Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labas, Lietuva 4u.gif tongue.gif

Visgi net prabangiausi apartamentai nenurungia to nuostabaus jausmo, kai atsipūtus geri kavutę savo namuose... wub.gif Grįžau prisisėmusi gausybę įspūdžių ir be galo išsiilgusi net paprasčiausios rudeniškos kasdienybės blush2.gif

Jaučiuosi tarsi iš naujo gimusi, vakar juokavau mamai, kad pradedu iš naujo savo asmeninį gyvenimą... biggrin.gif Mat trijų savaičių kelionėje, visas asmenininas mano gyvenimas buvo galvos plovimas doh.gif Rimtai, visą laiką galvojau tik apie darbą, tos šeimos reikalus ir panašiai. Mintys susijusios su manimi, buvo kažkur labai labai toli. Man taip būna labai retai, o ten net pagaudavau save, kad va porą minučių mano mintys niekur nelakstė, apie nieką nesukau galvos. Kažkoks keistas jausmas, bet dabar jaučiuosi tokia fresh drinks_cheers.gif

O šiaip Italija paliko didelį ispūdį... Beje, paskutinį vakarą dar gavau laisvo laiko ir spėjau pabuvoti pasimatyme blush2.gif Susipažinom Katedroje su grynakrauju italu cool.gif Vaikinukas nesužavėjo, bet ai, dėmesys smagu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 05 rugsėjo 2012 - 07:16
Laba ryteli... bigsmile.gif
QUOTE(meyle @ 2012 09 05, 07:10)
Labas, Lietuva 4u.gif  tongue.gif

Pagaliau ir musu keliauninke namuose...Sveika sugrizusi! 4u.gif friends.gif

Pasakysiu uz visas,mes Taves pasiilgome... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif man vakar uzejo noras vel plaukus sviesintis..va matytumet gal patartumet biggrin.gif siryta..galvoju ..jau antra karta susitikau su tuo paciu. biggrin.gif toks faijnas vaikinas..pilnas optimizmo. bet ..nzn ar reiktu leistis i rimtesnius santykius:) biski jauciasi kad nuotykiu ieskotojas...bent jau is jo pasakojimu koks jis anksciau buvo g.gif paskutiniu metu mano visi vaikinai lyg krizeje stovetu..o as juos traukciau. o cia mane is tikro reikia traukt lotuliukas.gif

O ziuriu jus cia visos keliauninkes biggrin.gif reiks ir man kada issiruosti i kelione g.gif
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif oi koks šaltas ir niūrus rytas unsure.gif
Paskutiniu metu pradėjau sapnuoti kažkokius keistus sapnus g.gif gal cia įtakos turi pilnatis blush2.gif
šią nakti sapnavau kad plaukiu upe, vanduo svarus. Nors realiai as plaukti nemoku, bet sapne gan neblogai plaukiau.Žiūrėjau reikšmė tai lyg ir sekme turetu aplankyti g.gif
QUOTE(Seila @ 2012 09 05, 07:14)
Laba ryteli... bigsmile.gif

Pagaliau ir musu keliauninke namuose...Sveika sugrizusi! 4u.gif  friends.gif

Pasakysiu uz visas,mes Taves pasiilgome... blush2.gif  ax.gif

oi Begalo pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Treciadienis jau gerai... bigsmile.gif little by little arteja savaitgalis... ax.gif
toks mieguistas rytas man... rytinis kavos puodelis vis dar mano rankoj. Kazkaip net ji siryt leciau geriasi, sioks toks energijos trukumas, o gal tiesiog tingiu.. blush2.gif kazkaip pamenu seniai buvo tokia Gintares daina -"siandien tikriausiai as tingiu rolleyes.gif ". tai man taip ir yra... Priesingai nei vakar vakare, kai darem dviratuku zygi tongue.gif oj, kaip man vakar patiko: ir dviraciai, ir jau rudenejantis oras, ir sidras, ir tas musu juokas su draugem univiero skverely biggrin.gif kaip paaugles... Viskas! vaziavau namo, kai issiskyrem ir sypsojaus rolleyes.gif mazai tereikia iki to dziaugsmo smile.gif tik litro sidro mirksiukas.gif juokauju... rolleyes.gif bet man vakar jo buvau ryskiai per daug blush2.gif
O dar tas uzrasas pries akis ir dabar tebestovi...Nuo kopos skardzio ka maciau didelem didelem raidem,storom raidem is akmenuku,zvyro "nulipdyta" MYLIU TAVE...Vajej kaip grazu...
Geros dienytes, mergaites! 4u.gif tikiuosi, kad oras pasitaisys ir galesim pasidziaugt saule... bigsmile.gif matyt ir tos energijos toks oras mazai tepriduoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 05 rugsėjo 2012 - 08:50
QUOTE(Laira 27 @ 2012 09 04, 22:58)
Matyt, renkasi ir vaikinukas neapsisprendzia...oi, tokiu mum nereik.

Laira27 tame ir bėda, kad aš jį visgi visai paimčiau biggrin.gif Toks ir vaikinukas, visas vyras jau, tai tik jis ir žino, ko jam reikia ar nereikia.

Meyle, sveika sugrįžusi thumbup.gif kuo geriausio tau rudens ir lengvų mokslų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle_fleur: 05 rugsėjo 2012 - 08:49
Labas mergiukai user posted image

Meyle, aš ir pasiilgau user posted image ir dar comep pasiilgau... blush2.gif
Meyle, bus foto? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 05, 09:47)

O dar tas uzrasas pries akis ir dabar tebestovi...Nuo kopos skardzio ka maciau didelem didelem raidem,storom raidem is akmenuku,zvyro "nulipdyta" MYLIU TAVE...Vajej kaip grazu...

Taip dabar norėčiau pasivaikščioti jūros pakrante... kad vėjas ir bangos išmuštų visas blogas mintis iš galvos...
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 05, 08:51)
comep[/b] pasiilgau...  blush2.gif

bet tai kur ji dingus? g.gif retkarciais ziuriu kabo apacioje... unsure.gif Hmm...

Aaa-uuuuuu...COMEP!!!
Papildyta:
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 05, 08:52)
Taip dabar norėčiau pasivaikščioti jūros pakrante... kad vėjas ir bangos išmuštų visas blogas mintis iš galvos...

Vakar buvo labai didelis vejas,vos ejo pastoveti ant kopos...bet man padejo visas tas atitrukimas nuo visko...Pravedinimas smegenu...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
pagaliau grįžinėja mergaitės į mūsų sektą... Comep kaip dingus, taip dingus... g.gif trūksta ir man jos šmaikštumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 05, 09:03)
sveikos  4u.gif
pagaliau grįžinėja mergaitės į mūsų sektą... Comep kaip dingus, taip dingus...  g.gif trūksta ir man jos šmaikštumo  rolleyes.gif

Gyva, zvali siryt? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
na merginos jus cia labai susidraugavusios:D eisiu as i nepritampanciu skyreli lotuliukas.gif
Atsakyti