Sveikutės
Man padeda šaltas oras, kai drėgna lauke būna, greit nusipučiu langus, jei atvirai, šiltu oru dar nebandžiau
Priešrūkiniais žibintais teko pasinaudoti tik kartą, kai grįžinėjau namo greitkeliu Kaunas-Vilnius naktį, rūkas buvo didelis, nieko nesimatė, dar jei priešais važiuojati mašina taip pat važiuoja su įjungtais priešrūkiniais, tai gale mašinos užsidega papildoma "lemputė", dar geriau matosi, kad priešais važiuoja mašina.
Šeštadienį teko pabuvoti Regitroje, laukiau kol atliks paslaugą, ėjau pasižiūrėti nemokamos vairavimo aikštelės, praktikavosi tik su 5 mašinom. Dar teko matyti išvažiuojančius iš Regitros laikančius vairavimo egzaminą, mintyse pagalvojau, kaip gerai, kad man nereikia, nenorėčiau
Favorites, sveika prisijungus

Visiškai sutinku su
Balalaika, jei tavo mb bambantis, stenkis pvz savaitgalį anksti ryte (kokią 7 val) nuvažiuoti tarkim iki parduotuvės ir atgal, šiaip kokį nedidelį ratuką padaryk, važiuok viena, nes kai ištisai pradės bumbėti, įsivarysi sau kompleksą, kad blogai vairuoji ir tik klaidas darai. Va mano vyras, bambėdavo (anot jo jis mane MOKINO, iš manęs ruošė PROFESIONALŲ VAIRUOTOJĄ), tai net įvarė kompleksą, kad tuoj kažkur kažką negerai padarysiu, negaliu vairuoti kai jis sėdi šalia, dabar apsiraminęs, nes teko ir pasipykti šiuo klausimu, bet va važiavom kartu šeštadienį, eilinį kartą nesusikalbėjom kur jis nori, kad jį nuvežčiau, tada nutarėm apsikeisti vietomis, bet pastebėjau, kad negaliu būti keleivio vietoje

, mane nervuoja jo vairavimas (mano koja automatiškai stabdė) ir kad jis sėdi už mano mašinos vairo, o savo mašiniuką noriu vairuoti pati

Vakar teko važiuoti į ilgesnę kelionę, tai susitarėm, kad jis pasnaus kol aš nuvairuosiu iki reikiamos vietos. Visai kas kita kai važiuoju ir vežu nevairuojančią seserį, kaifas