Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Change* @ 2012 09 27, 14:56)
Kur rode bigsmile.gif ?Nemaciau verysad.gif .

man ir lb smalsu ,kur rode,ir kur galima pamatyti smile.gif
Atsakyti
Visoms cia, itariu, smalsu, kurios nemate. Aisku ir as tame tarpe verysad.gif
Atsakyti
Tą kur aš mačiau, tai lyg rodė LRT. Nepamenu tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 09 27, 19:04)
Aciu 4u.gif  O as klaikiai bijau ziuret,nezinau,ar pasirysiu...net rankos prakaituoja pagalvojus...as isvis turiu fobija kameroms ir mikrofonams,tai isivaizduok,koks man isbandymas cia buvo... blush2.gif  bet dar labiau bijau save per telika pamatyt... blush2.gif

net is kitos temos cia atbegau , jau irgi patyliukais stebiu jusu pasisakymus ir deduosi i stalciukus sau smegenyse ) parodykit interviu ir as parodysiu tada savo jums irgi interviu biggrin.gif tai mano ne pirmas ir niekada nebijojau ziureti o ana irgi bijojau , ryte draugai skambino po pasirodymo ir sake kelkis nesiparink viskas ok biggrin.gif o as nedrisau ziureti )) bet pazadu irgi parodysiu ( jei idomu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 27, 12:48)
aš praktiškai niekada priekiu nesiparkuoju, nes išvažiuoti paskui sudėtingiau, ypač jei mažai vietos. Nebent vietos pakankamai pilnai išlysti

4u.gif va va, man irgi sudetingiau isvaziuoti galu, nes vietos labai maza kieme blush2.gif todel vargstu, kol prisiparkuoju..
o siandien tai isvis pravalas-gryztu 22.30 namo-kieme vietos nulis doh.gif lotuliukas.gif skambinu mb, sakau, nusileisk, nerandu masinos kur pastatyti lotuliukas.gif blush2.gif tai ***** uzvare jis man ta masina ant bortelio doh.gif jauciu nemiegosiu visa nakti, galvosiu, kaip rytoj ryte nuo to bortelio nuvairuot doh.gif lotuliukas.gif o paskui dar kieme apsisukt doh.gif jauciu reiks anksteliau iseiti lotuliukas.gif

QUOTE(denaxa @ 2012 09 27, 15:02)
O bliamba...o as tikejausi,kad kai diena rodo,tai nieks nematys... doh.gif  As neziurejau...ir neziuresiu...bijau... unsure.gif

kur rode? bigsmile.gif gal galima koki pakartojima pamatyt? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2012 09 27, 23:07)
  tai ***** uzvare jis man ta masina ant bortelio  doh.gif  jauciu nemiegosiu visa nakti, galvosiu, kaip rytoj ryte nuo to bortelio nuvairuot  doh.gif  lotuliukas.gif  o paskui dar  kieme apsisukt  doh.gif jauciu reiks anksteliau iseiti  lotuliukas.gif

O kitur nera kur masinos palikti? as apart savo kiemo nieko nemaciau..kur galeciau statyt.. o su kiekvienu kartu platinu savo teritorijas.. jei ten bus uzgruzta.. varysiu i ''B'',jei ten bus maskiu.. varysiu i ''C'' tai turiu net 5 vietas.. o jei vapse nebus kur.. nuvarysiu prie pardes pastatysiu..aisku eit iki jos stotele reikia.. bet bent jau pasistatysiu.. blush2.gif

Denaxa.. as iskart supratau,kad Tu (kai Fabu zieda parode).. kai isgirdau apie autobuso vairuotojas smile.gif aha.. pliubomu Denaxa bus biggrin.gif
Labai gerai atrodei. ner cia ko bijot wink.gif
Atsakyti
denaxut, buk gera, pasisakyk kur tave pamatyti. Stebiu tave jau metai, tikrai noriu pamatyti, nes ypatingas zmogus esi 4u.gif

Vaziuoju siandien ir jauciu, kad kazkas pasikeite. Toliau mastau kas gi kitaip. Veliau supratau, kad nezinia ir itampa pakeite malonumas wub.gif Kazkaip nebaisu man nei tie posukiai, nei extremalus parkingai. Taip laukiau to persilauzimo ir sulaukiau bigsmile.gif Pamenu pradzioje buvau ant tiek isitempus, kad net plauku nusibraukti nuo veido negaledavau, bijojau vaira paleisti. Dabar pastebiu, kad jau ir rankyte automatiskai viena uzsimeta ant kaires palanges jei kokioje sankryzoje nuobodziauju laukdama zalios doh.gif
Aisku greitkeliuose dar itariu jausiu itampa, bet savo kaime jau nebe sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 28, 02:45)
denaxut, buk gera, pasisakyk kur tave pamatyti. Stebiu tave jau metai, tikrai noriu pamatyti, nes ypatingas zmogus esi  4u.gif

Vaziuoju siandien ir jauciu, kad kazkas pasikeite. Toliau mastau kas gi kitaip. Veliau supratau, kad nezinia ir itampa pakeite malonumas  wub.gif Kazkaip nebaisu man nei tie posukiai, nei extremalus parkingai. Taip laukiau to persilauzimo ir sulaukiau  bigsmile.gif Pamenu pradzioje buvau ant tiek isitempus, kad net plauku nusibraukti nuo veido negaledavau, bijojau vaira paleisti. Dabar pastebiu, kad jau ir rankyte automatiskai viena uzsimeta ant kaires palanges jei kokioje sankryzoje nuobodziauju laukdama zalios doh.gif
Aisku greitkeliuose dar itariu jausiu itampa, bet savo kaime jau nebe  sokiai.gif

Geras jausmas,kai persilauzi smile.gif,as jau ir kavyte geriu vaziuodama biggrin.gif ,aisku,pas mane automatas, bet vis tiek abi rankos visada budavo uzimtos ax.gif .
Atsakyti
Tai matyt as jau senai persilauziau tada biggrin.gif

Nezinot,kiek signala pataisyt kainuoja?.. Vakar norejau bendradarbiui papypint..ir matau kad nieko anas nedaro.. Isbezdejo poto kazkoki keista garsa..panasu i pypinima.. Ir fsio.

Bet kai pastebejau.. Sakau mb,zinok signalas neveikia.. Reikes i servisa varyt...
O tas atsisedes pradejo maigyt,kur pagalve.. Parodziau kur reikia spaust biggrin.gif
kas per natura.. Nezino kur jis yra,ir dar galvoja,kad jo rankos stebuklingos.ims ir prades veikt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 28, 12:11)
Tai matyt as jau senai persilauziau tada biggrin.gif

Nezinot,kiek signala pataisyt kainuoja?.. Vakar norejau bendradarbiui papypint..ir matau kad nieko anas nedaro.. Isbezdejo poto kazkoki keista garsa..panasu i pypinima.. Ir fsio.

Bet kai pastebejau.. Sakau mb,zinok signalas neveikia.. Reikes i servisa varyt...
O tas atsisedes pradejo maigyt,kur pagalve.. Parodziau kur reikia spaust biggrin.gif
kas per natura.. Nezino kur jis yra,ir dar galvoja,kad jo rankos stebuklingos.ims ir prades veikt. biggrin.gif

As taip isivaizduoju kad pats signalas sugedo. Tai naujas parduotuveje kainuoja nuo 35lt ir daugiau. Dazniausiai pakeist ji uztrunka 10-15 min (isskyrus tam tikrus automobiliu modelius), tai gal vyras pats moketu pakeist? Nereiketu moketi papildomai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 28, 02:45)
denaxut, buk gera, pasisakyk kur tave pamatyti. Stebiu tave jau metai, tikrai noriu pamatyti, nes ypatingas zmogus esi  4u.gif

Nu nu,nereikia,niekuo as neypatinga-tokia pati,kaip ir visos...ir dar charakterio-tikra zanuda... blush2.gif O siaip tas reportazas kazkur internete yra,lietuvos ryto tv,laida berods reporteris vadinasi ar kazkaip panasiai,galima susirasti...as dar neziurejau,negaliu prisiversti...vis del to bijau...labai... doh.gif
Atsakyti
Brunete,jis kaip pakeis,tai vaire skyles liks.
Sake bardacioka pataisys..jau kelinta savaite vazineju su skocu uzklijuotom durelem.
Mane erzina,kai jis ka nors joje daro. Pakrapste ,ten islupo,pakrapste,ten iskilo dar labiau. Geriau nuvaziuot,servise savam mylimam ir padarys.

Nuu biggrin.gif zmogus tiesiog daug zino apie masinas,pataria . Kuom jis cia ipatingas biggrin.gif iki wubo net. biggrin.gif
Atsakyti