Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Qwertama @ 2012 09 05, 12:41)
thumbup.gif Puiki sentencija. Ir aš ją noriu užsirašyti  ax.gif nesupyksi?

zinoma ne... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 05, 13:15)
Forume Dienos sentencijos radau: "Galima sugundyti vyrą kuris turi žmoną, galima sugundyti vyrą kuris turi meilužę, bet negalima sugundyti vyro kuris turi mylimą moterį". g.gif

100 proc. tiesa, tik mylintis vyras bus istikimas smile.gif
Atsakyti
atejau pasimaivyt kad po darbo mane kolegos-bernai vedas i zalgirio arena ziuret kases: zalgiris vs l.rytas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 05 rugsėjo 2012 - 14:53
QUOTE(comep @ 2012 09 05, 14:53)
atejau pasimaivyt kad po darbo mane kolegos-bernai vedas i zalgirio arena ziuret kases: zalgiris vs l.rytas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ooo...kaip pavydziu blush2.gif krepsinis yra gerai,o dar vyriskoj chebroj tai isvis. mirksiukas.gif mes dabar kaip tik su drauge rasinejames,gal eiti 5dieni rytas su neptunu... bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 05, 15:57)
ooo...kaip pavydziu blush2.gif krepsinis yra gerai,o dar vyriskoj chebroj tai isvis. mirksiukas.gif mes dabar kaip tik su drauge rasinejames,gal eiti 5dieni rytas su neptunu... bigsmile.gif  ax.gif

aha, kase gerai, o kai kompanija gera tai isvis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jie cia komandiskai pirkos bilietus, sako gal nori? tai manot ne sakau...
tai prijama mane i kompanija biggrin.gif busim 5iese biggrin.gif is namus paims, parvez, nu fantastika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 05, 15:06)
aha, kase gerai, o kai kompanija gera tai isvis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
tai prijama mane i kompanija biggrin.gif busim 5iese biggrin.gif is namus paims, parvez, nu fantastika biggrin.gif

nu smagu tikrai... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 05, 15:53)
atejau pasimaivyt kad po darbo mane kolegos-bernai vedas i zalgirio arena ziuret kases: zalgiris vs l.rytas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(comep @ 2012 09 05, 16:06)
aha, kase gerai, o kai kompanija gera tai isvis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu smagu thumbup.gif
gero laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes eisim su drauge į filmą "Tedis", aš noriu bukos komedijos, ar buvot kuri? biggrin.gif Ir dar noriu skanios sriubos, lb seniai valgiau, reiks gal prieš kiną rast kur biggrin.gif

Comep, smagiai !!! Smarkiai rėk user posted image nu kad Rytas laimėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 05, 16:41)
Mes eisim su drauge į filmą "Tedis", aš noriu bukos komedijos, ar buvot kuri?  biggrin.gif

Rytas laimėtų  lotuliukas.gif

buvau, buka, posla kazkiek bet vistiek juokinga, tinka labai po darbo smegenams isjungt biggrin.gif ar i kita rezima perjungt biggrin.gif

stupid.gif nu ir pasakei laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 05 rugsėjo 2012 - 15:50
QUOTE(comep @ 2012 09 05, 15:53)

Aš planuoju eiti kai bus Vilniuje atsakomosios. Tyliai kamputyje Žalgirį palaikysiu ir juoksiuos iš Ryto kai prakiš tongue.gif biggrin.gif
QUOTE(Ethella @ 2012 09 05, 16:41)
Mes eisim su drauge į filmą "Tedis", aš noriu bukos komedijos, ar buvot kuri?  biggrin.gif Ir dar noriu skanios sriubos, lb seniai valgiau, reiks gal prieš kiną rast kur  biggrin.gif

Comep, smagiai !!! Smarkiai rėk user posted image  nu kad Rytas laimėtų  lotuliukas.gif

Mačiau aš tą Tedį namuose (TS kokybe, visai neblogai). Šiaip nepatarčiau mėtyti pinigų, nes į kiną eiti visai neverta. rolleyes.gif ir taip, kažkaip, iš tos komedijos aš tikėjausi daugiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 05, 16:01)
Aš planuoju eiti kai bus Vilniuje atsakomosios. Tyliai kamputyje Žalgirį palaikysiu ir juoksiuos iš Ryto kai prakiš tongue.gif  biggrin.gif

Ziauriai tu cia pasakei... lotuliukas.gif tongue.gif Bet as irgi uz Zalgiri visada! bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:

Pasimaivysiu... blush2.gif Prisiviriau sriubytes, troskini pasigaminau,prisivalgiau ir sedziu pilnu pilveliu... doh.gif ax.gif Beliktu deserto, kad kas pakviestu! tongue.gif et...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 05 rugsėjo 2012 - 17:02
O jus idedate savo fotkes pazinciu portaluose kai bunate prisiregistravusios? blush2.gif g.gif
Atsakyti