Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Na šiandien įveikiau jau didesnį atstumą ir labai tuo džiaugiuosi. Viskas pavyko neblogai, didelių klaidų atrodo nepadariau. Tikiuosi išdrįsiu ir kai daugiau mašinų važinėt.
QUOTE(denaxa @ 2012 09 27, 13:02)
O bliamba...o as tikejausi,kad kai diena rodo,tai nieks nematys... doh.gif  As neziurejau...ir neziuresiu...bijau... unsure.gif

Jei čia kur su Maironiu, tai labai gražiai atrodot, nėra ko jaudintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lenada @ 2012 09 27, 10:42)
nes priekiu zymiau patogiau poto isvaziuoti (bent jau man

QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 27, 10:48)
aš praktiškai niekada priekiu nesiparkuoju, nes išvažiuoti paskui sudėtingiau, ypač jei mažai vietos. Nebent vietos pakankamai pilnai išlysti

Dėl šitų priežasčių savo kieme aš parkuojuosi tik atbulomis. Kai visi yra susigrūdę kaip degtukų dėžutės keliomis eilėmis, man irgi yra žymiai patogiau parkuotis tik taip. Dar yra psichologinis dalykas. Kieme paprastai parkuojiesi vakare, kai niekas jau taip nebeskuba ir galima žaisti su tuo įsipaišymu. O ryte norisi lėkti kuo greičiau, nesinorisi užsimiegojus žaisti su tais išvažinėjimais atbulomis, visi kiti irgi skuba išbėgti iš kiemo.

O jeigu kam reikia daugiau informacijos apie tą statmeną parkavimąsi su užsisukimu, pažiūrėkit Google ir Youtube reverse perpendicular parking.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponybreakout: 27 rugsėjo 2012 - 13:47
QUOTE(denaxa @ 2012 09 27, 14:02)
O bliamba...o as tikejausi,kad kai diena rodo,tai nieks nematys... doh.gif  As neziurejau...ir neziuresiu...bijau... unsure.gif

Kur rode bigsmile.gif ?Nemaciau verysad.gif .
Atsakyti
oi, o man su parkavimu nesiseka. kaz kaip blogai gaunasi, jauciu reikes vaziuot i kokia aikstele prie parduotuves ir pasimokyti. doh.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ponybreakout @ 2012 09 27, 06:45)
Visi statmenai parkuojasi su užsisukimu. Taip kaip mokykloje moko, parkuotis tarp tikrų mašinų neapsimoka, nes yra didelė rizika arba kliudyti vienos mašinos kraštą, per anksti pasukus, arba bakstelti į kitos mašinos šoną, pasukus per vėlai.
Pirma privažiuoji statmenai, kaip kad mokykloje moko. Paskui užsisuki kuo įstrižiau, kiek yra erdvės. Tikslas to užsisukimo - abiejuose veidrodėliuose pamatyti tas dvi mašinas, tarp kurių parkuosies. Idealiu atveju - būten tas vietas, kurių reikia nekliudyti. Šitas paveiksliukas gal padės suprasti ką turiu galvoje:
user posted image
Tada į priekį pavažiuoji kažkiek, kiek leidžia gretimos mašinos. Tada atgal iki kol pasidaro baisu jog kliudysi galu. Tada vėl į priekį važiuoji, kad dar labiau padidinti įstrižumą. Tada nervuotas kaimynas privažiuoja ir rodo, kad trukdai jam pravažiuoti toliau. Bet nieko čia nepadarysi, nes jeigu skubėsi - viskas tik dar lėčiau gausis. Taip vinguriuoji pirmyn-atgal, sukies kaip laikrodukas, kol pagaliau abiejuose veidrodėliuose ima gerai matytis tarp tavo mašinos ir mašinų iš šonų. Tada jau galima žmogiškai įleisti savo mašiną į tarpą. Na bent jau tokie mano įspūdžiai iš parkavimosi kompaktiškosiose Vilniaus daugiabučių aikštelėse.  Jeigu nieko neišėjo suprasti, galėsiu įmesti daugiau paveisliukų, nes anglų k. medžiagos apie visą tą parkavimąsi tikrai yra.

ir as su mielu noru pasiskaciau, jei galima parasykite dar.. labai jau didelis mokslas tas parkavimas g.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 09 27, 15:02)

Denaxa, kokia jus grazi moteris!
Tokia labai moteriska, svelni, maloni kalbejimo maniera... Man labai graziai pasirodet. Ir, apskritai, reportazas geras buvo.
Atsakyti
o ka ir apie ka rode? bigsmile.gif g.gif gal internete yra kur? bigsmile.gif idomu juk ir man ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 27 rugsėjo 2012 - 17:12
Tyli visos ,nesako,kur kas unsure.gif
Atsakyti
Ir aš noriu denaxa pažiūrėt g.gif
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 27, 18:27)
Ir aš noriu denaxa pažiūrėt  g.gif
g.gif

nu tai sakau drinks_cheers.gif
man idomu paziureti irgi labai, i moteri kuri cia mus visada taip kantriai prainstruktuoja, pasidalina patirtimi, palaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2012 09 27, 14:41)
Na šiandien įveikiau jau didesnį atstumą ir labai tuo džiaugiuosi. Viskas pavyko neblogai, didelių klaidų atrodo nepadariau. Tikiuosi išdrįsiu ir kai daugiau mašinų važinėt.

Jei čia kur su Maironiu, tai labai gražiai atrodot, nėra ko jaudintis 4u.gif

ne,dar vienas yra,interviu eme...bet to su Maironiu irgi neziurejau... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Beruza @ 2012 09 27, 18:02)
Denaxa, kokia jus grazi moteris!
Tokia labai moteriska, svelni, maloni kalbejimo maniera... Man labai graziai pasirodet. Ir, apskritai, reportazas geras buvo.

Aciu 4u.gif O as klaikiai bijau ziuret,nezinau,ar pasirysiu...net rankos prakaituoja pagalvojus...as isvis turiu fobija kameroms ir mikrofonams,tai isivaizduok,koks man isbandymas cia buvo... blush2.gif bet dar labiau bijau save per telika pamatyt... blush2.gif
Papildyta:
Vnz.,isryskinta mano tapatybe sitam forume,anonimiskumo nebera... doh.gif ax.gif
Atsakyti
denaxa, prasom nesigedyt ir pasakyt kokioj laidoj dalyvavai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 09 27, 21:04)
Aciu 4u.gif  O as klaikiai bijau ziuret,nezinau,ar pasirysiu...net rankos prakaituoja pagalvojus...as isvis turiu fobija kameroms ir mikrofonams,tai isivaizduok,koks man isbandymas cia buvo... blush2.gif  bet dar labiau bijau save per telika pamatyt... blush2.gif
Papildyta:
Vnz.,isryskinta mano tapatybe sitam forume,anonimiskumo nebera... doh.gif  ax.gif

Gal ir baisu buvo, bet reportaze nesijaute jokios fobijos, kalbejot ramiai, sklandziai. Ir svarbiausia, na, tai ka as pajutau - tai buvo laimingo ir laisvo zmogaus interviu wub.gif

(Kai pamaciau, kazkaip net minciu nekilo, kad gali buti dar kita moteris, kuriai taip patinka autobusai ir kita sunki technika... Taip ir supratau, kad tikriausiai musu Denaxa rodo ax.gif )
Atsakyti