O tokiu kurie be posukiu varineja.pilnas miestas. Mane dziorgina.. Lenkia,ir dar cm atstumu ilenda .. Maza kas man saus i galva.. Pvz paspaust gaza tuo metu...
Reikia nusipirkt,kamera. Kad filmuotu tokius. Nes poto kaltas dar liksi. Kai pvz,vairuojant..sustojus prie sviesoforo,tabuline duoda.. Jmj.. Poto pasakys,kad tu jam iviniojai i uodega.
O tokiu kurie be posukiu varineja.pilnas miestas. Mane dziorgina.. Lenkia,ir dar cm atstumu ilenda .. Maza kas man saus i galva.. Pvz paspaust gaza tuo metu...
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 18, 11:00)
Reikia nusipirkt,kamera. Kad filmuotu tokius. Nes poto kaltas dar liksi. Kai pvz,vairuojant..sustojus prie sviesoforo,tabuline duoda.. Jmj.. Poto pasakys,kad tu jam iviniojai i uodega.
Maciau dabar akcija vyksta kazkur kamerai ,virs simto litu kainuoja,nedaug,sakyciau.
Panos, kaip tos kameros vadinasi angliškai ? Gal ir aš pasieškočiau, tik nežinau ko ieškoti
Man reikia i pardę važiuoti, šaldytuvas tuščias, bet stichija siautėja lauke
Man reikia i pardę važiuoti, šaldytuvas tuščias, bet stichija siautėja lauke
Paprasčiausiai įrašyk į Google video registratoriai - iš karto duos kas prekiauja tomis kameromis Lietuvoje. Angliškai vehicle DVR dažnas jų pavadinimas.
QUOTE(Ponybreakout @ 2012 09 18, 09:53)
Paprasčiausiai įrašyk į Google video registratoriai - iš karto duos kas prekiauja tomis kameromis Lietuvoje. Angliškai vehicle DVR dažnas jų pavadinimas.
dėkui, man ne LT reikia
QUOTE(*Change* @ 2012 09 18, 11:58)
Maciau dabar akcija vyksta kazkur kamerai ,virs simto litu kainuoja,nedaug,sakyciau.
KUR?
Taure kokia stichija?
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 18, 10:30)
Vejas nesa viska, medziai linksta, lietus prapila protarpiais.
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 18, 18:30)
Arba betoje,ar grupiniame
Ko šiandien visos tylit
?
QUOTE(Singė @ 2012 09 19, 06:27)
Vakar niekur nevažiavau, oras klaikus buvo, tai neturėjau ką pasakoti, bet šiandien tai pikta esu
Pasakykit man panos, juk egzistuoja moteršika nuojauta ?? Vakar vakare siautėjo audra, sakiau vyrui varyti mašiną į kiemą, kad jei kris medžių šakos, neužkristų
Ką tik grįžau nuvežus vaikus. Toks jausmas, kad žmonės nežino eismo taisyklių. Tie kvaili stop ženklai, kur vadinami all way labai klaidina nesigilinančius. Vėl pasiklioviau nuojauta ir neprašoviau, nes asilas lėkė net nepristabdęs ten, kur man pirmenybė
Po to yra dar viena sankryža, kur norint pravažiuoti tiesiai užsidegus žaliai šviesai, reikia praktiškai taranuoti ir būtinai su signalu, nes iš priekio sukantys į kairę naglai nepraleidžia
Taure, panašu, kad jum vairavimas yra nuolatinis stresas, nes kiek paskaitau, tai vien nemalonios situacijos, arba šiaip tik pasiguost ateinat.
Aš prisirašiau gražios muzikos, į kompaktus, nes radijos apskritai niekada neklausau, vien šlamštą groja. Tai dabar laukiu tolimesnės kelionės.
Pasidalinsiu bent viena su jumis, nuo vakar dienos ant repeat
http://www.youtube.c...h?v=tPGJFDy0-10
Aš prisirašiau gražios muzikos, į kompaktus, nes radijos apskritai niekada neklausau, vien šlamštą groja. Tai dabar laukiu tolimesnės kelionės.
Pasidalinsiu bent viena su jumis, nuo vakar dienos ant repeat
http://www.youtube.c...h?v=tPGJFDy0-10
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 19, 07:33)
Taure, panašu, kad jum vairavimas yra nuolatinis stresas, nes kiek paskaitau, tai vien nemalonios situacijos, arba šiaip tik pasiguost ateinat.
Na ne stresas, nes stengiuosi numatyti į priekį, neskubu niekur. Bet realiai kamščiai perdideli, galėtų būti kaip vasarą, tada buvo daug maloniau važinėti.
Man mb irgi muzikos prirašė. savaitgalį diskona snamie buvo, kai visi muziką rinko.