Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

bet kiek skirtingu nuomoniu del klevo lapo g.gif as klausiau dvieju pazystamu policininku, sake, kad gali vaziuot su klevu ir staza turintis, bet turi laikytis klevui taikomu aproibojimu (uz miesto, autostradoj) g.gif
Pas mane magnetinis klevas tai jokiu problemu, kai vaziuoju prisiklijuoju, kai vaziuoja po manes nusiklijuoja arba ne biggrin.gif
Viena karta isvaziavom su teciu (jis uz vairo) klevas ant siknos, parkuojas aikstelej aisq butinai reik ilyst i siaura vieta nu ir niekaip neina doh.gif o jis bando ir bando...prisirinko masinu is abiejju pusiu, o jis vis dar bando doh.gif kol galiausiai nuvaziavo i kita vieta ir ramiausiai pasistate doh.gif lotuliukas.gif ir niekas nepyptelejo..paskui buvo isvaziuojant is aiksteles ilindes i pagrindini kelia uzgeso doh.gif (neisivaizduoju kokiu budu) ir gi niekas nepypseno nors ir trukde..ir pastebejau, kad atstumo laikosi kiti vairuootojai biggrin.gif
Kai vaziavau i ilgaja kelione uzgesus buvau labai nedekingoj vietoj is paskos fura stovi, baime atgal pariedet doh.gif eisma stabdau...buvo labai geda blush-anim-cl.gif bet jokio pyptelejimo nesulaukiau ax.gif
kai reikia uzleidzia tik vyrai doh.gif o saugausi vairuotoju su mandrom masinom ir piemenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 12, 03:32)
Skaiciau straipsni,kad bjauriausi vairuotojai yra bmw,o kodel kazin?Nes taigi sutra marke,tai reikia pateisinti ja  biggrin.gif ,paskui buvo mersai, paskui visos didesnes masinos,dzipai ir pan. biggrin.gif .

BMW ir MB galingos mašinos, bet ne jos kaltos, kad vairuotojai mentaliteto nepaliesti. Gauna asilas ar asilė galingą aparatą, ir nebežino kaip naudotis iš tos laimės doh.gif

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 12, 03:33)
Taure,o pas Jus ten galima su tokiais langais vazinet? ohmy.gif as neisivaizduoju,kaip nakti su tokia masina vazinet... Juk ten toliau kapoto nesimatys..

Negalima su tokiais juodais. Ir kraupokai atrodo, žiūri į juodą langą ir nematai kas viduje sėdi blink.gif
QUOTE(*Change* @ 2012 09 12, 03:55)
Pritariu del abieju postu  biggrin.gif .
Po tokiu dalyku tikrai nebesinori tu moteriskiu uzleisti.Jei matau,kad vyras,visada visus praleidziu,del moters dar pagalvoju ax.gif ,jei su sutra masina,tada ne  blush2.gif  lotuliukas.gif  .
As tokia jau esu,kaip su manimi,taip ir as  smile.gif .

Manau norint, kad kiti elgtūsi mandagiai kelyje, reikia visų pirma pradėti nuo savęs. Mandagumo nėra, nes daug kas galvoja taip kaip jūs.
Užleidžiu visus besiparkuojančius, išvažiuojančius iš parkingų, exitu ir tt. Kam sukėlinėti avarines situacijas ?
Mane šyrit išleido iš parkingo moteris, su gražiu džipuku. Išsiviepiau nuo ausies iki ausies aš jai bigsmile.gif
Tai dabar jei pradėti galvoti, kaip galvojat jūs, turiu irgi nustoti praleidinėti prastesnes mašinas, nes jos manęs porą kartų nepraleido ? Taip juk ir atsiranda problemos ir vis daugėja nemandagių vairuotojų.

Asmeniškai nieko nepriimu, nes žinau kaip važiuoju ir žinau kaip nevažiuosiu, tik įdomu kodėl kai kurie žmonės piktoki kitų atžvilgiu ir vadovaujasi stereotipais.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2012 09 12, 03:49)
Pas mus atvirksciai-naujas turintys nebijo sugadint,nes yra kasko,reiskia,uz viska apmokes draudimas ir viskas pofig...vaziuoju kaip noriu,taisykles neegzistuoja... doh.gif Dar yra kategorija vairuotoju-vadybiniku,lakstanciu irgi su nuliovom valdiskom masinom-tie tai isvis baisu ka isdirbineja... schmoll.gif  O zmogelis,kuris vazineja sena masina-neturi nei kasko,nei pinigu remontams,tai ir vaziuoja padoriai ir protingai dauguma tokiu... ax.gif

Nemanau, kad turint kasko viskas tampa pofig. Man ne pofig. Nors ir turiu pilną draudimą, bet kiekvienas įbrėžimais kaip peiliu per širdį. Be to kiekviena avarija muša mašinos kainą.

Manau pofig dėl to, kad daug kas užmiršta " duoti durniui kelią", kerštauja ir šiaip nemandagūs iš prigimties.
Papildyta:
papasakokit kokius apribojimus turi klevas ? Būtų labai keista, jei pvz klevui neleista važiuoti autoestradoje greičiau nei 70. Tokiu taveju sudaromi kamščiai kai velkamasi.
Tik dabar supratau kodėl pas mus neišskiria niekaip naujų vairuotojų. Kad nesivalkiotų permažais greičiais ir nesudarinėtų kamščių doh.gif Jau pastebėjau, tik susidaro kamštis, reiškias bobutė ar diedukas išsitraukė savo antikvarą ir velkasi cigarą rūkydami kelią užblokavę devil.gif
Pas mus čia viena babanė grynas anekdotas. Kol ji išvažiuoja iš savo garažo, o jos išvažiavimas tiesiai į judrią gatvę, eimas iš abiejų pusių stovi ir laukia, o bobutė neskuba, juk jai i darbą, ar pasiimti vaikų nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 12, 16:17)

Manau norint, kad kiti elgtūsi mandagiai kelyje, reikia visų pirma pradėti nuo savęs.Mandagumo nėra, nes daug kas galvoja taip kaip jūs.
Užleidžiu visus besiparkuojančius, išvažiuojančius iš parkingų, exitu ir tt. Kam sukėlinėti avarines situacijas ?
Mane šyrit išleido iš parkingo moteris, su gražiu džipuku. Išsiviepiau nuo ausies iki ausies aš jai  bigsmile.gif
Tai dabar jei pradėti galvoti, kaip galvojat jūs, turiu irgi nustoti praleidinėti prastesnes mašinas, nes jos manęs porą kartų nepraleido ? Taip juk ir atsiranda problemos ir vis daugėja nemandagių vairuotojų.

papasakokit kokius apribojimus turi klevas ? Būtų labai keista, jei pvz klevui neleista važiuoti autoestradoje greičiau nei 70. Tokiu taveju sudaromi kamščiai kai velkamasi.

100% drinks_cheers.gif
autostradoje klevukui galima 90 spausti smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad čia labiau moteriškas pavydas ir pasipiktinimas, kad ne jūs pačios su tom nuliovom mašinytėm važinėjat. Man kažkodėl nesipainioja niekad jokios džipuotos merginos-moterys, o aš pati toli gražu ne su naujausių metų auto važinėju, bet kažkaip nejaučiu jokio pykčio, kad kažkas turi geriau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 12, 16:17)
Manau norint, kad kiti elgtūsi mandagiai kelyje, reikia visų pirma pradėti nuo savęs. Mandagumo nėra, nes daug kas galvoja taip kaip jūs.
Mane šyrit išleido iš parkingo moteris, su gražiu džipuku. Išsiviepiau nuo ausies iki ausies aš jai  bigsmile.gif

As esu labai mandagi kelyje smile.gif ,avariniu situaciju nesudarineju,ne apie tai kalba.Praleidziu ir tuos vairuotojus,kurie naglai lenda be posukiu,bet jei yra tokiu situaciju,kur man nebutina praleisti,tai ir nepraleidziu tu,kurie manes irgi niekada nepraleidzia.Ne pora kartu nepraleido,o NIEKADA.
Dar karta pabreziu,niekas nesake,kad VISI tokie,ar anokie,kalba eina apie pastebejimus vairuojant,kurie yra mandagesni,keista gincytis butu,kai pati lietuvos gatvemis nevazineji,taigi,nera del ko ir diskutuoti.Dauguma merginu sioje temoje pasake ta pati,ka ir as,kad su gerom masinomis vairuotojai naglesni ir bjauresni,ne mano vienos tokia nuomone smile.gif .

QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 12, 16:38)
Man atrodo, kad čia labiau moteriškas pavydas ir pasipiktinimas, kad ne jūs pačios su tom nuliovom mašinytėm važinėjat. Man kažkodėl nesipainioja niekad jokios džipuotos merginos-moterys, o aš pati toli gražu ne su naujausių metų auto važinėju, bet kažkaip nejaučiu jokio pykčio, kad kažkas turi geriau.  ax.gif

Oi,oi,tik nereikia jau biggrin.gif ,kazin,kiek is ju pacios nusipirko tas nuliovas masinytes lotuliukas.gif ,nemanau,kad yra del ko pavydeti,ateis laikas ir turesim tokias masinytes pacios biggrin.gif ,nors nepasakyciau,kad pati dabar prasta vairuoju biggrin.gif .
O pykti ant ju vien del to,kad turi geresnes masinas,tai man is vis nesuvokiama biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Change*: 12 rugsėjo 2012 - 16:52
QUOTE(*Change* @ 2012 09 12, 17:50)
Oi,oi,tik nereikia jau  biggrin.gif ,kazin,kiek is ju pacios nusipirko tas nuliovas masinytes  lotuliukas.gif ,nemanau,kad yra del ko pavydeti,ateis laikas ir turesim tokias masinytes pacios  biggrin.gif ,nors nepasakyciau,kad pati dabar prasta vairuoju  biggrin.gif .
O pykti ant ju vien del to,kad turi geresnes masinas,tai man is vis nesuvokiama biggrin.gif .

Nu taip ir žinojau, kad tas bus pasakyta. biggrin.gif O koks skirtumas pačios ar ne pačios? Ką tai įtakoja? Kiekvienas šoka kaip moka. Turi gerus vyrus, nu tegu turi, aš irgi norėčiau vyro, kuris man nuliovus bemvus dovanotų, nu pasakykit kuri nenorėtų ir sakytų aš geriau su kokius surudijusiu opeliu važinėsiu, bet savo pirktu, nei kad vyro dovanotu nauju automobiliu.
Čia kaip šedžius monikitai dovanojo bmw, o visi lietuvos varguoliai iš pavydo mirė ir pikčiausias replikas mėtė. Nu ir kas jai, ji važinėja, o jūs putokitės kiek norit, tik savo nervukus gadinat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 12, 18:05)
Nu taip ir žinojau, kad tas bus pasakyta.  biggrin.gif  O koks skirtumas pačios ar ne pačios? Ką tai įtakoja? Kiekvienas šoka kaip moka. Turi gerus vyrus, nu tegu turi, aš irgi norėčiau vyro, kuris man nuliovus bemvus dovanotų, nu pasakykit kuri nenorėtų ir sakytų aš geriau su kokius surudijusiu opeliu važinėsiu, bet savo pirktu, nei kad vyro dovanotu nauju automobiliu.
Čia kaip šedžius monikitai dovanojo bmw, o visi lietuvos varguoliai iš pavydo mirė ir pikčiausias replikas mėtė. Nu ir kas jai, ji važinėja, o jūs putokitės kiek norit, tik savo nervukus gadinat biggrin.gif

Tai vat,kai pacios gales tokius masiniukus nuspirkti,tada ir gales vazineti galvas iskelusios biggrin.gif .
O jei vyras nenuperka naujos masinos,tai jis blogas vyras,anot taves?Sakyciau materialistes poziuris,nesupyk.
Mano vyras labai geras,bet kolkas yra svarbesniu pirkiniu,nei nauja masina smile.gif .Noreciau,tureciau.Bet kolkas ir nenoriu naujos,kol gerai nepramokau vairuoti.
As turiu savo nuomone apie tokias mergeles,kaip Monikita biggrin.gif ,bet pasilaikysiu ja sau,tema ne apie tai.Tik pasakysiu tiek,kad nereikia visur kisti pavydo,kai jo nera wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Change*: 12 rugsėjo 2012 - 17:26
QUOTE(*Change* @ 2012 09 12, 09:50)
As esu labai mandagi kelyje smile.gif ,avariniu situaciju nesudarineju,ne apie tai kalba.Praleidziu ir tuos vairuotojus,kurie naglai lenda be posukiu,bet jei yra tokiu situaciju,kur man nebutina praleisti,tai ir nepraleidziu tu,kurie manes irgi niekada nepraleidzia.Ne pora kartu nepraleido,o NIEKADA.

Dar karta pabreziu,niekas nesake,kad VISI tokie,ar anokie,kalba eina apie pastebejimus vairuojant,kurie yra mandagesni,keista gincytis butu,kai pati lietuvos gatvemis nevazineji,taigi,nera del ko ir diskutuoti.Dauguma merginu sioje temoje pasake ta pati,ka ir as,kad su gerom masinomis vairuotojai naglesni ir bjauresni,ne mano vienos tokia nuomone smile.gif .

Oi,oi,tik nereikia jau  biggrin.gif ,kazin,kiek is ju pacios nusipirko tas nuliovas masinytes  lotuliukas.gif ,nemanau,kad yra del ko pavydeti,ateis laikas ir turesim tokias masinytes pacios  biggrin.gif ,nors nepasakyciau,kad pati dabar prasta vairuoju  biggrin.gif .

Kurie naglai lenda be posūkių, tai ir yra tie asilai ir asiles. Geriau tokiems duoti kelią, lai lekia iki pirmo stulpo. Bet jūsų postai aiškiai pabrėžia, kad jūs kerštaujate žmonėms, su najesnėmis mašinomis, nes kažkas, kažkur užlindo prieš tai. Juk ne tas pats užlindo, o keršyjat visiems su naujesnėmis mašinomis, nes galbūt užlįs. Bent jau aš taip supratau iš jūsų postų.

O čia jau linkstate į asmeniškumus. Aš visų pirma esu eismo dalyvė, kaip ir jūs. Visų antra, esu šio forumo dalyvė, kaip ir jūs. Ne jums aiškinti ką man diskutuoti, ką ne. Turbūt nesuprantate, kad Lietuvos gatvės gali nustoti skirtis nuo kitų šalių gatvių, jei liktų kuo mažiau negatyviai nusiteikusių ir gyvenančių pagal kažkokius stereotipus vairuotojų.

Aš irgi sutinku su ta nuomone, kad Lietuvoje gavę galingas mašinas, bet mentaliteto nepaliesti, nežino kaip su jomis elgtis. Bet nesutinku su jūsų nuomone, kad dėl to reikia kerštauti.

O kas ir kaip nusipirkto, jums neduoda ramybės, tai aiškiai matosi smile.gif Man neįdomu kaip, kas ir ką nusipirko, tai nesiskaudenu sau galvos tuo, ramiau gyventi.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 12, 18:26)
Tik pasakysiu tiek,kad nereikia visur kisti pavydo,kai jo nera wink.gif.

drinks_cheers.gif

O as dziaugiuos savo masina, kad ir kokia ji bebutu.Kitoms visiskai nepavydziu... ot, yra ko pavydet irnesakyk.gif
Atsakyti
kabinėjimasis prie žodžių jau vyksta. biggrin.gif
Aš irgi turiu savo nuomonę apie tuos, kurie garsiai reiškia kritiką, lenda į svetimų žmonių kišenes bei asmeninį gyvenimą. Kas nupirko už kiek nupirko, už ką ir tt.
Pavydūs pikti žmonės, ne kitaip. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 12 rugsėjo 2012 - 17:38
QUOTE(*Change* @ 2012 09 12, 10:26)
Tai vat,kai pacios gales tokius masiniukus nuspirkti,tada ir gales vazineti galvas iskelusios  biggrin.gif .
O jei vyras nenuperka naujos masinos,tai jis blogas vyras,anot taves?Sakyciau materialistes poziuris,nesupyk.
Mano vyras labai geras,bet kolkas yra svarbesniu pirkiniu,nei nauja masina smile.gif .Noreciau,tureciau.Bet kolkas  ir nenoriu naujos,kol gerai nepramokau vairuoti.
As turiu savo nuomone apie tokias mergeles,kaip Monikita biggrin.gif ,bet pasilaikysiu ja sau,tema ne apie tai.Tik pasakysiu tiek,kad nereikia visur kisti pavydo,kai jo nera wink.gif.

Na ir suvartėt. Kad ji klausė jūsų ar blogai, jei vyras nuperka naują mašina, o jūs, ar nenuperka lotuliukas.gif

Man atrodo niekieno reikalas kas ką ir kaip nusiperka, svarbu pačiai neužsimiršti kelyje eismo, mandagumo ir žmoniškumo taisyklių.

Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 12, 18:43)
Man atrodo niekieno reikalas kas ką ir kaip nusiperka, svarbu pačiai neužsimiršti kelyje eismo, mandagumo ir žmoniškumo taisyklių.

drinks_cheers.gif sutinku, ir apskritai mandagumas ir elgesys kelyje visiškai nepriklauso nuo to, kokią mašiną vairuoji. Jei su nauja mašina nagla, tai nagla bus ir su opeliu, ar tok menkas dalykas kaip automobilis gali įtakoti žmogaus būdą? vargiai..
Atsakyti