Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2012 09 28, 12:28)
Nu nu,nereikia,niekuo as neypatinga-tokia pati,kaip ir visos...ir dar charakterio-tikra zanuda... blush2.gif  O siaip tas reportazas kazkur internete yra,lietuvos ryto tv,laida berods reporteris vadinasi ar kazkaip panasiai,galima susirasti...as dar neziurejau,negaliu prisiversti...vis del to bijau...labai... doh.gif

Daugiau maziau visos mes tokios biggrin.gif
Gal Lietuvos diena? Man atrodo dar neikelta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 09 28, 13:25)
Daugiau maziau visos mes tokios biggrin.gif
Gal Lietuvos diena? Man atrodo dar neikelta blush2.gif

yra ir Reporteris laida, bet paziurejau paskutiniu keliu dienu archyva, denaxos ten nera biggrin.gif Arba nemoku ieskot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 09 28, 13:26)
yra ir Reporteris laida, bet paziurejau paskutiniu keliu dienu archyva, denaxos ten nera biggrin.gif Arba nemoku ieskot  tongue.gif

As irgi neradau ten schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 28, 13:30)
As irgi neradau ten  schmoll.gif .

as tai pat neradau ,reik suzinoti apie ka reportazas buvo ir kuria diena rode ax.gif
Atsakyti
Vakar rode,apie vairuojancias moteris... ax.gif
Atsakyti
Jei vakar rode ryte kartojima,tai uzvakar vakare rode smile.gif
vuot. smile.gif
nes reporteri jei neklystu vakarais rodo. Kazkada ziurejau vakare ir ryte ta pati rode. Mano rytas buna apie 12 val.dienos smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 28, 14:33)
Jei vakar rode ryte kartojima,tai uzvakar vakare rode smile.gif
vuot. smile.gif
nes reporteri jei neklystu vakarais rodo. Kazkada ziurejau vakare ir ryte ta pati rode. Mano rytas buna apie 12 val.dienos smile.gif biggrin.gif

Ziurejau uzvakar dienos laida,jokios denaxos nebuvo biggrin.gif .
Atsakyti
Rytais man atrodo kartojimai buna. Bet paziurejau 3 paskutiniu dienu ir neradau.
Merginos kurios mate, pasidalinkit kurioje laidoje matet smile.gif
Atsakyti
Manau, kad kalba eina apie šį reportažą bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
denaxa, tu tokia trapi, moteriska. Visaip kitaip tave isivaizdavau ax.gif Pasirodo kazkada vaziavau tavo vairuojamam autobuse (6 marsrute), tik nezinojau, kad tai tu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 09 28, 15:05)
Manau, kad kalba eina apie šį reportažą  bigsmile.gif  wub.gif

Is pradziu pamaciau ta stambia moteriske ir pagalvojau,kur gi cia tas grozis blush2.gif ,paskui prisiminiau,kad ne troleibusa vairuoja lotuliukas.gif .Praziurejau tokiau ir supratau,kur denaxa thumbup.gif .
Atsakyti
Na ka, jau susimasciau psakant ar visada teks vienoj vietoj vazinet per istisine g.gif Nu kaip knisa vairuotojai, kurie susistato masinas pirmoj juostoj iki pat sankryzos, o is pastarosios galima vaziuoti tik tiesiai arba i desine.Is kitu dvieju - tik i kaire.Vaziuoju vidurine, kur galima tik i kaire su ijungtu desiniu posukiu, nes pirma juosta paprasciausiai uzstatyta, labai graziai ir placiai.Du kartus priesais stovejo policija, nu baisu buvo, bet nieko, nestabde.O ka daryt, jei neimanoma kitaip isukti i reikiama juosta?Mano vaziuojamame kely yra dvi analogiskos vietos.Gyventojai susistato taip,kad paprasciausiai turi is antros juostos, kur galima sukti tik i kaire, sukti i desine... anksciau dar kelis metrus palikdavo, nu sian jau vos ne prie pat sankryzos susistate doh.gif Praresiu koki karta sona kam nors...
Atsakyti