QUOTE(*Change* @ 2012 09 12, 03:32)
Skaiciau straipsni,kad bjauriausi vairuotojai yra bmw,o kodel kazin?Nes taigi sutra marke,tai reikia pateisinti ja

,paskui buvo mersai, paskui visos didesnes masinos,dzipai ir pan.

.
BMW ir MB galingos mašinos, bet ne jos kaltos, kad vairuotojai mentaliteto nepaliesti. Gauna asilas ar asilė galingą aparatą, ir nebežino kaip naudotis iš tos laimės
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 12, 03:33)
Taure,o pas Jus ten galima su tokiais langais vazinet?

as neisivaizduoju,kaip nakti su tokia masina vazinet... Juk ten toliau kapoto nesimatys..
Negalima su tokiais juodais. Ir kraupokai atrodo, žiūri į juodą langą ir nematai kas viduje sėdi
QUOTE(*Change* @ 2012 09 12, 03:55)
Pritariu del abieju postu

.
Po tokiu dalyku tikrai nebesinori tu moteriskiu uzleisti.Jei matau,kad vyras,visada visus praleidziu,del moters dar pagalvoju

,jei su sutra masina,tada ne

.
As tokia jau esu,kaip su manimi,taip ir as

.
Manau norint, kad kiti elgtūsi mandagiai kelyje, reikia visų pirma pradėti nuo savęs. Mandagumo nėra, nes daug kas galvoja taip kaip jūs.
Užleidžiu visus besiparkuojančius, išvažiuojančius iš parkingų, exitu ir tt. Kam sukėlinėti avarines situacijas ?
Mane šyrit išleido iš parkingo moteris, su gražiu džipuku. Išsiviepiau nuo ausies iki ausies aš jai
Tai dabar jei pradėti galvoti, kaip galvojat jūs, turiu irgi nustoti praleidinėti prastesnes mašinas, nes jos manęs porą kartų nepraleido ? Taip juk ir atsiranda problemos ir vis daugėja nemandagių vairuotojų.
Asmeniškai nieko nepriimu, nes žinau kaip važiuoju ir žinau kaip nevažiuosiu, tik įdomu kodėl kai kurie žmonės piktoki kitų atžvilgiu ir vadovaujasi stereotipais.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2012 09 12, 03:49)
Pas mus atvirksciai-naujas turintys nebijo sugadint,nes yra kasko,reiskia,uz viska apmokes draudimas ir viskas pofig...vaziuoju kaip noriu,taisykles neegzistuoja...

Dar yra kategorija vairuotoju-vadybiniku,lakstanciu irgi su nuliovom valdiskom masinom-tie tai isvis baisu ka isdirbineja...

O zmogelis,kuris vazineja sena masina-neturi nei kasko,nei pinigu remontams,tai ir vaziuoja padoriai ir protingai dauguma tokiu...
Nemanau, kad turint kasko viskas tampa pofig. Man ne pofig. Nors ir turiu pilną draudimą, bet kiekvienas įbrėžimais kaip peiliu per širdį. Be to kiekviena avarija muša mašinos kainą.
Manau pofig dėl to, kad daug kas užmiršta " duoti durniui kelią", kerštauja ir šiaip nemandagūs iš prigimties.
Papildyta:
papasakokit kokius apribojimus turi klevas ? Būtų labai keista, jei pvz klevui neleista važiuoti autoestradoje greičiau nei 70. Tokiu taveju sudaromi kamščiai kai velkamasi.
Tik dabar supratau kodėl pas mus neišskiria niekaip naujų vairuotojų. Kad nesivalkiotų permažais greičiais ir nesudarinėtų kamščių

Jau pastebėjau, tik susidaro kamštis, reiškias bobutė ar diedukas išsitraukė savo antikvarą ir velkasi cigarą rūkydami kelią užblokavę

Pas mus čia viena babanė grynas anekdotas. Kol ji išvažiuoja iš savo garažo, o jos išvažiavimas tiesiai į judrią gatvę, eimas iš abiejų pusių stovi ir laukia, o bobutė neskuba, juk jai i darbą, ar pasiimti vaikų nereikia