QUOTE(Nireglina @ 2012 09 20, 19:30)
Maniškis taip pat yra ratą spardęs. Kartą kieme taip užstatė, kad išvažiuoti nebuvo jokių šansų. Ką daryti? Spardė ratą, nes nežinojo kieno mašina. Signalizacija kaukė. Atėjusio vairuotojo nekeikė, bet liepė patraukti mašiną. Aš tokioje situacijoje pasielgčiau taip pat. Nesu Savickas ir nesugebu į šoną patraukti mašinos, kad galėčiau išvažiuoti.
Niekada nespardau ratu...del to,kad mano pacios masinos signalas tvarkingas ir veikiantis,tai nesunku biski paspaudineti...

Jei mano masinai kas spardytu ratus...nezinau nezinau,muset uzmusciau isejusi...
is soninio parkavimo neimanoma isvaziuoti nebent kai jau bamperiai beveik lieciasi,o siaip-imanoma issistumdyti,aisku,vargo daugiau,bet cia ne uzstatymas-jei yra nors menkiausias sansas
Buvo atvejis,kai vienas netvarkingai numetes masina kieme mano greta tvarkingai pastatytai ratus sparde...ilgai nejau...labai ilgai...o nuejus laaabai neskubejau patraukti...o pries patraukdama issakiau viska ka galvoju apie ji kaip apie vairuotoja ir patariau mokytis vaziuoti...

Bliamba kaip uzsiutus buvau...tuo labiau,kad jis ne nebuvo uzstatytas...bet gal masinos gabaritu nejaute,ar gal atbulas nemoka manevruoti-a velnias ji zino...kaimynas prie kitos laiptines sedejo-zvenge...
O siandien vienai moterai blondinei morala atskaiciau prie sankryzos...mandagiai,be kolioniu...atsiprase ji,bet,itariu,orientacija gatveje nuo to neatsiras,gebejimas mastyti irgi...As isvaziavau is Tauragnu stoteles,rikiuojuosi i antra juosta,jau du trecdalius juostos uzima mano priekis,is galo atvaro Ji,kerta dviguba istisine,as matau,ka ji nori daryti,spaudziu signala,ta nepaiso,aplenkia mane per priespriesa konkreciai,o cia uzsidega raudona ir ji pries pat mano nosi kerta ant stabdziu...

Bliamba,isejau,sakau,jum gyventi gal nusibodo ar kaip? Ar norit problemu tureti del susizeidusiu keleiviu stabdant? Nu vnz...Bet cia dar ne viskas...kai uzsidege zalia,panele pravaziavo sankryza,ir sustojo su posukiu i desine-o ten vaziuoja srautas ir niekas jos nepraleidzia,as stoviu pusiau sankryzos vidury nes man uzblokuotas kelias

Jai pasirodo reikejo i DESINE!!! TAI KOKIO BIESO JI NEVAZIAVO PIRMA JUOSTA,KURI MANO RIKIAVIMOSI METU BUVO VISISKAI TUSCIA,A??? reikejo sudaryti avarine situacija,lekti per dviguba istisine,nu...