QUOTE(denaxa @ 2012 09 20, 22:51)
Va del to as ir nedejau ant stabdziu,kai man i sona is salutinio ivare-keleiviai liko sveiki...
Na kai nuspeji,kad susidurimo neisvengsi,tai ner prasmes ir stapdyt ....

ar ne?
QUOTE(denaxa @ 2012 09 21, 21:00)
Imanoma...deja,tik tuo atveju,jei yra galimybe tralui privaziuoti,o tokios musu kiemuose nebuna...
Papildyta:
Lygiai taip pat
nera prasmes spardyti ratus-niekas i isijungusia signalke nereaguoja,visos jos vienodos,o tie uzstatytojai dazniausiai buna net is kito kiemo...

Man tas spardymas kazkaip i chuliganizma biski nesa
tai koks tada
tolkas per signalke spaust? nes ne visi supranta ,kad cia del jo negali isvaryt is aiksteles.. as mano manimu gerai pasistatau masina..niekam netrukdo.. tai net neziuriu per langa,kas ten duodas su signalke.

o tokiu pilna... kaip ir prie darbo.. signalinciau iki akumo nusedimo.. niekas neatsilieptu.kas jai tai bobai yra

o kai spiri i rata...susipranta..
QUOTE(Taurė @ 2012 09 22, 00:00)
Ką tik grįžau nuvežus mb į oro uostą. Jomajo

Buvau furų, taxistų ir skubančių namo mėsmalėje
Atgal mb galės taxu važiuoti. Parvažiavau be jokių nesusipratimų, bet kelias sunkus ir rizikingas. Taxistai žiauriai užkišinėja
as po tokiu vaziavimu visad atvaziavus uzgesinus varikli uzsirukau

kai streso dauk iduota
kazkada pirm karta i darba vaziuojant...tiek furu kely buvo.. nesupratau kodeli ikalne negaliu ivaziuot.. nes vis gesau.. suprakaitavus atvariau prie darbo.. atsisedus.. uzsirukiau.. ,,rankos drebejo...
Denaxa..idomu butu visa diena praleisti su autobuso vairuotoju kabinoje..

ciuju nx siuntineciau..
as autuose kai priekyjestovedavau sedejau,tai stebejau vairuotoju reakcija,vairavima... tai is kokie 6 buvo saltu nervu... 4 is ju per visa auta,kaip
sapoznikai davesi savo zodineliu
nors nieko nesakau.. kai variau nuo fabu iki sAanoriu.. ne tiek keikiaus..

kur galima vaziuot 60.. varo 20

jprst...tai jei su masina kas blogai,bent
avarijka isijungtum... o taip neaisku...kai varai greiciu dideliu.. o cia is salutinio atvaro ir net nedidina greicio..kaip debilas kerti per stapdzius..ir bandai i kita srauta susiderint..