Sedziu masinoje prie mokyklos, laukiu vaiko. Atvariau specialiai anksti ir gavu parkinga visai salia

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 11, 12:47)
Draudime paciame turi but nurodyta ,salygos.
Manajame parasyta,kad gali vairuoti nuo 25 metu zmogus. Ir nesvarbu ar as,ar kitas neturintis stazo.
Man pasake,kad mano draudimas nepriklauso nuo stazo. Mokejau (pasak brokerio) didelius pinigus nes tai pirma masina,kuri buvo registruota ant manes. Ir stazas cia neturi reiksmes.
Kuris buvo pries tai draudimas (seno seimininko masinos).tai ten buvo kitos salygos. As laisvai galejau vazinet,bet draudejas man neapmoketu draudimo. Nes salygose buvo parasyta,kad nebus galiojantys,jei vairuos zmogus neturintis 2 metu stazo.
O manau norma paaiskinau.
Manajame parasyta,kad gali vairuoti nuo 25 metu zmogus. Ir nesvarbu ar as,ar kitas neturintis stazo.
Man pasake,kad mano draudimas nepriklauso nuo stazo. Mokejau (pasak brokerio) didelius pinigus nes tai pirma masina,kuri buvo registruota ant manes. Ir stazas cia neturi reiksmes.
Kuris buvo pries tai draudimas (seno seimininko masinos).tai ten buvo kitos salygos. As laisvai galejau vazinet,bet draudejas man neapmoketu draudimo. Nes salygose buvo parasyta,kad nebus galiojantys,jei vairuos zmogus neturintis 2 metu stazo.
O manau norma paaiskinau.
Dėkui už išsamų atsakymą

QUOTE(denaxa @ 2012 09 11, 21:08)
Tikrai taip
Todel,kad jie yra is serijos "teises pirkau,masina pirkau,o vaziuot-nenusipirkau..." Ypac moterys su naujom masinom...kad jos bent suprastu,ka daro...ale kur ten... 

Moterys uz geru masinu vairo,tai pats baisiausias dalykas

Yra tokia rusys moteru... Va pati susiduriau vaziuojant. Stoviu prie sesku kalno vienam ivaziavime.. Turi uzsidegti sekcija posukiui.. O gale boba dzipe sedi..ir kad pipsiana man.. Mazdaug vaziuok ko stovi
nu galvoju durna nedurna. Toliau sau laukiu zalios. Tai ana sugebejo mane apvaziuot,parodyt man kad as durna..(padarius avarine situacija,nes naglai ilindo pries kita masina) Nusuko ir nuvaziavo..i ta pati posuki. Man tik stalcius atsidare. Uzsidege zalia..ir nuvaziavau is paskos.
Tai gerai Denaxa rasai. Nusipirkau tacke,teises... Bet nenusipirkau ziniu.
Ir ka tu jai. Tik Pasivyt ir duot per pakausi.

pas mus atvirkščiai, kuo prastesnė, to mažiau taisyklių paiso. Matomai nebijo mašinos sugadinti
Aš vadovaujuosi taisykle "duok durniui kelią"
Kai važiavau pasiėmus vaikus iš mokyklos, vėl iš parkingo praleido sportinė mašina. Žiūriu ir nematau kas viduje sėdi, langai juodi
Pamojau bele kur, tikiuosi suprato, kad dėkoju
Paskui prie pardės seniokas vos neįlėkė man į šoną pareidamas iš šalutinio. Buvo noras papurtyti, bet ką ten prasidėsi, dar pasivys ir nušaus ( būna JAV tokių atvejų kai vairuotojai susipyksta).
Nebevažiuoju taip įsitempus, žiūriu pradedu pastebėti aplinkinius vairuotojus (aišku jei jų langai ne juodi
)
Šiandien visiškai nusiplūkiau, daug kur privažinėjau. Jau kartais pervargstu, geriau mb važinėtų vietoje manęs, kaip seniau, o tas džiaugiasi nusiplovęs rankas
Papildyta:
Bet kaip baisu kai geresnis daiktas sugadina žmogų
Bet čia mentalitetas tos rūšies žmonių toks ir tiek.
Man tokių kurijozų išdirbinėti nei minčių nekyla. Kažkaip nesijaučiu visagalė vien dėl to, kad mašina nauja
Tokie žmonės kaip ta pana kur tau pasitaikė, manau ir su arkliu važiuodama tą patį darytų
Man čia bandė viena pana pasirodyti, tipo pažiūrėti kuri greičiau raus iš sankryžos. Nusisukau ir nuvažiavau savais keliais, neprasidedu su idijotais.

Kai važiavau pasiėmus vaikus iš mokyklos, vėl iš parkingo praleido sportinė mašina. Žiūriu ir nematau kas viduje sėdi, langai juodi

Paskui prie pardės seniokas vos neįlėkė man į šoną pareidamas iš šalutinio. Buvo noras papurtyti, bet ką ten prasidėsi, dar pasivys ir nušaus ( būna JAV tokių atvejų kai vairuotojai susipyksta).
Nebevažiuoju taip įsitempus, žiūriu pradedu pastebėti aplinkinius vairuotojus (aišku jei jų langai ne juodi

Šiandien visiškai nusiplūkiau, daug kur privažinėjau. Jau kartais pervargstu, geriau mb važinėtų vietoje manęs, kaip seniau, o tas džiaugiasi nusiplovęs rankas

Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 11, 17:56)
Yra tokia rusys moteru... Va pati susiduriau vaziuojant. Stoviu prie sesku kalno vienam ivaziavime.. Turi uzsidegti sekcija posukiui.. O gale boba dzipe sedi..ir kad pipsiana man.. Mazdaug vaziuok ko stovi
nu galvoju durna nedurna. Toliau sau laukiu zalios. Tai ana sugebejo mane apvaziuot,parodyt man kad as durna..(padarius avarine situacija,nes naglai ilindo pries kita masina) Nusuko ir nuvaziavo..i ta pati posuki. Man tik stalcius atsidare. Uzsidege zalia..ir nuvaziavau is paskos.

Bet kaip baisu kai geresnis daiktas sugadina žmogų

Man tokių kurijozų išdirbinėti nei minčių nekyla. Kažkaip nesijaučiu visagalė vien dėl to, kad mašina nauja

Man čia bandė viena pana pasirodyti, tipo pažiūrėti kuri greičiau raus iš sankryžos. Nusisukau ir nuvažiavau savais keliais, neprasidedu su idijotais.
QUOTE(denaxa @ 2012 09 11, 21:08)
Pas mus ant kelio sunkvezimis stovi jau 5 metai gal. Skambinau kad isveztu, spekit ar paeme

Sveikos,
aš jau irgi žalialapė. Intensyviai ieškau informacijos vienu klausimu, bet niekaip nerandu. Gal jūs galėsit padėti. Ar gali su klevo lapu važinėti ir jau turintis stažą vairuotojas? Na, tarkim, aš užsiklijuoju lapą, o MB irgi važinėja tuo pačiu automobiliu.
Pasamprotavimų aš radau visokiausių, bet gal kas turit tikslią informaciją?
aš jau irgi žalialapė. Intensyviai ieškau informacijos vienu klausimu, bet niekaip nerandu. Gal jūs galėsit padėti. Ar gali su klevo lapu važinėti ir jau turintis stažą vairuotojas? Na, tarkim, aš užsiklijuoju lapą, o MB irgi važinėja tuo pačiu automobiliu.
Pasamprotavimų aš radau visokiausių, bet gal kas turit tikslią informaciją?
QUOTE(*Change* @ 2012 09 11, 22:10)
Moterys uz geru masinu vairo,tai pats baisiausias dalykas
,jos isivaizduoja,kad kelyje vaziuoja vienos,baisiai mandros ir pasikelusios
.Nevisos,aisku,bet dauguma,nors "normaliu"tokiu vairuotoju dar nesutikau kelyje
.

o už senų mašinų vairo sėdinčios moterys, tikriausiai žavi visus aplinkinius savo vairavimu.

QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 12, 11:22)
o už senų mašinų vairo sėdinčios moterys, tikriausiai žavi visus aplinkinius savo vairavimu. 

Tik palyginau

Skaiciau straipsni,kad bjauriausi vairuotojai yra bmw,o kodel kazin?Nes taigi sutra marke,tai reikia pateisinti ja

zalia lapa gali uzsiklijaves kiekvienas vazinet. Nes jokiu ribojimu zmogui su stazu nera.
Jop Tucka ,as irgi taip galvoju,kad nelabai jie ten ziuri..
Buvo akcija. Zuokas FB buvo pasidalines. Nespejau. Reikia rasyt i policijos departamenta? Ar kazkur.. Rase man i maila. Nes tie kur akcija vykde,jau nebeuzsiema tuo.
Taure,o pas Jus ten galima su tokiais langais vazinet?
as neisivaizduoju,kaip nakti su tokia masina vazinet... Juk ten toliau kapoto nesimatys..
Jop Tucka ,as irgi taip galvoju,kad nelabai jie ten ziuri..

Buvo akcija. Zuokas FB buvo pasidalines. Nespejau. Reikia rasyt i policijos departamenta? Ar kazkur.. Rase man i maila. Nes tie kur akcija vykde,jau nebeuzsiema tuo.
Taure,o pas Jus ten galima su tokiais langais vazinet?

QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 12, 11:22)

Man atrodo moterys savo vairavimu niekada nieko nezavi...

Bet kas del praleidimo ar dar kokio "paslaugumo" kelyje tai taip, vyrai malonesni.
QUOTE(Taurė @ 2012 09 12, 02:01)
pas mus atvirkščiai, kuo prastesnė, to mažiau taisyklių paiso. Matomai nebijo mašinos sugadinti
Aš vadovaujuosi taisykle "duok durniui kelią"
Kai važiavau pasiėmus

Kai važiavau pasiėmus
Pas mus atvirksciai-naujas turintys nebijo sugadint,nes yra kasko,reiskia,uz viska apmokes draudimas ir viskas pofig...vaziuoju kaip noriu,taisykles neegzistuoja...

Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2012 09 12, 11:41)
Man atrodo moterys savo vairavimu niekada nieko nezavi...
Bet kas del praleidimo ar dar kokio "paslaugumo" kelyje tai taip, vyrai malonesni.

Buna,vyrukas koks uzleidzia mane is stoteles isvaziuot,o is antros juostos moteriske tik per gaza,be posukiu ir sast man po sonu is aklos zonos...

O siandien piko metu nusizengiau savo principams neuzleidineti moteriskiu,uzleidau viena is salutinio ivaziuot,ir tuctuojau teko smarkiai pasigaileti...nei pati vaziavo,nei man dave,tiesiog stovejo ir kazka veike,nezinau,panasu,kad gal dazesi ar kokio velnio...

Bet buna ir moteru,kurios uzleidzia,bet-mazuma tokiu,retenybe...