matomai pradeda zavingai dazytus lupas, ar blakstienas, ar pasiraaazo lotuliukas.gif Juokauju zinoma bigsmile.gif
Man kaip uzkereta, tik pradedu vaziuoti, prisimenu, kad vazelino pamirau pasitept lupas. Prie pirmo sviesoforo pasitepu tongue.gif
Atsakyti
As muzika perjungiu... Langa atsidarau jei karsta.. biggrin.gif prie sviesoforo. Jei jau labai ilgai stoviu,tada apsizvalgau kas uz manes stovi,kas salia.. O seip labiau ziuriu i praeivius,ar nuvarancias masinas biggrin.gif
o man daznai uztrumpina galvoje,tai tusciai sedziu ziuriu i kelia.

Sakot moterys neuzleidzia smile.gif as uzleidziu smile.gif buvau praleidus 7dieni ziede biggrin.gif
kai susibiesinau.. Panoramos isvaziavimu.. Maza to,kad tas isvaziavimas toks status! Tai dar tik isvarius pro vartus jau kelias prasideda.. Kazkokia nesamone. Ux kai gazavau persikus visa,kad redet pradejau. Jau prasikeikiau smile.gif

bendravimas su kt.
Kazkada ,kai i darba vaziavau su autu. Sedejau pike.. Ir su vienu vairuotoju persisypsodavom,mes siektiek pavaziuojam.. Poto jis privaziuoja ta langa.. Mojuoja biggrin.gif buckius siuncia ..o as viena sedziu..tupai atrodziau..sypsena iki ausu biggrin.gif israudus.. Tai gal 15 min. Taip darem biggrin.gif
Atsakyti
Favorites gerai Tau pasiule. Viena pavazinek. Zinok daug geriau. Pasimirsti ir varai.
Beja sveikinu su teisem!

Vakar 15 min vazinejau per kiemus ieskodama vietos kur statyt! Nu vamzdec.. Nors peskom tikrai eik... Tai pastaciau ant gazono prie gatves. Negalima juk.. Na bet zmones s tato maciau.. Net eilute..ant dviracio tako,ant kalno net ... Galetu tikrai aiksteles renovuot..ar a sena nevaziuojanti chlama isvezt.
Uzknysa juodai. Kieme stovi 3 masinos..ir jos niekada nevaziuoja. Viena jau 8 metai tarcit ten. Kiek mb pazistu..salia einant bijai karstais koja net statyt.. Bo dar paslysi ant samanu.
Kitos masinos. Bernas kazkoks prisipirko. Viena nevaziuoja,dvizoko nera,kita seip stovi apsilupusi visa.o jis su trecia dar atvaziuoja.
Atsakyti