QUOTE(denaxa @ 2012 09 12, 11:49)
Pas mus atvirksciai-naujas turintys nebijo sugadint,nes yra kasko,reiskia,uz viska apmokes draudimas ir viskas pofig...vaziuoju kaip noriu,taisykles neegzistuoja...
Dar yra kategorija vairuotoju-vadybiniku,lakstanciu irgi su nuliovom valdiskom masinom-tie tai isvis baisu ka isdirbineja...
O zmogelis,kuris vazineja sena masina-neturi nei kasko,nei pinigu remontams,tai ir vaziuoja padoriai ir protingai dauguma tokiu... 
Papildyta:
Buna,vyrukas koks uzleidzia mane is stoteles isvaziuot,o is antros juostos moteriske tik per gaza,be posukiu ir sast man po sonu is aklos zonos...
Nu bliamba nezinau ka uz tokius darbelius padaryt reikia...
O siandien piko metu nusizengiau savo principams neuzleidineti moteriskiu,uzleidau viena is salutinio ivaziuot,ir tuctuojau teko smarkiai pasigaileti...nei pati vaziavo,nei man dave,tiesiog stovejo ir kazka veike,nezinau,panasu,kad gal dazesi ar kokio velnio...
O man grafikas,veluoju,keleiviai nekantrauja...vat ir daryk gerus darbus...
O dar dirbau ant masinos,kur signalas nelabai veikia,tai ir apipypint negalejau...
Bet buna ir moteru,kurios uzleidzia,bet-mazuma tokiu,retenybe...

Papildyta:
Buna,vyrukas koks uzleidzia mane is stoteles isvaziuot,o is antros juostos moteriske tik per gaza,be posukiu ir sast man po sonu is aklos zonos...

O siandien piko metu nusizengiau savo principams neuzleidineti moteriskiu,uzleidau viena is salutinio ivaziuot,ir tuctuojau teko smarkiai pasigaileti...nei pati vaziavo,nei man dave,tiesiog stovejo ir kazka veike,nezinau,panasu,kad gal dazesi ar kokio velnio...

Bet buna ir moteru,kurios uzleidzia,bet-mazuma tokiu,retenybe...

Pritariu del abieju postu

Po tokiu dalyku tikrai nebesinori tu moteriskiu uzleisti.Jei matau,kad vyras,visada visus praleidziu,del moters dar pagalvoju

As tokia jau esu,kaip su manimi,taip ir as