Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

anokia ten nuojauta reikia turet smile.gif kai audra,ir taip ausku ,kad geriausia po medziais ar arti ju nestatyt masinos smile.gif

Liudna daina Balalaika.. Uzmigciau.. biggrin.gif
pas man rytais groja:Evar- you are. Paklausyk smile.gif ten va greit pazadina.. As seip dnb ir klausau .. smile.gif man patinka.. smile.gif
reikia temos biggrin.gif
Muzika vairuojant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 19, 17:09)
anokia ten nuojauta reikia turet smile.gif kai audra,ir taip ausku ,kad geriausia po medziais ar arti ju nestatyt masinos smile.gif

Liudna daina Balalaika.. Uzmigciau.. biggrin.gif
pas man rytais groja:Evar- you are. Paklausyk smile.gif ten va greit pazadina.. As seip dnb ir klausau .. smile.gif man patinka.. smile.gif
reikia temos biggrin.gif
Muzika vairuojant biggrin.gif

Pas mane vienareišmiškai tik relaxinė, rami muzika smile.gif Bumčikų ir popsinių nelabai mėgstu, taip pat bežodės muzikos nelabai, nors keli žodžiai turi būt. smile.gif Pas mane kas į mašiną atsisėda, nenori išlipti, aš ir pati, tiesą pasakius, galiu, kad ir visą naktį ratus aplink miestą sukt, muzikos beklausant. Nors namie toli gražu ne visada klausau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 19 rugsėjo 2012 - 16:21
Visokias klausau, bet šita ryte mėgstamiausia http://www.youtube.c...h?v=uelHwf8o7_U
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 09 19, 14:27)
Ko šiandien visos tylit smile.gif?

Siandien nevaziavau.Tik kieme is vienos vietos i kita perstaciau biggrin.gif Tai daug nuotykiu nebuvo tongue.gif
Ryt pasivazinesiu, veliau dar teks priverstine kelione turet B reikalais.

Del muzikos, tai as dazniausiai klausausi "kelyje" ax.gif Kazkaip idomau radija klausytis, negu irasu kokiu, tai kas ka papliurpia, tai papasakoja kokia istorija biggrin.gif Smagiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenuxus: 19 rugsėjo 2012 - 17:52
Dieną ir aš mėgstu radiją, bet anksti ryte kažkaip perdaug šneka, ir dar kartais tokiom temom, kad geriau vaikams negirdėti doh.gif
Atsakyti
Aš vis laukiu, kada vairavimas ims teikti malonumą. Dar nesulaukiau lotuliukas.gif Vairuoju, nes reikia, o ne todėl, jog patinka. Šiandien truputį savimi pasidžiaugiau. Taip užstatė mano mašiną kieme, kad žiūrėjau ir galvojau gal eiti pėstute. Iš priekio- sukežusi kaimynų mašina, iš galo- prie pat prisiklijavęs mikroautobusas. Atstumai mažulyčiai. Jei tuo metu būstų pasipainiojęs koks kaimynas, turbūt būčiau prašiusi, kad išvairuotų mano auto doh.gif Ačiū D kaimynas nepasirodė ir aš pati sėkmingai išsisukinėjau.
Muzikai neteikiu labai didelės reikšmės. Jei važiuoju netoli, tinka ir radijas. Jei kiek tolėliau, labai mėgstu klausytis Sinatros.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 09 19, 21:08)
Muzikai neteikiu labai didelės reikšmės. Jei važiuoju netoli, tinka ir radijas.

Ir man taip pačiai drinks_cheers.gif

Šį rytą apie pusę 7 važiavau į darbą. Liūdina tai, kad dar tamsu. Akis išplėtus jau reikia vairuoti. Tik tai ramina, kad tokioj ankstybėj dar nėra vaikų gatvėse ir mažiau tikėtina, kad kažkokioje neleistinoje vietoje jie iššoks į gatvę.

Beje, man nutiko topinis atsitikimas-kai praeitą savaitę buvo didžioji liūtis, važiuojant sugedo mano pusės valytuvas doh.gif . Atsistojo ir nė iš vietos (nulūžo ten kažkokia spyruoklė) rolleyes.gif . Valė tik tas dešinysis, o turėjau truks pliš važiuoti, nes reikėjo vaiką paimti. Patikėkit-važiavau kaip tanke.
Dabar valytuvai man ilgai nekels pasitikėjimo. Ale dar ir būna tokių čiūdų rolleyes.gif unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 20 rugsėjo 2012 - 06:29
tai iki kolonkės tokiu atveju važiuot reik, ir nusipirkt valytuvus, paprašyt, kad uždėtų kas nors iš esančių.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 20, 11:03)
tai iki kolonkės tokiu atveju važiuot reik, ir nusipirkt valytuvus, paprašyt, kad uždėtų kas nors iš esančių.

Nauji valytuvai tokiu atveju nepadetu,jei sugedo mechanizmas-keiciasi juk tik sluoteles,o ne visas valytuvas...Beje,paprastai genda butent vairuotojo puses valytuvas,ir butinai per didziuli lietu... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man visa savaite nuotykiai...vakar dar va paskutiniu reisu avarija padariau,laksciau marsrutu Zverynas-Karveliskes,griztant is kapu prie Pilaites stoteles man i sona is salutinio toks vyriokas jau stipriai amziuje ivaziuoja...sako,is kur jus atsiradot,as jusu nemaciau,tipo 30m be avariju (gal jau per ilgai vazineja? O gal beveik nevazineja?)...Jei jau autobuso panoseje nemato... blink.gif O as pasitraukiau kairen,kad jis spetu sustabdyti,ale kad jis nestabde...paskui megino aiskinti,kad buk tai as is antros juostos rikiavausi...paskui,kad as per greit vaziavau...paskui jau tartis gal galima...skambino ten visiem is eiles,apie kazkokius liudininkus megino pezet...koroce,paskui as jau sakau,kad man anksti i darba ryt,neturiu laiko cia iki nakties guma tempti,kvieciam policija,ir jums paaiskins tada kas kaltas...nu tada jau mastyt kiek pradejo...vaiksciojo n kartu zenklu ziureti...vnz.,kol supildem deklaracija-1,5 val. stovejom,namo puse desimt grizau... schmoll.gif
O siandien isvaziuoju jau su saviske,biski pavazinejau,ziuriu-galiniai ratai nuleisti,per pietus-remontui...sedu i lengvuske varau namo,islipu,kaimynas sako-ziurek,ratas nuleistas... doh.gif O bl.... doh.gif O ten jau ant ratlankio sedi,variau nesveiku greiciu namo ir nieko nejauciau-galinis ratas... blink.gif I kita gatves puse i servisa-istrauke toki ilga ilga "samoreza"-kazkur pasigavau belakstydama,uzlope...pamiegot jau nebera kada,pavalgysiu ir va tuoj i antra pamaina varysiu... ax.gif Dar neaisku,ar maniskei bus ratus sutvarke... g.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos,

o as nebevairuoju unsure.gif mazoji susirgo, tai namie sedim 4u.gif i darba tik kita savaite, tai bijau, kad pamirsiu, kaip vairuoti reikia blush2.gif lotuliukas.gif

denaxa, o pas Jus tikrai nera 2 metu stazo? lotuliukas.gif lyg autobusa vairuojate... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2012 09 20, 14:51)
denaxa, o pas Jus tikrai nera 2 metu stazo?  lotuliukas.gif  lyg autobusa vairuojate...  4u.gif

Naa...siaip 6,bet su CE dar dvieju lyg tai nera...o gal jau... ax.gif Na,o kadangi as visa laika mokausi toliau,tai kaip ir amzinas studentas sitoj srity... ax.gif Idomu man su jumis,mergaites...kaip kam sekasi ir kokie pasiekimai,norai tobuleti... 4u.gif
Atsakyti